ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.480
- Πόντοι
- 5.006
ψαχνω ασπροπυργο....
εχω μπλεξει αδερφε
ψαχνω ασπροπυργο....
εχω μπλεξει αδερφε
Σλούκας χαιρετάει.
Έρχεται με φόρα ο Αθηναίος θα σε
Σλούκας χαιρετάει.
Εγω για τον Κορδον εχω αρχισει να πιστευω οτι πρόκειται περι απατεωνα. Ο Μοντεστο με κατω απο εκατομμύριο σου εφερε κάποιους παιχτες. Και πιασανε αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο, αποτυχημενες δεν ητανε καμια. Και αυτος δεν καταφερε να σου φερει ακομα εστω δανεικο τον Νταρντερ που εχει ρητρα να φυγει αφου επεσε η Εσπανιολ;Για να μην εχει φερει εστω ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ παιχτη υπαρχουν 2 τινα....ειτε ειναι παντελως αχρηστος που δεν το πιστευω ειτε ο Χοντρος του εχει δωσει μπατζετ της ΠΟΥΤΣΑΣ που το πιστευω.
Ρε μλκΕγω για τον Κορδον εχω αρχισει να πιστευω οτι πρόκειται περι απατεωνα. Ο Μοντεστο με κατω απο εκατομμύριο σου εφερε κάποιους παιχτες. Και πιασανε αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο, αποτυχημενες δνε ητανε καμια. Και αυτος δεν καταφερε να σου φερει ακομα εστω δανεικο τον Νταρντερ που εχει ρητρα να φυγει αφου επεσε η Εσπανιολ;
Γιατι εσυ βλεπεις κατι αλλο; Υπαρχει ρητρα στο συμβολαιο του Νταρντερ που λεει οτι αν ερθει ομαδα και καλυψει το συβμολαιο μου στο 100% φευγω δανεικος αν υποβιβαστει η ομαδα; Υπαρχει. Γιατι δεν εχει ερθεί ακομα ο παιχτης; Ισπανο τεχνικο διευθυντη θα εχει, Ισπανο προπονητη, ολα τα λεφτα του θα τα παρει, που κολαει η δουλεια;;Ρε μλκ
Δε ξέρω τι λεφτά διαθέτει ο βαγγελας?δε τον βλέπω ζωηροΓιατι εσυ βλεπεις κατι αλλο; Υπαρχει ρητρα στο συμβολαιο του Νταρντερ που λεει οτι αν ερθει ομαδα και καλυψει το συβμολαιο μου στο 100% φευγω δανεικος αν υποβιβαστει η ομαδα; Υπαρχει. Γιατι δεν εχει ερθεί ακομα ο παιχτης; Ισπανο γεχνικο διευθυντη θα εχει, Ισπανο προπονητη, ολα τα λεφτα του θα τα παρει, που κολαει η δουλεια;;
Ωραια, δεν μπορει; Δεν θελει, να κανει το κιμπαριλικι που εκανε καποτε; Και του Μοντεστο δεν του εδωσε πολλα λεφτα. Και σου εφερε Σισε, Μπα, Μαντι. Και στην Μπετις δεν του δωσανε πολλα λεφτα του Κορδον. Και εκανε ομαδα.Δε ξέρω τι λεφτά διαθέτει ο βαγγελας?δε τον βλέπω ζωηρο
Για να δουμεΩραια, δεν μπορει; Δεν θελει, να κανει το κιμπαριλικι που εκανε καποτε; Και του Μοντεστο δεν του εδωσε πολλα λεφτα. Και σου εφερε Σισε, Μπα, Μαντι. Και στην Μπετις δεν του δωσανε πολλα λεφτα του Κορδον. Και εκανε ομαδα.
100% o Χοντρος φταιει φιλε....Ωραια, δεν μπορει; Δεν θελει, να κανει το κιμπαριλικι που εκανε καποτε; Και του Μοντεστο δεν του εδωσε πολλα λεφτα. Και σου εφερε Σισε, Μπα, Μαντι. Και στην Μπετις δεν του δωσανε πολλα λεφτα του Κορδον. Και εκανε ομαδα.
Τι λες για σλουκα με τα κολλήματα που έχει μένει?100% o Χοντρος φταιει φιλε....
ο χελ του ποδοσφαιρου εχει εξελιχθει ο ζεμπου.Ρε μλκ
Πολυ βολικο να τα ριξουμε στον χοντρο επειδή δεν μας βολεύει να παραδεχτουμε οτι η δικη μας επιλογη μοντελου διοικησης (τεχνικος διευθυντης να κανει κουμαντο) παει απατη.100% o Χοντρος φταιει φιλε....
Ωραια. Εχει ο θεος. Εχουμε χρονο. Οταν τους καβλωσει ας φερουν παιχτες.ο χελ του ποδοσφαιρου εχει εξελιχθει ο ζεμπου.
Πουλο αρμ....Τι λες για σλουκα με τα κολλήματα που έχει μένει?
Μα το μαλακα την έχει δει Τζορνταν κτλ,τα ίδια έκανε και με το σπανουλη σιγά το παπαρα.Πουλο αρμ....
Τα ελεγα ολη τη χρονια για αυτον....επαιρνε 1.8εκ ευρω το χρονο και με εξαιρεση λιγα παιχνιδια ηταν για το πουτσο και οπως παντα στην αμυνα ανυπαρκτος.Πλεον ειναι 33 ετων και αμα δεν ηταν Ελληνας δεν θα υπηρχε καν θεμα συζητησης να του ανανεωσουμε το συμβολαιο.Μα το μαλακα την έχει δει Τζορνταν κτλ,τα ίδια έκανε και με το σπανουλη σιγά το παπαρα.