Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μετα τα καραγκιοζιλικια στο Καραισκακη στο παιχνιδι με την ΑΕΚ, όπου η διαιτησια του Ιταλού ήταν άψογη και μολαταυτα ο διατητης λιγο πολυ κατηγορηθηκε ως πουλημενος και κυνηγηθηκε προς τα αποδυτηρια, οι Ιταλοί ανακοινωσαν οτι δεν θα ξαναστειλουν διατητη στην Ελλάδα και πολυ καλά κάνουν. Μας τα πρηξατε οι Ολυμπιακοι με τους ελιτ διαιτητες, και ούτε αυτοί σας κάνουν. Ευχαριστουμε τον Ολυμπιακο για τον διασυρμό της χώρας, και κάποια στιγμη να παψετε να τρωτε σανό και να σας φταινε οι πραγματικοι αιτιοι για τα χάλια σας.Ηδηδεν βρισκεται διαιτητης για το ΑΕΚ-Παναθηναικος και πολυ καλα θα κάνει να μην ξαναερθει κανενας. Αντι να λεμε ευχαριστω που ερχονται οι ανθρωποι, τους βριζουμε κιολας για να πουλανε οπαδιλίκι οι καραπαπάδες εν ετει 2023.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Μετα τα καραγκιοζιλικια στο Καραισκακη στο παιχνιδι με την ΑΕΚ, όπου η διαιτησια του Ιταλού ήταν άψογη και μολαταυτα ο διατητης λιγο πολυ κατηγορηθηκε ως πουλημενος και κυνηγηθηκε προς τα αποδυτηρια, οι Ιταλοί ανακοινωσαν οτι δεν θα ξαναστειλουν διατητη στην Ελλάδα και πολυ καλά κάνουν. Μας τα πρηξατε οι Ολυμπιακοι με τους ελιτ διαιτητες, και ούτε αυτοί σας κάνουν. Ευχαριστουμε τον Ολυμπιακο για τον διασυρμό της χώρας, και κάποια στιγμη να παψετε να τρωτε σανό και να σας φταινε οι πραγματικοι αιτιοι για τα χάλια σας.Ηδηδεν βρισκεται διαιτητης για το ΑΕΚ-Παναθηναικος και πολυ καλα θα κάνει να μην ξαναερθει κανενας. Αντι να λεμε ευχαριστω που ερχονται οι ανθρωποι, τους βριζουμε κιολας για να πουλανε οπαδιλίκι οι καραπαπάδες εν ετει 2023.
Η dyana τι ομάδα είναι ; Για ρώτα την...βλέπει ποδόσφαιρο ή ?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Bαζελα πράσινη δλδ :cry:
αρχείο λήψης (15).jpeg

:erection:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Η δικιά μου ειναι με την Αμέρικα
Εγώ Ατλέτικο νασιοναλ Μεντεγίν
Γενικά οι καλιωτες έχουν κακό προδοτικό όνομα στην Κολομβία ..θεωρούνται συνεργάτες των DEA και της CIA!!
Σαν τη δεύτερη από αριστερά όπως βλέπουμε είναι η dyana μου
Σσ δεν κάνω πλάκα ρώτα κ τον μπατζανακη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
na προτεινεις νομο να εχουν ποινικη ευθυνη οι διαιτητες λογω απωλειας κερδων,μυρωδια που ολα ηταν αριστα απο τον ιταλο. :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
na προτεινεις νομο να εχουν ποινικη ευθυνη οι διαιτητες λογω απωλειας κερδων,μυρωδια που ολα ηταν αριστα απο τον ιταλο. :coffee:
O μπατζανακης μου είναι λέων κ σα λιοντάρι γουστάρει πετάγοντας κουβέντες περίεργες να γίνεται το επίκεντρο των συζητήσεων .
Λιοντάρι ...μην τον παρεξηγείς :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Τελευταία τροποποίηση:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
O μπατζανακης μου είναι λέων κ σα λιοντάρι γουστάρει πετάγοντας κουβέντες περίεργες να γίνεται το επίκεντρο των συζητήσεων .
Λιοντάρι ...μην τον παρεξηγείς :confused:
εγω εκανα προταση να διορθωθουν τα παργαματα,τωρα με βαρ δεν εχουν λογο να κανουν λαθη οποτε οποιοδηποτε σφυριγμα που αλλοιωνει το αποτελεσμα να εχει και συνεπειες ο μουνης.Μ ας βγαλανε τον μουλο τον ιταλο αλανθαστο που τα εκανε πουτανα ολα.

• Like

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
εγω εκανα προταση να διορθωθουν τα παργαματα,τωρα με βαρ δεν εχουν λογο να κανουν λαθη οποτε οποιοδηποτε σφυριγμα που αλλοιωνει το αποτελεσμα να εχει και συνεπειες ο μουνης.Μ ας βγαλανε τον μουλο τον ιταλο αλανθαστο που τα εκανε πουτανα ολα.
Επίδειξη ισχύ του τίγρη ήταν κ ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη

Πρέπει ο χοντρός να έπαιρνε την ομάδα κ να έφευγε ....όπως όταν από το 2009 έπρεπε οι Αγγελόπουλοι με το μπασκετ

Με βάρ τέτοια πέναλτυ δεν δινονται

• Like

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006

Παλι δεν βρισκεται διαιτητης για ματς της αεκ τυπε?
Κοιτα να δεις τι συμπτωση....διαβολικη θα λεγαμε...
Στα τελευταια παιχνιδια της κουλας οι διαιτητες μεθανε πριν τα ματς, τρακαρουν στον δρομο και παει λεγοντας...

Μην ανησυχεις τυπε, κατι μου λεει οτι θα βρεθει τελικα διαιτητης...αυτος που πρεπει και την ωρα που πρεπει...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Παλι δεν βρισκεται διαιτητης για ματς της αεκ τυπε?
Κοιτα να δεις τι συμπτωση....διαβολικη θα λεγαμε...
Στα τελευταια παιχνιδια της κουλας οι διαιτητες μεθανε πριν τα ματς, τρακαρουν στον δρομο και παει λεγοντας...

Μην ανησυχεις τυπε, κατι μου λεει οτι θα βρεθει τελικα διαιτητης...αυτος που πρεπει και την ωρα που πρεπει...
σαν τους μαρτυρες για το Noor 1 τυπε , εξαφανιζονται και αυτοι .. μονο που δεν τους θαβουν , απλα κρυβονται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Υποδειγματική διαιτησια. Αλλά προφανως εσεις ειστε συνηθισμενοι σε διαιτησιες παραγκας. Αυτα τελειωσανε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να το πατε " μεχρι τελους" τύπε, στο καλο και απο το πεζοδρομιο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Να το πατε " μεχρι τελους" τύπε, στο καλο και απο το πεζοδρομιο
λυπαμαι που σας πονεσαν 3 γκολακια ΑΡΧΙΔΑΤΑ μεσα στο τζαμι σας και οχι καλπικα σαν τα δικα σας. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom