Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Μα το μαλακα την έχει δει Τζορνταν κτλ,τα ίδια έκανε και με το σπανουλη σιγά το παπαρα.
Τα ελεγα ολη τη χρονια για αυτον....επαιρνε 1.8εκ ευρω το χρονο και με εξαιρεση λιγα παιχνιδια ηταν για το πουτσο και οπως παντα στην αμυνα ανυπαρκτος.Πλεον ειναι 33 ετων και αμα δεν ηταν Ελληνας δεν θα υπηρχε καν θεμα συζητησης να του ανανεωσουμε το συμβολαιο.

Να παει στους Τουρκαλαδες της Φενερ να τους φαει τα λεφτα οπως εκανε φετος ο Καλαθης....
Τον ξεχάσαμε ήδη.

Αντικατάσταση όμως επιλογές έχουμε μου λέτε;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246

Δηλαδή αν δεν θέλει ο άνθρωπος να έρθει στην Ελλάδα πρέπει να τον φέρουμε με το ζόρι ?

:think:
Μη σώσει και θελήσει. Άλλες επιλογές δεν υπάρχουν; Ή ο Νταρντερ ή κανενας;

Μυαλό ήθελε Ανναπουρνα;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423
Μη σώσει και θελήσει. Άλλες επιλογές δεν υπάρχουν; Ή ο Νταρντερ ή κανενας;

Μυαλό ήθελε Ανναπουρνα;

Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου αλλά να ξέρεις ότι η γκρίνια είναι το πιο εύκολο πράγμα στη ζωή.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου αλλά να ξέρεις ότι η γκρίνια είναι το πιο εύκολο πράγμα στη ζωή.
Το ζήτω κι όπως έρθει, είναι ακόμα χειρότερο.

Ο Νικολακόπουλος από εχτές προετοιμαζει τον κόσμο, τι να κάνει κι αυτός..., ότι στην Ισπανία έτσι δουλεύει το σύστημα στις μεταγραφές. Αργά τα ζώα μου...

Τα είπε και ο Κορδόν στην παρουσίαση του. Οι καλύτερες μεταγραφές γίνονται στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Εδώ οι μεταγραφές τελειώνουν 20 Σεπτέμβρη.....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Δηλαδή τύποι ο μοντέστο τι ακαουτινγκ έκανε? Όλους που έφερε από την κορσικη τους έφερε που ήτανε και αυτός σιγά την ανακάλυψη

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Δηλαδή τύποι ο μοντέστο τι ακαουτινγκ έκανε? Όλους που έφερε από την κορσικη τους έφερε που ήτανε και αυτός σιγά την ανακάλυψη
Του Μοντεστο του είχε δώσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή αλλά να ψάχνει και να βρίσκει φτηνούς παίχτες με μικρό ρίσκο. Τέτοιους σου έφερε και σου βγήκαν. Το αν ο χοντρος δεν τους μοσχοπουλησε οταν ήτανε και του μείνανε στο ράφι και οι παίχτες κλαταρανε είναι άλλη κουβέντα. Του Κορδον του έδωσε ολόκληρο το μαγαζί να διαχειριστεί. Βέβαια, είναι σίγουρο ότι δεν του έδωσε στα χέρια και το πορτοφόλι. Και καλά έκανε. Τι έφερε μέχρι σήμερα;

Είχαμε πιάσει κουβέντα σχετικά με τον προπονητή. Ασφαλώς και θα κριθεί από την δουλειά του ο Μαρτίνεθ. Αλλα σε τι level είναι; Μουργα ή αφρός;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423

Έφερε ένα σωρό Αφρικανούς (Σισέ, Μπά, Καμαράδες κλπ ...) που στο τέλος τους βρίζουμε κιόλας ως άχρηστους γιατί δεν μπορούμε να τους πουλήσουμε ούτε 5 εκατομμύρια ...

:tooth: :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Του Μοντεστο του είχε δώσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή αλλά να ψάχνει και να βρίσκει φτηνούς παίχτες με μικρό ρίσκο. Τέτοιους σου έφερε και σου βγήκαν. Το αν ο χοντρος δεν τους μοσχοπουλησε οταν ήτανε και του μείνανε στο ράφι και οι παίχτες κλαταρανε είναι άλλη κουβέντα. Του Κορδον του έδωσε ολόκληρο το μαγαζί να διαχειριστεί. Βέβαια, είναι σίγουρο ότι δεν του έδωσε στα χέρια και το πορτοφόλι. Και καλά έκανε. Τι έφερε μέχρι σήμερα;

Είχαμε πιάσει κουβέντα σχετικά με τον προπονητή. Ασφαλώς και θα κριθεί από την δουλειά του ο Μαρτίνεθ. Αλλα σε τι level είναι; Μουργα ή αφρός;
Εγώ δεν ξέρω γιατί τον εμπιστεύομαι στην τελική δεν εσκασε ο τύπος από το πουθενά δεν ήταν τεχνικός διευθυντής στα Σούρμενα ασ τον κρίνουμε στο τέλος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Εγώ δεν ξέρω γιατί τον εμπιστεύομαι στην τελική δεν εσκασε ο τύπος από το πουθενά δεν ήταν τεχνικός διευθυντής στα Σούρμενα ασ τον κρίνουμε στο τέλος
Στο τέλος θα ξέρουμε αν είμαστε εμείς οι μαλακές που κράζουμε ή είχαμε δίκιο. Όχι εσύ, εγώ κράζω. Αλλα μέχρι να έρθει το τέλος θα κρίνεται καθημερινά μιας και έχει αργήσει να φέρει τον βασικό κορμό να πάει στην Αυστρία. 3 παίχτες ήτανε. Υπάρχουν ελευθεροι, υπάρχουν δανεικοί να φέρει. Μέχρι τώρα που μιλάμε δεν έφερε τίποτα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Στο τέλος θα ξέρουμε αν είμαστε εμείς οι μαλακές που κράζουμε ή είχαμε δίκιο. Όχι εσύ, εγώ κράζω. Αλλα μέχρι να έρθει το τέλος θα κρίνεται καθημερινά μιας και έχει αργήσει να φέρει τον βασικό κορμό να πάει στην Αυστρία. 3 παίχτες ήτανε. Υπάρχουν ελευθεροι, υπάρχουν δανεικοί να φέρει. Μέχρι τώρα που μιλάμε δεν έφερε τίποτα.
Μαζί σου ειμαιι αλλά καλύτερα να φέρει 3 αργά σε καλή τιμή πάρα τρεις μέτριους νωρίς

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Μαζί σου ειμαιι αλλά καλύτερα να φέρει 3 αργά σε καλή τιμή πάρα τρεις μέτριους νωρίς
Είναι από τον Μάιο εδώ πέρα, του έχουν πει ποιες είναι οι ανάγκες σε θέσεις. Πριν δει και πριν αξιολογήσει ως είχε υποχρέωση, και οπως πολύ σωστά έπραξε, και αξιολόγησε πρώτα, ειδικά ένας μάστερ του είδους, δεν έχει κάνει την καβατζα στους στοχους τι θα φερω άμεσα, ώστε να στείλω στην Αυστρία από την πρώτη μέρα σε περίπτωση που δεν κρατήσω κανέναν από το υπάρχον ρόστερ;
Ένας δυνατός τεχνικός διευθυντής, όπως ο Κορδόν με το όνομα βαρύ σαν ιστορία έτσι κάνει και φέρνει αυτούς που θέλει και όχι ο,τι του κάτσει γιατί έπραξε με το εξής. Κάτσε Τούρκο να γεμίσω.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Panoutsos_los

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
470
Πόντοι
301
Κι εγώ Βεζένκοφ προτιμούσα,και παικταράς και καλος χαρακτήρας,σπάνια περίπτωση
Ο Βεζενκοφ θα πάρει πολλά λεφτά στο NBA
Κρίμα για τον Ολυμπιακό αλλά θα πάρει πολλά λεφτά

Panoutsos_los

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
470
Πόντοι
301
IMG_4037.jpeg

Παιχταράς !

Panoutsos_los

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
470
Πόντοι
301
Ο Μοντεστο έφερνε από Γαλλία παίχτες συνέχεια. Ο άνθρωπος έχει κανει παιχνιδαρες στη Μπέτις. Μακάρι να έρθει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Ο Βεζενκοφ θα πάρει πολλά λεφτά στο NBA
Κρίμα για τον Ολυμπιακό αλλά θα πάρει πολλά λεφτά

Κάπου στα 3,5 εκατομμύρια θα παίρνει,αφού τα μισά τα δίνουν στην εφορία

Εδώ θα'παιρνε καθαρά 2,7

Panoutsos_los

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
470
Πόντοι
301
Κάπου στα 3,5 εκατομμύρια θα παίρνει,αφού τα μισά τα δίνουν στην εφορία

Εδώ θα'παιρνε καθαρά 2,7
Θα πάρει περίπου 7.000.000 το χρόνο
20 συμβόλαιο τα μισα να παρει η εφορία θα παρει περίπου 7 το χρόνο
Και ο Ολυμπιακός λεφτά θα παρει από την μεταγραφή
1.500.000 θα παρει ο Ολυμπιακός για τη ρήτρα που του είχε βάλει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Θα πάρει περίπου 7.000.000 το χρόνο
20 συμβόλαιο τα μισα να παρει η εφορία θα παρει περίπου 7 το χρόνο
Και ο Ολυμπιακός λεφτά θα παρει από την μεταγραφή
1.500.000 θα παρει ο Ολυμπιακός για τη ρήτρα που του είχε βάλει

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την ομάδα του Σακραμέντο είναι τριετές με συνολικές απολαβές στα 20 εκατ. δολάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από 6,5 εκατ. δολάρια ετησίως.

Κάτι που σημαίνει ότι καθαρά στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Βεζένκοφ θα μπαίνουν τα μισά ετησίως, δηλαδή στα 3,2 εκατ. δολάρια και λίγο παραπάνω αφού τα υπόλοιπα είναι η εφορία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom