troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
Σας γκαμαιαααααααααααααα σας γκαμαιαααααααααααααααααα....
Σας γκαμαιαααααααααααααα σας γκαμαιαααααααααααααααααα....
Κατι μου λεει θα τον πιουμε με Μονακο....εχω κακο προαισθημα.
οξω βρε μουστη κηφηνα ρεμπεσκε λουστρο....
Κολύμβηση αντρών διαβάζω έχετε 12...σιγά ρε τύπε...
οκ άντε να βάλω κι εγώ, και πιο αντρικά μάλιστα
ποδόσφαιρο αντρών 42
μπάσκετ αντρών 67
μπάσκετ γυναικών 7
στίβος αντρών 27
βόλευ αντρών 31
βόλευ γυναικών 31
κολύμβηση αντρών 17
πυγμαχία αντρών 49
σύνολο 271
βγάλε τα πέτσινα τα 20 από το ποδόσφαιρο και δώσε τα μισά σε μας...έχουμε κι ένα παραπάνω
αν μάλιστα πιάσεις τις κατηγορίες μία μία ανά άθλημα που ο κάθε σύλλογος έχει τμήματα και δεις ποιος έχει την πρωτιά στα περισσότερα...μάντεψε...
κάτσε να δωΚολύμβηση αντρών διαβάζω έχετε 12...
Το 17 από που προκύπτει?
Σύνολο 500.135.000 τίτλοι η Μπανάθα μαςάντε να βάλω κι εγώ, και πιο αντρικά μάλιστα
σύνολο 271
ΟΧΙΣΕ ΑΝΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ
12 εχουν και εμεις 57....Κολύμβηση αντρών διαβάζω έχετε 12...
Το 17 από που προκύπτει?
Το open είναι το επίσημο πρωτάθλημα κολύμβησης στην Ελλάδα12 οπεν και 5 μαστερς
μη με ρωτήσεις τι σημαίνει
ΤΟΥ μαλακατε μετραει τακη...ολα και ολα12 εχουν και εμεις 57....
βεβαια με τους βαζελους ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος....καθε χρονο ανακαλυπτουν και καινουργιους τιτλους.....παει βουταει ο μαλακατες για τον σταυρό και το μετρανε σαν τιτλο ναπουμε....
καλά, βγάλε το οπεν...Το open είναι το επίσημο πρωτάθλημα κολύμβησης στην Ελλάδα
Το masters είναι κάτι σαν τουρνουά/πρωτάθλημα που ξεκίνησε πειραματικά
και της ζυγες χρονιες να βγαλεις παλι τους γαμαμε τα ραματακαλά, βγάλε το οπεν...
να βαλω σταρ και ερτ3?καλά, βγάλε το οπεν...
Τύπε κουράστηκες από το γράψιμο,τι τσιμπησες?κύριοι αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο παναθηναικός και ο ολυμπιακός, ο ολυμπιακός και ο παναθηναικός αν θέλετε, είναι οι δύο μεγαλύτεροι - με διαφορά - σύλλογοι της χώρας.
επειδή σίγουρα όλοι μας εκτός από φίλαθλοι είμαστε και οπαδοί (κακά τα ψέματα) είναι λογικό να πορωνόμαστε, να τα χώνουμε, να πλακωνόμαστε σε εισαγωγικά.
όλα όμως πρέπει να έχουν όρια, τόπια είναι ή ταρτάν ή γάντια ή δεν ξέρω κι εγώ τι. τις υπερβολές στα 15 και στα 20 μπορώ να τις καταλάβω, αλλά στα 40 τα 50 και τα 60? έλεος...
επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αξία μου εξαρτάται από την αξία σου και αντίστροφα. είμαστε οι αιώνιοι, αν είμαι (όπως ήμουν στο ποδόσφαιρο) διαλυμένος, όσα και να παίρνεις ή να παίρνω έχουν μικρό αντίκρισμα.
όπως πολύ μεγάλη σημασία έχουν και οι επόμενες τη τάξη ομάδες (να με συχωρήσουν αεκτζήδες και παοκτζήδες για τον χαρακτηρισμό αλλά το πιστεύω). το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το έδειξε. θύμισε δεκαετίες 70, 80, 90 που κυριακή και δευτέρα ήταν γιορτές, κάτι που πάρα πολλά χρόνια (δε σχολιάζω) το είχαμε ξεχάσει.
ΔΕΝ γίνονται πρωταθλήματα ούτε με μία (δεν το συζητώ) ούτε με δύο ομάδες.
μακάρι και του χρόνου να είναι πάλι έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο (με άλλον πρωταθλητή )
και μακάρι να γίνουν έτσι και στο μπάσκετ, που επίσης περνάει (ως πρωτάθλημα) πέτρινα χρόνια (μη θυμίσω εποχές που παο, οσφπ, πανιώνιος, παοκ, και δευτερευόντως αεκ και άρης έκανα γύρους φωτιά)
Γαμησέ τα με βάλανε σε δίαιταΤύπε κουράστηκες από το γράψιμο,τι τσιμπησες?
Γαμησέ τα με βάλανε σε δίαιτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαλάτα