Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.266
Πόντοι
5.006
ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αντέδρασε και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Handball Premier με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!​

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, ο Ολυμπιακός επικράτησε 28-24 της ΑΕΚ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών της φετινής Handball Premier!:alivedick::alivedick:

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
888
Πόντοι
86
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει άμεση συνεισφορά σε 121 τίτλους σε ποδόσφαιρο και ερασιτέχνη από το 2010 και μετά!

Ειδική μνεία επιβάλλεται να κάνει κανείς στην επιρροή / συνεισφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη σε όλο αυτό. Από τους 300 τίτλους συνολικά, 121 εξ’ αυτών οφείλονται σ’ εκείνον.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό, μιλάμε για το 40.33% των τίτλων της ιστορίας του Ολυμπιακού στα πέντε (5) βασικά ομαδικά σπορ! Κι αυτός ο τεράστιος αριθμός τίτλων φέρει την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρόκειται για τους 14 τίτλους του ποδοσφαίρου (10 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα) και τους άλλους 107 (μεταξύ αυτών 10 ευρωπαϊκοί) του Ερασιτέχνη από το καλοκαίρι του 2010.
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
κύριοι αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο παναθηναικός και ο ολυμπιακός, ο ολυμπιακός και ο παναθηναικός αν θέλετε, είναι οι δύο μεγαλύτεροι - με διαφορά - σύλλογοι της χώρας.
επειδή σίγουρα όλοι μας εκτός από φίλαθλοι είμαστε και οπαδοί (κακά τα ψέματα) είναι λογικό να πορωνόμαστε, να τα χώνουμε, να πλακωνόμαστε σε εισαγωγικά.
όλα όμως πρέπει να έχουν όρια, τόπια είναι ή ταρτάν ή γάντια ή δεν ξέρω κι εγώ τι. τις υπερβολές στα 15 και στα 20 μπορώ να τις καταλάβω, αλλά στα 40 τα 50 και τα 60? έλεος...
επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αξία μου εξαρτάται από την αξία σου και αντίστροφα. είμαστε οι αιώνιοι, αν είμαι (όπως ήμουν στο ποδόσφαιρο) διαλυμένος, όσα και να παίρνεις ή να παίρνω έχουν μικρό αντίκρισμα.
όπως πολύ μεγάλη σημασία έχουν και οι επόμενες τη τάξη ομάδες (να με συχωρήσουν αεκτζήδες και παοκτζήδες για τον χαρακτηρισμό αλλά το πιστεύω). το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το έδειξε. θύμισε δεκαετίες 70, 80, 90 που κυριακή και δευτέρα ήταν γιορτές, κάτι που πάρα πολλά χρόνια (δε σχολιάζω) το είχαμε ξεχάσει.
ΔΕΝ γίνονται πρωταθλήματα ούτε με μία (δεν το συζητώ) ούτε με δύο ομάδες.

μακάρι και του χρόνου να είναι πάλι έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο (με άλλον πρωταθλητή :grin: )
και μακάρι να γίνουν έτσι και στο μπάσκετ, που επίσης περνάει (ως πρωτάθλημα) πέτρινα χρόνια (μη θυμίσω εποχές που παο, οσφπ, πανιώνιος, παοκ, και δευτερευόντως αεκ και άρης έκανα γύρους φωτιά)
Ενω φετος το πρωταθλημα παιχτηκε με παραπανω απο δυο ομαδες. Ειδες εσυ κανεναν Ολυμπιακό να ειναι ποτε μεσα στο πρωταθλημα; Τον Παοκ μηπως;

Κοψε το σανο του open, sανοdna, Παπαθεοδωρου που σου ελεγε επιτελους γιναμε Αγγλια.
Επισης, καθε πρωταθλημα που χανει ο Ολυμπιακος ειναι παντα τιμιο. Το ιδιο και τα κυπελλα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ενω φετος το πρωταθλημα παιχτηκε με παραπανω απο δυο ομαδες. Ειδες εσυ κανεναν Ολυμπιακό να ειναι ποτε μεσα στο πρωταθλημα; Τον Παοκ μηπως;

Κοψε το σανο του open, sανοdna, Παπαθεοδωρου που σου ελεγε επιτελους γιναμε Αγγλια.
Επισης, καθε πρωταθλημα που χανει ο Ολυμπιακος ειναι παντα τιμιο. Το ιδιο και τα κυπελλα.
Φέτος είδαμε κ κάτι .ομαδικό στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος .
Μαεστρικά έσπρωχναν τον ΠΑΟ ώστε να έχουν καλύψη για τα αισχη της ΑΕΚ ....μιλάμε το πήγαν το θέμα πολύ μπροστά κ φυσικά στο τέλος που σφυξαν τα αβγά έστειλαν για τσάι το βαζελο αφού ήξεραν βέβαια ότι δεν μπορεί κιόλας ...ο χρήσιμος βλάκας δλδ.
Μπράβο στον ψιψινο που το εξέλιξε το πράγμα ..
Υγ είμαι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.
Φέτος ο Ολυμπιακός έχασε ένα πρωτάθλημα αλλά ουσιαστικά πήρε πίσω αλλά είκοσι στη συνείδηση των αντιπάλων!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Φέτος είδαμε κ κάτι .ομαδικό στα χρονικά του ελληνικού πρωταθλήματος .
Μαεστρικά έσπρωχναν τον ΠΑΟ ώστε να έχουν καλύψη για τα αισχη της ΑΕΚ ....μιλάμε το πήγαν το θέμα πολύ μπροστά κ φυσικά στο τέλος που σφυξαν τα αβγά έστειλαν για τσάι το βαζελο αφού ήξεραν βέβαια ότι δεν μπορεί κιόλας ...ο χρήσιμος βλάκας δλδ.
Μπράβο στον ψιψινο που το εξέλιξε το πράγμα ..
Υγ είμαι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.
Φέτος ο Ολυμπιακός έχασε ένα πρωτάθλημα αλλά ουσιαστικά πήρε πίσω αλλά είκοσι στη συνείδηση των αντιπάλων!
Αν σου φερει κανενα Γκατουζο, ουζο, κολαουζο, ξεχνα και το και το πρωταθλημα της νεας σεζον.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Αν σου φερει κανενα Γκατουζο, ουζο, κολαουζο, ξεχνα και το και το πρωταθλημα της νεας σεζον.
O χοντρός δείχνει ότι δεν το υπολογίζει κ του χρόνου το πρωτάθλημα ..

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846

α. τώρα από όσα είπα κατάλαβες αυτό που έγραψες?
β. μια χαρά μπορούσατε να το χτυπήσετε το πρωτάθλημα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
O χοντρός δείχνει ότι δεν το υπολογίζει κ του χρόνου το πρωτάθλημα ..
Κακο του κεφαλιου του. Δευτερος τριτος και κυπελλουχος πανε κονφερενς την σεζον 2024-2025.Στο europa δεν θα χουμε ομαδα. Αν ο Κυπελλουχος εχει εξασφαλισμενη θεση στο τσου λου, δηλαδη αν ειναι ο Πρωταθλητης, το εισιτηριο παει σε συτον που θα τερματισει στην υψηλοτερη θεση.

Ας το αφησει.

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
α. τώρα από όσα είπα κατάλαβες αυτό που έγραψες?
β. μια χαρά μπορούσατε να το χτυπήσετε το πρωτάθλημα
Μια χαρα καταλαβα. Αν εσυ ειδες πρωταθληματαρα οπως σου την πουλησαν, κατσε να δεις καμια Ισπανια, καμια Αγγλια να δεις τι θα πει πρωταθληματαρα.
Τα αρχιδια μου κουνιουνται ηταν μεσα στο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος; Δηλαδη το χαλι μαυρο ποιο ειναι; Να παιζει για να σωσει την κατηγορια; Ας μας ρε φιλε!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Μια χαρα καταλαβα. Αν εσυ ειδες πρωταθληματαρα οπως σου την πουλησαν, κατσε να δεις καμια Ισπανια, καμια Αγγλια να δεις τι θα πει πρωταθληματαρα.
Τα αρχιδια μου κουνιουνται ηταν μεσα στο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος; Δηλαδη το χαλι μαυρο πιο ειναι; Να παιζει για να σωσει την κατηγορια; Ας μας ρε φιλε!
μια χαρά πρωτάθλημα είχαμε.
με αρκετά καλά παιχνίδια και ενδιαφέρον μέχρι τέλους.
για πρώτη φορά μετά από χρόνια.
αν σας πειράζει που δεν το πήρατε είναι άλλο θέμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κι εγώ το έχασα αλλά δε βγαίνω να το απαξιώσω...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
μια χαρά πρωτάθλημα είχαμε.
με αρκετά καλά παιχνίδια και ενδιαφέρον μέχρι τέλους.
για πρώτη φορά μετά από χρόνια.
αν σας πειράζει που δεν το πήρατε είναι άλλο θέμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κι εγώ το έχασα αλλά δε βγαίνω να το απαξιώσω...
Στ αρχιδια μου που το εχασα! Εσυ συνεχισε να βλεπεις οτι ειχες πρωταθλημα απο τα καλα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Κακο του κεφαλιου του. Δευτερος τριτος και κυπελλουχος πανε κονφερενς την σεζον 2024-2025.Στο europa δεν θα χουμε ομαδα. Αν ο Κυπελλουχος εχει εξασφαλισμενη θεση στο τσου λου, δηλαδη αν ειναι ο Πρωταθλητης, το εισιτηριο παει σε συτον που θα τερματισει στην υψηλοτερη θεση.

Ας το αφησει.
Ναι απλώς πρέπει η Θ7 να πιέσει
Η σοβαρευεσαι ή Αλέκος
Αυτό που έπαθα στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ δεν περιγράφεται κ με πόνεσε πιο πολύ από την απώλεια του ορωταθληματος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ναι απλώς πρέπει η Θ7 να πιέσει
Η σοβαρευεσαι ή Αλέκος
Αυτό που έπαθα στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ δεν περιγράφεται κ με πόνεσε πιο πολύ από την απώλεια του ορωταθληματος
Ας βρει πρωτα τους ανθρωοους να του φτιαξουν παλι ομαδα και κοιταει μετα και την επο. Δεν ξεκιναει απο την επο το κακο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
ακόμα καλύτερα, βγάζω μπάσκετ γυναικών (-7) και βάζω ποδηλασία (+27) και πάμε στα 291.
με τα πέτσινα έξω θέλετε ψωμί να μας φτάσετε...:grin::confused:
ρε την παλεύετε με αυτά που ποστάρετε?
Ξέχασες και 3 στιβου γυναικών.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ας βρει πρωτα τους ανθρωοους να του φτιαξουν παλι ομαδα και κοιταει μετα και την επο. Δεν ξεκιναει απο την επο το κακο.
Πρώτα ςπο κ μετά ομάδα
Καλώς ασχολούμαστε με την επο αλλά δυστυχώς έτσι λειτουργεί όλο το ελληνικό σύστημα σε όλους τους τομείς ..
Άμα έχεις επί.παιρνεις κ 5-6 παίχτες κ τέλος
Αν όμως έχει μόνο παίχτεςε το κάθε ακούμπησα θα παίρνει ο αντίπαλος πέναλτυ ακουμπά βάρ πέναλτυ ή σκαριες στον Τζιοβάνι πχ κ δεν θα δίνουν τιποτα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

Ο Βεζένκοφ είναι και με τη... βούλα ο MVP της Euroleague!​

Εγινε το… αναμενόμενο: Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της regular season της Euroleague!:alivedick:
οριστε και ενα ωραιο αφιερωμα. Το παλικαρι εχει κανει τρομερη σεζον, και χωρις πολλα λογια. Κεφαλι κατω, μπαλα πανω, δυο χερια, τρια ποδια. Ο μονος βουλγαρος που συμπαθουμε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
οριστε και ενα ωραιο αφιερωμα. Το παλικαρι εχει κανει τρομερη σεζον, και χωρις πολλα λογια. Κεφαλι κατω, μπαλα πανω, δυο χερια, τρια ποδια. Ο μονος βουλγαρος που συμπαθουμε.

απλα να ξερεις με Αταμαν και Τρακη του χρονου ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom