You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.011
- Πόντοι
- 5.506
κυριε βαγγελη δεν θελω να ειμαι αδικος....να περιμενουμε μεχρι του χρονου τετοια εποχη? να περιμενουμε.....
ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕ ΜΟΥΝΗ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΡΙΟΛΗ!!!!!
ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΙΝΕ ΜΩΡΑΛΗ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ
ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕ ΜΟΥΝΗ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΡΙΟΛΗ!!!!!
ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΙΝΕ ΜΩΡΑΛΗ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
Ξέρουν κάτι και δεν το ξέρουμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηρέμησε και συ ρεκυριε βαγγελη δεν θελω να ειμαι αδικος....να περιμενουμε μεχρι του χρονου τετοια εποχη? να περιμενουμε.....
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΡΙΟΛΗ!!!!!
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 456
τη γαμήσαμε, είναι τρελός ο ευάγγελος μόνο να το συζητάειΞέρουν κάτι και δεν το ξέρουμε?
Ηρέμησε και συ ρε
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
Δεν μπορώ να τον φανταστώ στον πάγκο της ομάδας με τίποτατη γαμήσαμε, είναι τρελός ο ευάγγελος μόνο να το συζητάει
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.011
- Πόντοι
- 5.506
γιατι ρε μαν? με ξερεις...μεχρι προχτες αγαντα ελεγα και δινω και εναν χρονο να αλλαξει μια στραβη....τι το παρακανω?Ξέρουν κάτι και δεν το ξέρουμε?
Ηρέμησε και συ ρε
οσο για τον πουστρομωραλη ελα μια βολτα στον πειραια να ακουσεις....ο ολυμπιακος τον σωνει που δεν εχουμε παει σπιτι του να του βγαλουμε τα αρχιδια να τα δωρισουμε στον δημο για ασφαλτο...το μουνοπανο
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
Έχει κάνει λάθη και μαλακίες φίλε,δεν νομίζω να τα επαναλάβει την νέα σεζόν.Του έχω εμπιστοσύνηγιατι ρε μαν? με ξερεις...μεχρι προχτες αγαντα ελεγα και δινω και εναν χρονο να αλλαξει μια στραβη....τι το παρακανω?
οσο για τον πουστρομωραλη ελα μια βολτα στον πειραια να ακουσεις....ο ολυμπιακος τον σωνει που δεν εχουμε παει σπιτι του να του βγαλουμε τα αρχιδια να τα δωρισουμε στον δημο για ασφαλτο...το μουνοπανο
Όσο για τους δρόμους του Πειραιά,δεν γνωρίζω.Έχω να κατέβω χρόνια(εξαιρώ το γήπεδο) στην περιοχή
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 456
ο σρέντερ λέει ο σπορ φμ. ποιος είναι αυτός πάλι?Έχει κάνει λάθη και μαλακίες φίλε,δεν νομίζω να τα επαναλάβει την νέα σεζόν.Του έχω εμπιστοσύνη
Όσο για τους δρόμους του Πειραιά,δεν γνωρίζω.Έχω να κατέβω χρόνια(εξαιρώ το γήπεδο) στην περιοχή
Ο Σρέντερ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία από την Ολλανδία ότι ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό!
www.sport-fm.gr
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
Ο βίδρας είναι μέσα απόψε ή βαράει βάρδια?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.011
- Πόντοι
- 5.506
και εγω μαν....Έχει κάνει λάθη και μαλακίες φίλε,δεν νομίζω να τα επαναλάβει την νέα σεζόν.Του έχω εμπιστοσύνη
οσο για τον πειραια δεν ειναι μονο οι δρομοι.....μουνι τα εχει κανει το καθηκι ο υπαλληλος ασε που σου λεω
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
Δεν έχω άποψη,εσείς ξέρετε καλύτερακαι εγω μαν....
οσο για τον πειραια δεν ειναι μονο οι δρομοι.....μουνι τα εχει κανει το καθηκι ο υπαλληλος ασε που σου λεω
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
Δεν έχει και άσχημο βιογραφικό,αλλά προτιμώ Ισπανό.ο σρέντερ λέει ο σπορ φμ. ποιος είναι αυτός πάλι?
Ο Σρέντερ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία από την Ολλανδία ότι ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό!www.sport-fm.gr
Ταιριάζει καλύτερα πιστεύω.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.011
- Πόντοι
- 5.506
στηριζουμε BCΔεν έχω άποψη,εσείς ξέρετε καλύτερα
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
Όχι δεν είναι,αλλά άσε αυτή την κουβέντα για άλλη φοράκοκκαλης ο χοντρος δεν ειναι παντως....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.969
- Πόντοι
- 3.656
ο σρέντερ λέει ο σπορ φμ. ποιος είναι αυτός πάλι?
Αυτός
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
Δεν έχει και άσχημο βιογραφικό,αλλά προτιμώ Ισπανό
οχι οτι μας αξιζει και κατι καλυτερο, αλλα το βιογραφικο του ειναι επιεικως μετριο...
ψιλοατιτλος ειναι, απτον αγιαξ τον εδιωξαν με τις κλοτσιες
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.384
- Πόντοι
- 28.246
Ο Μωραλης είναι δήμαρχος Πειραιά, αδερφέ, ή ο χοντρός;γιατι ρε μαν? με ξερεις...μεχρι προχτες αγαντα ελεγα και δινω και εναν χρονο να αλλαξει μια στραβη....τι το παρακανω?
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.075
- Πόντοι
- 10.411
Με την Μπριζ το πήρε
οχι οτι μας αξιζει και κατι καλυτερο, αλλα το βιογραφικο του ειναι επιεικως μετριο...
ψιλοατιτλος ειναι, απτον αγιαξ τον εδιωξαν με τις κλοτσιες
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.384
- Πόντοι
- 28.246
Αδερφέ, μην το σκαλίζεις άλλο. Δεν φταίει η διαιτησία. Σε έσφαξε σε κάποια παιχνίδια, ναι αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά ότι έχουμε ένα μπουρδέλο φέτος. Μην λουζομαστε αυτά που κοροϊδεύουμε....
Γιατί έφαγε κίτρινη ο Μασούρας ρε αλάνια; Αφού όπως είδαμε και την Κυριακή τέτοια φάουλ δεν τιμωρούνται με κάρτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις