alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η δικιά μου ειναι με την ΑμέρικαBαζελα πράσινη δλδ
Η δικιά μου ειναι με την ΑμέρικαBαζελα πράσινη δλδ
Εγώ Ατλέτικο νασιοναλ ΜεντεγίνΗ δικιά μου ειναι με την Αμέρικα
Σαν τη δεύτερη από αριστερά όπως βλέπουμε είναι η dyana μου
Εγώ Ατλέτικο νασιοναλ Μεντεγίν
na προτεινεις νομο να εχουν ποινικη ευθυνη οι διαιτητες λογω απωλειας κερδων,μυρωδια που ολα ηταν αριστα απο τον ιταλο.Μετα τα καραγκιοζιλικια στο Καραισκακη στο παιχνιδι με την ΑΕΚ, όπου η διαιτησια του Ιταλού ήταν άψογη και μολαταυτα ο διατητης λιγο πολυ κατηγορηθηκε ως πουλημενος και κυνηγηθηκε προς τα αποδυτηρια, οι Ιταλοί ανακοινωσαν οτι δεν θα ξαναστειλουν διατητη στην Ελλάδα και πολυ καλά κάνουν. Μας τα πρηξατε οι Ολυμπιακοι με τους ελιτ διαιτητες, και ούτε αυτοί σας κάνουν. Ευχαριστουμε τον Ολυμπιακο για τον διασυρμό της χώρας, και κάποια στιγμη να παψετε να τρωτε σανό και να σας φταινε οι πραγματικοι αιτιοι για τα χάλια σας.Ηδηδεν βρισκεται διαιτητης για το ΑΕΚ-Παναθηναικος και πολυ καλα θα κάνει να μην ξαναερθει κανενας. Αντι να λεμε ευχαριστω που ερχονται οι ανθρωποι, τους βριζουμε κιολας για να πουλανε οπαδιλίκι οι καραπαπάδες εν ετει 2023.
O μπατζανακης μου είναι λέων κ σα λιοντάρι γουστάρει πετάγοντας κουβέντες περίεργες να γίνεται το επίκεντρο των συζητήσεων .na προτεινεις νομο να εχουν ποινικη ευθυνη οι διαιτητες λογω απωλειας κερδων,μυρωδια που ολα ηταν αριστα απο τον ιταλο.
Παντού καταπράσινη είναι ..σε όλα τα επίπεδα..πολύ πράσινο λεμε
Πολύ πράσινο στην Κολομβία...
εγω εκανα προταση να διορθωθουν τα παργαματα,τωρα με βαρ δεν εχουν λογο να κανουν λαθη οποτε οποιοδηποτε σφυριγμα που αλλοιωνει το αποτελεσμα να εχει και συνεπειες ο μουνης.Μ ας βγαλανε τον μουλο τον ιταλο αλανθαστο που τα εκανε πουτανα ολα.O μπατζανακης μου είναι λέων κ σα λιοντάρι γουστάρει πετάγοντας κουβέντες περίεργες να γίνεται το επίκεντρο των συζητήσεων .
Λιοντάρι ...μην τον παρεξηγείς
Επίδειξη ισχύ του τίγρη ήταν κ ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκηεγω εκανα προταση να διορθωθουν τα παργαματα,τωρα με βαρ δεν εχουν λογο να κανουν λαθη οποτε οποιοδηποτε σφυριγμα που αλλοιωνει το αποτελεσμα να εχει και συνεπειες ο μουνης.Μ ας βγαλανε τον μουλο τον ιταλο αλανθαστο που τα εκανε πουτανα ολα.
Μετα τα καραγκιοζιλικια στο Καραισκακη στο παιχνιδι με την ΑΕΚ, όπου η διαιτησια του Ιταλού ήταν άψογη και μολαταυτα ο διατητης λιγο πολυ κατηγορηθηκε ως πουλημενος και κυνηγηθηκε προς τα αποδυτηρια, οι Ιταλοί ανακοινωσαν οτι δεν θα ξαναστειλουν διατητη στην Ελλάδα και πολυ καλά κάνουν. Μας τα πρηξατε οι Ολυμπιακοι με τους ελιτ διαιτητες, και ούτε αυτοί σας κάνουν. Ευχαριστουμε τον Ολυμπιακο για τον διασυρμό της χώρας, και κάποια στιγμη να παψετε να τρωτε σανό και να σας φταινε οι πραγματικοι αιτιοι για τα χάλια σας.Ηδηδεν βρισκεται διαιτητης για το ΑΕΚ-Παναθηναικος και πολυ καλα θα κάνει να μην ξαναερθει κανενας. Αντι να λεμε ευχαριστω που ερχονται οι ανθρωποι, τους βριζουμε κιολας για να πουλανε οπαδιλίκι οι καραπαπάδες εν ετει 2023.
σαν τους μαρτυρες για το Noor 1 τυπε , εξαφανιζονται και αυτοι .. μονο που δεν τους θαβουν , απλα κρυβονταιΠαλι δεν βρισκεται διαιτητης για ματς της αεκ τυπε?
Κοιτα να δεις τι συμπτωση....διαβολικη θα λεγαμε...
Στα τελευταια παιχνιδια της κουλας οι διαιτητες μεθανε πριν τα ματς, τρακαρουν στον δρομο και παει λεγοντας...
Μην ανησυχεις τυπε, κατι μου λεει οτι θα βρεθει τελικα διαιτητης...αυτος που πρεπει και την ωρα που πρεπει...
Υποδειγματική διαιτησια. Αλλά προφανως εσεις ειστε συνηθισμενοι σε διαιτησιες παραγκας. Αυτα τελειωσανεna προτεινεις νομο να εχουν ποινικη ευθυνη οι διαιτητες λογω απωλειας κερδων,μυρωδια που ολα ηταν αριστα απο τον ιταλο.
Να το πατε " μεχρι τελους" τύπε, στο καλο και απο το πεζοδρομιοεγω εκανα προταση να διορθωθουν τα παργαματα,τωρα με βαρ δεν εχουν λογο να κανουν λαθη οποτε οποιοδηποτε σφυριγμα που αλλοιωνει το αποτελεσμα να εχει και συνεπειες ο μουνης.Μ ας βγαλανε τον μουλο τον ιταλο αλανθαστο που τα εκανε πουτανα ολα.
h πρωτη και η δευτερη κανουν την δοαφορα,αλλα καμια δεν κανει για τον αλεξ μας.
λυπαμαι που σας πονεσαν 3 γκολακια ΑΡΧΙΔΑΤΑ μεσα στο τζαμι σας και οχι καλπικα σαν τα δικα σας.Να το πατε " μεχρι τελους" τύπε, στο καλο και απο το πεζοδρομιο
Σιγα ρε με τα νταηλικια Κουλα...οτι ωρα θελουμε σας τελειωνουμε τη παραμυθα.Σηκωθηκε η αρχιδοτριχα να πουλησει μαγκια στο πουτσο να πουμε....Να το πατε " μεχρι τελους" τύπε, στο καλο και απο το πεζοδρομιο
πω πω μαλάκα εισαι για λύπησηλυπαμαι που σας πονεσαν 3 γκολακια ΑΡΧΙΔΑΤΑ μεσα στο τζαμι σας και οχι καλπικα σαν τα δικα σας.
βαλε την τιγραινα που σου παει καλυτερα.πω πω μαλάκα εισαι για λύπηση
βαλε την τιγραινα που σου παει καλυτερα.