Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Σας γκαμαιαααααααααααααα σας γκαμαιαααααααααααααααααα....
FwVZhs7WwAMP3ud.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
οξω βρε μουστη κηφηνα ρεμπεσκε λουστρο....
87455554_238835152.jpg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
σιγά ρε τύπε...
οκ άντε να βάλω κι εγώ, και πιο αντρικά μάλιστα

ποδόσφαιρο αντρών 42
μπάσκετ αντρών 67
μπάσκετ γυναικών 7
στίβος αντρών 27
βόλευ αντρών 31
βόλευ γυναικών 31
κολύμβηση αντρών 17
πυγμαχία αντρών 49

σύνολο 271
βγάλε τα πέτσινα τα 20 από το ποδόσφαιρο και δώσε τα μισά σε μας...έχουμε κι ένα παραπάνω :grin:

αν μάλιστα πιάσεις τις κατηγορίες μία μία ανά άθλημα που ο κάθε σύλλογος έχει τμήματα και δεις ποιος έχει την πρωτιά στα περισσότερα...μάντεψε...
Κολύμβηση αντρών διαβάζω έχετε 12...
Το 17 από που προκύπτει?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Κολύμβηση αντρών διαβάζω έχετε 12...
Το 17 από που προκύπτει?
12 εχουν και εμεις 57....
βεβαια με τους βαζελους ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος....καθε χρονο ανακαλυπτουν και καινουργιους τιτλους.....παει βουταει ο μαλακατες για τον σταυρό και το μετρανε σαν τιτλο ναπουμε....:confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
12 εχουν και εμεις 57....
βεβαια με τους βαζελους ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος....καθε χρονο ανακαλυπτουν και καινουργιους τιτλους.....παει βουταει ο μαλακατες για τον σταυρό και το μετρανε σαν τιτλο ναπουμε....:confused:
ΤΟΥ μαλακατε μετραει τακη...ολα και ολα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
57 όντως,έσβησα την προηγούμενη απάντηση
Έπεσε το μάτι μου στο γενικό σύνολο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
κύριοι αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο παναθηναικός και ο ολυμπιακός, ο ολυμπιακός και ο παναθηναικός αν θέλετε, είναι οι δύο μεγαλύτεροι - με διαφορά - σύλλογοι της χώρας.
επειδή σίγουρα όλοι μας εκτός από φίλαθλοι είμαστε και οπαδοί (κακά τα ψέματα) είναι λογικό να πορωνόμαστε, να τα χώνουμε, να πλακωνόμαστε σε εισαγωγικά.
όλα όμως πρέπει να έχουν όρια, τόπια είναι ή ταρτάν ή γάντια ή δεν ξέρω κι εγώ τι. τις υπερβολές στα 15 και στα 20 μπορώ να τις καταλάβω, αλλά στα 40 τα 50 και τα 60? έλεος...
επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αξία μου εξαρτάται από την αξία σου και αντίστροφα. είμαστε οι αιώνιοι, αν είμαι (όπως ήμουν στο ποδόσφαιρο) διαλυμένος, όσα και να παίρνεις ή να παίρνω έχουν μικρό αντίκρισμα.
όπως πολύ μεγάλη σημασία έχουν και οι επόμενες τη τάξη ομάδες (να με συχωρήσουν αεκτζήδες και παοκτζήδες για τον χαρακτηρισμό αλλά το πιστεύω). το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το έδειξε. θύμισε δεκαετίες 70, 80, 90 που κυριακή και δευτέρα ήταν γιορτές, κάτι που πάρα πολλά χρόνια (δε σχολιάζω) το είχαμε ξεχάσει.
ΔΕΝ γίνονται πρωταθλήματα ούτε με μία (δεν το συζητώ) ούτε με δύο ομάδες.

μακάρι και του χρόνου να είναι πάλι έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο (με άλλον πρωταθλητή :grin: )
και μακάρι να γίνουν έτσι και στο μπάσκετ, που επίσης περνάει (ως πρωτάθλημα) πέτρινα χρόνια (μη θυμίσω εποχές που παο, οσφπ, πανιώνιος, παοκ, και δευτερευόντως αεκ και άρης έκανα γύρους φωτιά)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.266
Πόντοι
5.006
κύριοι αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο παναθηναικός και ο ολυμπιακός, ο ολυμπιακός και ο παναθηναικός αν θέλετε, είναι οι δύο μεγαλύτεροι - με διαφορά - σύλλογοι της χώρας.
επειδή σίγουρα όλοι μας εκτός από φίλαθλοι είμαστε και οπαδοί (κακά τα ψέματα) είναι λογικό να πορωνόμαστε, να τα χώνουμε, να πλακωνόμαστε σε εισαγωγικά.
όλα όμως πρέπει να έχουν όρια, τόπια είναι ή ταρτάν ή γάντια ή δεν ξέρω κι εγώ τι. τις υπερβολές στα 15 και στα 20 μπορώ να τις καταλάβω, αλλά στα 40 τα 50 και τα 60? έλεος...
επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αξία μου εξαρτάται από την αξία σου και αντίστροφα. είμαστε οι αιώνιοι, αν είμαι (όπως ήμουν στο ποδόσφαιρο) διαλυμένος, όσα και να παίρνεις ή να παίρνω έχουν μικρό αντίκρισμα.
όπως πολύ μεγάλη σημασία έχουν και οι επόμενες τη τάξη ομάδες (να με συχωρήσουν αεκτζήδες και παοκτζήδες για τον χαρακτηρισμό αλλά το πιστεύω). το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το έδειξε. θύμισε δεκαετίες 70, 80, 90 που κυριακή και δευτέρα ήταν γιορτές, κάτι που πάρα πολλά χρόνια (δε σχολιάζω) το είχαμε ξεχάσει.
ΔΕΝ γίνονται πρωταθλήματα ούτε με μία (δεν το συζητώ) ούτε με δύο ομάδες.

μακάρι και του χρόνου να είναι πάλι έτσι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο (με άλλον πρωταθλητή :grin: )
και μακάρι να γίνουν έτσι και στο μπάσκετ, που επίσης περνάει (ως πρωτάθλημα) πέτρινα χρόνια (μη θυμίσω εποχές που παο, οσφπ, πανιώνιος, παοκ, και δευτερευόντως αεκ και άρης έκανα γύρους φωτιά)
Τύπε κουράστηκες από το γράψιμο,τι τσιμπησες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom