Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Για να μην εχει φερει εστω ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ παιχτη υπαρχουν 2 τινα....ειτε ειναι παντελως αχρηστος που δεν το πιστευω ειτε ο Χοντρος του εχει δωσει μπατζετ της ΠΟΥΤΣΑΣ που το πιστευω.
Εγω για τον Κορδον εχω αρχισει να πιστευω οτι πρόκειται περι απατεωνα. Ο Μοντεστο με κατω απο εκατομμύριο σου εφερε κάποιους παιχτες. Και πιασανε αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο, αποτυχημενες δεν ητανε καμια. Και αυτος δεν καταφερε να σου φερει ακομα εστω δανεικο τον Νταρντερ που εχει ρητρα να φυγει αφου επεσε η Εσπανιολ;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.480
Πόντοι
5.006
Εγω για τον Κορδον εχω αρχισει να πιστευω οτι πρόκειται περι απατεωνα. Ο Μοντεστο με κατω απο εκατομμύριο σου εφερε κάποιους παιχτες. Και πιασανε αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο, αποτυχημενες δνε ητανε καμια. Και αυτος δεν καταφερε να σου φερει ακομα εστω δανεικο τον Νταρντερ που εχει ρητρα να φυγει αφου επεσε η Εσπανιολ;
Ρε μλκ :tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Γιατι εσυ βλεπεις κατι αλλο; Υπαρχει ρητρα στο συμβολαιο του Νταρντερ που λεει οτι αν ερθει ομαδα και καλυψει το συβμολαιο μου στο 100% φευγω δανεικος αν υποβιβαστει η ομαδα; Υπαρχει. Γιατι δεν εχει ερθεί ακομα ο παιχτης; Ισπανο τεχνικο διευθυντη θα εχει, Ισπανο προπονητη, ολα τα λεφτα του θα τα παρει, που κολαει η δουλεια;;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.480
Πόντοι
5.006
Γιατι εσυ βλεπεις κατι αλλο; Υπαρχει ρητρα στο συμβολαιο του Νταρντερ που λεει οτι αν ερθει ομαδα και καλυψει το συβμολαιο μου στο 100% φευγω δανεικος αν υποβιβαστει η ομαδα; Υπαρχει. Γιατι δεν εχει ερθεί ακομα ο παιχτης; Ισπανο γεχνικο διευθυντη θα εχει, Ισπανο προπονητη, ολα τα λεφτα του θα τα παρει, που κολαει η δουλεια;;
Δε ξέρω τι λεφτά διαθέτει ο βαγγελας?δε τον βλέπω ζωηρο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Δε ξέρω τι λεφτά διαθέτει ο βαγγελας?δε τον βλέπω ζωηρο
Ωραια, δεν μπορει; Δεν θελει, να κανει το κιμπαριλικι που εκανε καποτε; Και του Μοντεστο δεν του εδωσε πολλα λεφτα. Και σου εφερε Σισε, Μπα, Μαντι. Και στην Μπετις δεν του δωσανε πολλα λεφτα του Κορδον. Και εκανε ομαδα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.480
Πόντοι
5.006
Ωραια, δεν μπορει; Δεν θελει, να κανει το κιμπαριλικι που εκανε καποτε; Και του Μοντεστο δεν του εδωσε πολλα λεφτα. Και σου εφερε Σισε, Μπα, Μαντι. Και στην Μπετις δεν του δωσανε πολλα λεφτα του Κορδον. Και εκανε ομαδα.
Για να δουμε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
100% o Χοντρος φταιει φιλε....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
100% o Χοντρος φταιει φιλε....
Πολυ βολικο να τα ριξουμε στον χοντρο επειδή δεν μας βολεύει να παραδεχτουμε οτι η δικη μας επιλογη μοντελου διοικησης (τεχνικος διευθυντης να κανει κουμαντο) παει απατη.
Σου αρεσει δεν σου αρεσει, ο χοντρος δεν ειναι πουθενα. Λουσου τον, τον Κορδον, οπως θα τον λουστω και εγω που γκρινιαζα για το συγκεκριμενο μοντελο.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423

Δηλαδή αν δεν θέλει ο άνθρωπος να έρθει στην Ελλάδα πρέπει να τον φέρουμε με το ζόρι ?

:think:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Μα το μαλακα την έχει δει Τζορνταν κτλ,τα ίδια έκανε και με το σπανουλη σιγά το παπαρα.
Τα ελεγα ολη τη χρονια για αυτον....επαιρνε 1.8εκ ευρω το χρονο και με εξαιρεση λιγα παιχνιδια ηταν για το πουτσο και οπως παντα στην αμυνα ανυπαρκτος.Πλεον ειναι 33 ετων και αμα δεν ηταν Ελληνας δεν θα υπηρχε καν θεμα συζητησης να του ανανεωσουμε το συμβολαιο.

Να παει στους Τουρκαλαδες της Φενερ να τους φαει τα λεφτα οπως εκανε φετος ο Καλαθης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom