ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.266
- Πόντοι
- 5.006
Ενω φετος το πρωταθλημα παιχτηκε με παραπανω απο δυο ομαδες. Ειδες εσυ κανεναν Ολυμπιακό να ειναι ποτε μεσα στο πρωταθλημα; Τον Παοκ μηπως;κύριοι αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο παναθηναικός και ο ολυμπιακός, ο ολυμπιακός και ο παναθηναικός αν θέλετε, είναι οι δύο μεγαλύτεροι - με διαφορά - σύλλογοι της χώρας.
επειδή σίγουρα όλοι μας εκτός από φίλαθλοι είμαστε και οπαδοί (κακά τα ψέματα) είναι λογικό να πορωνόμαστε, να τα χώνουμε, να πλακωνόμαστε σε εισαγωγικά.
όλα όμως πρέπει να έχουν όρια, τόπια είναι ή ταρτάν ή γάντια ή δεν ξέρω κι εγώ τι. τις υπερβολές στα 15 και στα 20 μπορώ να τις καταλάβω, αλλά στα 40 τα 50 και τα 60? έλεος...
επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αξία μου εξαρτάται από την αξία σου και αντίστροφα. είμαστε οι αιώνιοι, αν είμαι (όπως ήμουν στο ποδόσφαιρο) διαλυμένος, όσα και να παίρνεις ή να παίρνω έχουν μικρό αντίκρισμα.
όπως πολύ μεγάλη σημασία έχουν και οι επόμενες τη τάξη ομάδες (να με συχωρήσουν αεκτζήδες και παοκτζήδες για τον χαρακτηρισμό αλλά το πιστεύω). το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το έδειξε. θύμισε δεκαετίες 70, 80, 90 που κυριακή και δευτέρα ήταν γιορτές, κάτι που πάρα πολλά χρόνια (δε σχολιάζω) το είχαμε ξεχάσει.
ΔΕΝ γίνονται πρωταθλήματα ούτε με μία (δεν το συζητώ) ούτε με δύο ομάδες.
μακάρι και του χρόνου να είναι πάλι έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο (με άλλον πρωταθλητή )
και μακάρι να γίνουν έτσι και στο μπάσκετ, που επίσης περνάει (ως πρωτάθλημα) πέτρινα χρόνια (μη θυμίσω εποχές που παο, οσφπ, πανιώνιος, παοκ, και δευτερευόντως αεκ και άρης έκανα γύρους φωτιά)
Φέτος είδαμε κ κάτι .ομαδικό στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος .Ενω φετος το πρωταθλημα παιχτηκε με παραπανω απο δυο ομαδες. Ειδες εσυ κανεναν Ολυμπιακό να ειναι ποτε μεσα στο πρωταθλημα; Τον Παοκ μηπως;
Κοψε το σανο του open, sανοdna, Παπαθεοδωρου που σου ελεγε επιτελους γιναμε Αγγλια.
Επισης, καθε πρωταθλημα που χανει ο Ολυμπιακος ειναι παντα τιμιο. Το ιδιο και τα κυπελλα.
Αν σου φερει κανενα Γκατουζο, ουζο, κολαουζο, ξεχνα και το και το πρωταθλημα της νεας σεζον.Φέτος είδαμε κ κάτι .ομαδικό στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος .
Μαεστρικά έσπρωχναν τον ΠΑΟ ώστε να έχουν καλύψη για τα αισχη της ΑΕΚ ....μιλάμε το πήγαν το θέμα πολύ μπροστά κ φυσικά στο τέλος που σφυξαν τα αβγά έστειλαν για τσάι το βαζελο αφού ήξεραν βέβαια ότι δεν μπορεί κιόλας ...ο χρήσιμος βλάκας δλδ.
Μπράβο στον ψιψινο που το εξέλιξε το πράγμα ..
Υγ είμαι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.
Φέτος ο Ολυμπιακός έχασε ένα πρωτάθλημα αλλά ουσιαστικά πήρε πίσω αλλά είκοσι στη συνείδηση των αντιπάλων!
O χοντρός δείχνει ότι δεν το υπολογίζει κ του χρόνου το πρωτάθλημα ..Αν σου φερει κανενα Γκατουζο, ουζο, κολαουζο, ξεχνα και το και το πρωταθλημα της νεας σεζον.
α. τώρα από όσα είπα κατάλαβες αυτό που έγραψες?Ενω φετος το πρωταθλημα παιχτηκε με παραπανω απο δυο ομαδες. Ειδες εσυ κανεναν Ολυμπιακό να ειναι ποτε μεσα στο πρωταθλημα; Τον Παοκ μηπως;
Κοψε το σανο του open, sανοdna, Παπαθεοδωρου που σου ελεγε επιτελους γιναμε Αγγλια.
Επισης, καθε πρωταθλημα που χανει ο Ολυμπιακος ειναι παντα τιμιο. Το ιδιο και τα κυπελλα.
Κακο του κεφαλιου του. Δευτερος τριτος και κυπελλουχος πανε κονφερενς την σεζον 2024-2025.Στο europa δεν θα χουμε ομαδα. Αν ο Κυπελλουχος εχει εξασφαλισμενη θεση στο τσου λου, δηλαδη αν ειναι ο Πρωταθλητης, το εισιτηριο παει σε συτον που θα τερματισει στην υψηλοτερη θεση.O χοντρός δείχνει ότι δεν το υπολογίζει κ του χρόνου το πρωτάθλημα ..
Μια χαρα καταλαβα. Αν εσυ ειδες πρωταθληματαρα οπως σου την πουλησαν, κατσε να δεις καμια Ισπανια, καμια Αγγλια να δεις τι θα πει πρωταθληματαρα.α. τώρα από όσα είπα κατάλαβες αυτό που έγραψες?
β. μια χαρά μπορούσατε να το χτυπήσετε το πρωτάθλημα
μια χαρά πρωτάθλημα είχαμε.Μια χαρα καταλαβα. Αν εσυ ειδες πρωταθληματαρα οπως σου την πουλησαν, κατσε να δεις καμια Ισπανια, καμια Αγγλια να δεις τι θα πει πρωταθληματαρα.
Τα αρχιδια μου κουνιουνται ηταν μεσα στο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος; Δηλαδη το χαλι μαυρο πιο ειναι; Να παιζει για να σωσει την κατηγορια; Ας μας ρε φιλε!
Στ αρχιδια μου που το εχασα! Εσυ συνεχισε να βλεπεις οτι ειχες πρωταθλημα απο τα καλα.μια χαρά πρωτάθλημα είχαμε.
με αρκετά καλά παιχνίδια και ενδιαφέρον μέχρι τέλους.
για πρώτη φορά μετά από χρόνια.
αν σας πειράζει που δεν το πήρατε είναι άλλο θέμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κι εγώ το έχασα αλλά δε βγαίνω να το απαξιώσω...
ΑΑ ραφιναρισμέναΣτ αρχιδια μου που το εχασα! Εσυ συνεχισε να βλεπεις οτι ειχες πρωταθλημα απο τα καλα.
Ναι απλώς πρέπει η Θ7 να πιέσειΚακο του κεφαλιου του. Δευτερος τριτος και κυπελλουχος πανε κονφερενς την σεζον 2024-2025.Στο europa δεν θα χουμε ομαδα. Αν ο Κυπελλουχος εχει εξασφαλισμενη θεση στο τσου λου, δηλαδη αν ειναι ο Πρωταθλητης, το εισιτηριο παει σε συτον που θα τερματισει στην υψηλοτερη θεση.
Ας το αφησει.
Ας βρει πρωτα τους ανθρωοους να του φτιαξουν παλι ομαδα και κοιταει μετα και την επο. Δεν ξεκιναει απο την επο το κακο.Ναι απλώς πρέπει η Θ7 να πιέσει
Η σοβαρευεσαι ή Αλέκος
Αυτό που έπαθα στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ δεν περιγράφεται κ με πόνεσε πιο πολύ από την απώλεια του ορωταθληματος
Ξέχασες και 3 στιβου γυναικών.ακόμα καλύτερα, βγάζω μπάσκετ γυναικών (-7) και βάζω ποδηλασία (+27) και πάμε στα 291.
με τα πέτσινα έξω θέλετε ψωμί να μας φτάσετε...
ρε την παλεύετε με αυτά που ποστάρετε?
Σωστά...Ξέχασες και 3 στιβου γυναικών.
Πρώτα ςπο κ μετά ομάδαΑς βρει πρωτα τους ανθρωοους να του φτιαξουν παλι ομαδα και κοιταει μετα και την επο. Δεν ξεκιναει απο την επο το κακο.
οριστε και ενα ωραιο αφιερωμα. Το παλικαρι εχει κανει τρομερη σεζον, και χωρις πολλα λογια. Κεφαλι κατω, μπαλα πανω, δυο χερια, τρια ποδια. Ο μονος βουλγαρος που συμπαθουμε.Ο Βεζένκοφ είναι και με τη... βούλα ο MVP της Euroleague!
Εγινε το… αναμενόμενο: Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της regular season της Euroleague!
απλα να ξερεις με Αταμαν και Τρακη του χρονου ΕΡΧΟΜΑΣΤΕοριστε και ενα ωραιο αφιερωμα. Το παλικαρι εχει κανει τρομερη σεζον, και χωρις πολλα λογια. Κεφαλι κατω, μπαλα πανω, δυο χερια, τρια ποδια. Ο μονος βουλγαρος που συμπαθουμε.
Η σιωπηρή ραψωδία ενός MVP (vids)
Ο Σάσα Βεζένκοβ ετοιμάζεται για τη δική του επιστροφή. Όχι ακριβώς στον τόπο ενός... εγκλήματος, αφού η τοποθεσία ενός πιθανού θριάμβου θα είναι φέτος το Κάουνας. Το ακρωνύμιο του MVP μπορεί να του... τριβελίζει το μυαλό, αλλά ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει αλλού το βλέμμα του.www.gazzetta.gr