Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.431
- Πόντοι
- 28.246
Που είπες ότι πήγαν τα λεφτά από το τσου Λου;τα λεφτά από το cl πήγαν στο γήπεδο,
Τελικά υπάρχουν χειρότεροι από το raopau...
Που είπες ότι πήγαν τα λεφτά από το τσου Λου;τα λεφτά από το cl πήγαν στο γήπεδο,
Πάλι στη φάπα θα είναι το καημένο το αεκακι ρε Παυλάρα. Πάλι στο κομπαρσιλικι θα γυρίσει το φουκαριαρικο.Αν βελτιωθούν θα βλέπουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα... Δεν είπε κανένας ότι από εδώ κ πέρα θα παίρνει πρωτάθλημα μόνο η ΑΕΚ.
Απλά το "αεκάκι" που ξέρατε τα τελευταία (αρκετά) χρόνια πάει, τέλειωσε...
Όνειρα...!!!!!Πάλι στη φάπα θα είναι το καημένο το αεκακι ρε Παυλάρα. Πάλι στο κομπαρσιλικι θα γυρίσει το φουκαριαρικο.
καμμία σχέση το ένα παιχνίδι με το αλλο, ο ολυμπιακός κέρδισε καθαρά με κόντρα διαιτησία ενώ η αεκ χωρίς δικό της διαιτητή είναι ανύπαρκτη και απόδειξη είναι οτι μέχρι και τον άρη φοβάται ο μελισσαν που έστησε τέτοιο γελοί σκηνικό με τους πολωνούς για να παίξει σώνει και καλά με τον δικό του διαιτητή.Πριν τρεις βδομαδες μας κανατε καζουρα για τη τριαρα στα Φιλαδελφια, τωρα ηρθαν τα πραγματα αναποδα.
τι καλύτερο να ζητήσεις απο ενα πρωταθλημα?
Ο Μαρινάκης θα ήταν ο μοναδικός που θα βριζόταν εν χορώ αν έδινε το παρόν και το ξέρεις.Στο 2. ) εγω δεν σου ειπα να παει.
Υπαρχει ξερεις και η ευγενικη αρνηση.
Βριστηκε στο γηπεδο κανενας αλλος απο τους καλεσμενους στα εγκαινια?
Την ανακοινωση / δημοσια απαντηση τη διαβασες?
πιο γελοιος και μικρόψυχος πεθαινεις.Απαράδεκτη απάντηση Μαρινάκη στην πρόσκληση για τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς»
Κατώτερος των περιστάσεων στάθηκε ακόμα μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόσο ως πρόεδρος του Ολυμπιακού όσο και ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, στην πρόσκλησηwww.dimokratia.gr
Μην ταυτιζεστε με την καφριλα του Μαρινακη.
Και δεν υποστηριζω οτι ο Μελισσανίδης ειναι καλυτερος.
Πολύ ιδεαλιστής είσαι, τυπε. Χαλάρωσε.Στο 2. ) εγω δεν σου ειπα να παει.
πιο γελοιος και μικρόψυχος πεθαινεις.Απαράδεκτη απάντηση Μαρινάκη στην πρόσκληση για τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς»
Κατώτερος των περιστάσεων στάθηκε ακόμα μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόσο ως πρόεδρος του Ολυμπιακού όσο και ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, στην πρόσκλησηwww.dimokratia.gr
τυπε εισαι τρελος;Στο 2. ) εγω δεν σου ειπα να παει.
Για πες, μεταξύ μας θα μείνει...Έχεις ένα δίκιο,άλλα πάρε για να μάθεις και εσύ
ΥΓ:Μην με ρωτήσεις και εσύ πως την λένε
Λεω να του κάνω δώρο 10 τσουρέκια μήπως νιώσει καλύτεραΘέλει χρόνο...
που το ξέρεις εσύ ?Θέλει χρόνο...
Ρε σεις διαβαζετε πριν απαντησετε ή κανετε τους χαζους?τυπε εισαι τρελος;
αν πηγαινε θα ηταν μεγιστος μαλακας. Ασε που αν κανανε οι αεκτζηδες τιποτα καφριλες θα μας λεγατε μετα για προπαγανδες κτλ.
Μια χαρα το χειριστηκε, ουτε εσεις ειχατε αναγκη την παρουσια του ουτε αυτος ειχε αναγκη τα μπινελικια των αεκτζηδων
σοβαρευτειτε
Ο έρωτας δεν κρύβεται!που το ξέρεις εσύ ?
Ποιος ιδεαλισμος ρε τυπε?Πολύ ιδεαλιστής είσαι, τυπε. Χαλάρωσε.
ε νταξει, ειναι νταης και το δειχνει. Πριν βδομαδες πεταγε στα μουτρα του μπαλτακου φουστες.Ρε σεις διαβαζετε πριν απαντησετε ή κανετε τους χαζους?
απανταω στον πληθυντικο διοτι το ιδιο εγραψε κι αλλος.
εγω ΔΕΝ ειπα να παει, σς ΜΗΝ πήγαινε και να ελεγε μια μαλακια του στυλ « με γεια το γηπεδο».
Αυτος επελεξε να δηλωσει δημοσια οτι δεν παει για να μην θυμισει ασχημες στιγμες στους οπαδους της ΑΕΚ ατο γηπεδο αυτο (•••) και μιλησε ( καλα αυτο κι αν ειναι…) για γηπεδα που γινονται με δημοσια χρηματα, οταν ο Ολυμπιακος απο εποχης Κοσκωτα εχει φαει το ΑΠΕΙΡΟ δημοσιο χρημα το δε γηπεδο Καραϊσκακη το χρωσταει ο αλλος τροφιμος δημοσιων σωφρονιστικων ιδρυματων ο τρισμεγιστος κ, Λαυρεντιαδης.
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι ρε τυποι.
Ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να γινεσαι προσβλητικος οχι στη διοικηση της αλλης ομαδας αλλα στους οπαδους της. Εισαι μεγαλο επιχειρηματιας, εφοπλιστης ιδιοκτητης μεσων ενημερωσης και λειτουργεις ως …καφρος.
τονιζω και οι αλλοι προέδροι τα ιδια ειναι αλλα τουλαχιστον εχουν καποιον να τους βαλει καπακι οταν λενε μαλακιες, ο δικος σας εχει τον …Καραπαπα.
ελπιζω μοναχα να εχει αφησει ο πατερας του κανενα σοβαρο ανθρωπο να τρεχει την επιχείρηση.
Ζήσε το παρών, και στο μέλλον βλέπουμε τι θα γίνει....Πάλι στη φάπα θα είναι το καημένο το αεκακι ρε Παυλάρα. Πάλι στο κομπαρσιλικι θα γυρίσει το φουκαριαρικο.
χαιρομαι τοτε που μια μικρη ομαδα εκανε το βαγγελα να διακοψει ματς και τον ιβαν να μπει με πιστολι μεσα!Την σημειωσα. Η πλακα ειναι οτι εγω θυμαμαι τις τριαρες και τις τεσσαρες της τοσοδουλας. Εσεις θυμαστε τις δικες μας, τριαρες, τεσσαρες, πενταρες, εξαρες. Εχετε χασει το μετρημα ρε σεις.
Παβλαρα και Κατσαπλια, ο,τι και να αποκτησει η ομαδα σας, τοσοδουλα ηταν, ειναι και θα παραμεινει το αεκακι σας. Μεγαλη δεν θα γινει ποτε!
Ακου, ρε τυπε. (Που θες να μου το παιξεις και οπαδος με τροπους)Ποιος ιδεαλισμος ρε τυπε?
απο ποτε το να θες να βλεπεις ή να σχολιαζεις ενα παιχνιδι χωρις γαμομανες ειναι ιδεαλισμος?
Να χαλαρωσω εγω ή μηπως να χαλαρωσεις εσυ που απειλεις, βριζεις, βριζεσαι για ενα κωλοπαιχνιδο?
Το ποδοσφαιρο το θελουμε για θεαμα, διασκεδαση και πλακα μεχρι να δουλεψουμε τον αντιπαλο. Ως εκει , οχι να του γαμοσταυρισουμε τη μανα και τον πατερα (δεν λεω οτι το εκανες εσυ).
Ποσους καλους φιλους εχεις Αεκτζηδες, Παναθηναϊκους κλπ που σε αλλη περιστσση δεν θα δεχοσουν ουτε κακο λογο γι’ αυτους?
το οτι μερικοι βλεπετε την ομαδα σας σαν προεκτσση του εαυτού σας (γραφετε μαλιστα και σε πρωτο προσωπο οταν αναφερεστε στην ομαδα σας) ειναι αρρωστημενη κατασταση και καλο ειναι να το παρετε χαμπαρι.
ενταξει τωρα μου βγηκε το δασκαλιστικο, το κοβω, τελος