Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.166
Πόντοι
2.606
Και για να έχουμε καλό ρώτημα την αποστολή γιατί δεν την υποδέχθηκαν λίγο παρακάτω στην Συγγρού απο το συμβατικο βενζινάδικο των υπηρεσιακών της αστυνομίας όπως κατεβαίνεις δεξιά ?
ε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να πουλήσουμε και λίγη λεζάντα εκ του ασφαλούς με την αστυνομια όλη δίπλα να βάζει μπετζινα .πουτανες αυτά περνάνε σε 15αχρονα που κολλάνε με σπάτουλα αυτοκόλλητα στις πινακίδες έπρεπε να κατεβείτε λίγο πιο κάτω να δοκιμάσετε την τύχη σας,

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.388
Πόντοι
28.246
Η ανακοινωση της θυρας 7. Αυτοι τωρα θελουν να μας πεισουν οτι δεν γραφτηκε σε συνεργασια με τον χοντρο.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στον ΜΙΧΑΛΗ και τον ΚΩΣΤΑ που έχουν ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ την ζωή τους στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (Τον Καραπαπα εννοεί, Ελεος να προστατευθει το πρωτο μαντροσκυλο του χοντρου. Ο Μιχαλης ειναι ο Κουντουρης)

Υ.Γ 1 Το ποιος θα πάρει το πιο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα όλων των εποχών από τους δυο ΚΛΕΦΤΕΣ μας αφήνει αδιάφορους, δουλειά των παικτών μας είναι να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια που απέμειναν!

Δεν έχουν δικαίωμα επιλογής γιατί τότε θα έχουμε ΑΛΛΑ! (Η ευθυνη στους παιχτες αν δωριστει αγωνας, τον χοντρο δεν τον αγγιζει κανενας)

Ολοκληρη η ανακοινωση εδω:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
βρε φίλε αφού τον βρίσκει με το γόνατο...υπάρχει ανατροπή...
τεσπα καθένας το βλέπει όπως νομίζει...

Ακριβώς ο καθένας το βλέπει όπως νομίζει αλλά μονάχα όσοι φορούν κίτρινα γυαλιά βλέπουν τα πράγματα αντικειμενικά και καθαρά ποδοσφαιρικά.. η αλήθεια να λέγεται....

garcia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
93
Πόντοι
1
Ακριβώς ο καθένας το βλέπει όπως νομίζει αλλά μονάχα όσοι φορούν κίτρινα γυαλιά βλέπουν τα πράγματα αντικειμενικά και καθαρά ποδοσφαιρικά.. η αλήθεια να λέγεται....
Πες μου γιατί ακυρώθηκε το 1ο γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα για τα play off ..

Θέλω να μου πεις το λόγο ... αυτό και τίποτε άλλο

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Πες μου γιατί ακυρώθηκε το 1ο γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα για τα play off ..

Θέλω να μου πεις το λόγο ... αυτό και τίποτε άλλο

Αν μου πεις εσύ πρώτος (χρονικά προηγείται) γιατί ΔΕΝ μέτρησε το γκολ του Βαρέλα το 2018

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Φίλε μου ότι σε συμφέρει λες ... ή ότι σου πουλάνε ...ή βασικά μας πουλάνε

Κίτρινη παράγκα αλλά και ο βάζελος να ευνοείται ;; πως γίνεται αυτό ;; παράγκα στήνει πάντα ένας , όχι 2 ... αλλιώς αυτοαναιρείται ..

Ο Μελισσανίδης, (άλλο μπουμπούκι κι αυτός σαν το δικό σας) είπε αν δεν το πάρει η ΑΕΚ να το πάρει ο βάζελος .. επειδή έχει κόντρα με τον χοντρό ... και παράγκα έστησε και είναι και ακόμα 2ος δηλαδή ;;; σας την χαρίζουμε τέτοια παράγκα, χάρισμά σας ..

Η ΑΕΚ που στην λεωφόρο τη σφάξανε ;;;

Που αντίστοιχη κόκκινη που λες αυτή του Άρη, δεν παίρνει ξεκάθαρα ο Ινγκνασον όταν ανατρέπει τον Γκαρσία σαν τελευταίος παίχτης και χάνει η ΑΕΚ στην Τούμπα 2- 0 ;;

Που επίσης στην Τούμπα στα paly off της ακυρώνεται γκολ που δεν έχει ξανά ακυρωθεί από ιδρύσεως του ποδοσφαίρου ;;

Που στην τελευταία φάση στο Καραισκάκη στον πρώτο γύρο στο 0-0 κάνει ο Πασχαλάκης ξεκάθαρο πέναλτι στον Μάνταλο και δεν πάει ούτε στο Βαρ ;;

Ούτε του Κουρμπέλη ήταν δεύτερη αν θεώρησε ο διαιτητής ότι δεν σταματάει υποσχόμενη επίθεση, ούτε προφανώς και του Άμραμπατ .. δεν δικαιολογώ κλεψιά με κλεψιά

Τα δοκάρια δεν ήταν όντως χαμηλότερα ;; δεν πήγα μετά και τους πάτησα ;; αλλά εμβόλιμα μεσοβδόμαδα ;; και ήρθες μετά από 4 μέρες ενώ είχα παίξει σε μισή βδομάδα έξω ΟΦΗ και Ατρόμητο, και μου πήρες μέσα στην Αγιά Σοφιά την παρθενιά ;;

Ο διαιτητής δεν ήταν μεθυσμένος λες ;; τα ηχητικά που βγήκαν αλλά όλως τυχαίως δεν τα έπαιξε κανένα κανάλι και σαιτ, φαινόταν ότι ήταν κομπλέ ;;

ρε φίλε η ΑΕΚ φέτος έχει σαφώς καλύτερη ομάδα από τον γαύρο ... αυτό φωνάζουμε τόσο καιρό ... όπως είχες εσύ τα τελευταία 4 χρόνια καλύτερη ομάδα και μάζευα τριάρες και τεσσάρες , έτσι και συ το ίδιο φέτος
καλά εσύ τρολάρεις . τα ηχητικά λέει που ούτε τις φατσες των ανθρώπων δεν ξέρουμε που ήρθαν κι έφυγαν σαν κυνηγημένοι και θα καταλάβουμε με τα ηχητικά κάποιων αγνώστων. ή η αεκ καλή ομάδα που σε κάθε παιχνίδι παίζει με την αβάντα της διαιτησίας. πως μπορείς να κρίνεις μια ομάδα καλή όταν έχει μονίμως σπρώξιμο? ήταν ο ολυμπιακός που πήρε το πρώτο πρωτάθλημα το "96 καλή ομάδα?
ο ολυμπιακός τώρα αποδεδειγμένα έχει κακή ομάδα. για να τον αντιμετωπίσεις θες φουλ σπρώξιμο 90 λεπτά. και τον περνάς στην βαθμολογία με τα μύρια φετινά αίσχη. αυτό μας κάνει 2 κακές ομάδες με τη μεταξύ τους διαφορά στο σπρώξιμο από τους διαιιητές. εννοείται με το σπρωξιμο της αεκ ο ολυμπιακός θα ταν στη θέση της.

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
FueyOYxWIAAGv_X

navman

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Τραγικα λάθη φέτος απο όλους...διοικηση, προπονητες, παικτες...κριμα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
7ce238a4a48cabd29d2fc88d26e92c86

παιδια με εστειλε ο νιπλης με το i bank 0,25 λεπτα και με ειπε να το βαλω εδω :D:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012