Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.431
Πόντοι
28.246

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.431
Πόντοι
28.246
Αν βελτιωθούν θα βλέπουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα... Δεν είπε κανένας ότι από εδώ κ πέρα θα παίρνει πρωτάθλημα μόνο η ΑΕΚ.
Απλά το "αεκάκι" που ξέρατε τα τελευταία (αρκετά) χρόνια πάει, τέλειωσε...
Πάλι στη φάπα θα είναι το καημένο το αεκακι ρε Παυλάρα. Πάλι στο κομπαρσιλικι θα γυρίσει το φουκαριαρικο.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Πριν τρεις βδομαδες μας κανατε καζουρα για τη τριαρα στα Φιλαδελφια, τωρα ηρθαν τα πραγματα αναποδα.
τι καλύτερο να ζητήσεις απο ενα πρωταθλημα?
καμμία σχέση το ένα παιχνίδι με το αλλο, ο ολυμπιακός κέρδισε καθαρά με κόντρα διαιτησία ενώ η αεκ χωρίς δικό της διαιτητή είναι ανύπαρκτη και απόδειξη είναι οτι μέχρι και τον άρη φοβάται ο μελισσαν που έστησε τέτοιο γελοί σκηνικό με τους πολωνούς για να παίξει σώνει και καλά με τον δικό του διαιτητή.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.127
Πόντοι
10.411
Στο 2. ) εγω δεν σου ειπα να παει.
Υπαρχει ξερεις και η ευγενικη αρνηση.
Βριστηκε στο γηπεδο κανενας αλλος απο τους καλεσμενους στα εγκαινια?
Την ανακοινωση / δημοσια απαντηση τη διαβασες?
πιο γελοιος και μικρόψυχος πεθαινεις.
Μην ταυτιζεστε με την καφριλα του Μαρινακη.
Και δεν υποστηριζω οτι ο Μελισσανίδης ειναι καλυτερος.
Ο Μαρινάκης θα ήταν ο μοναδικός που θα βριζόταν εν χορώ αν έδινε το παρόν και το ξέρεις.
Δεν ταυτίζομαι με τον πρόεδρο της ομάδας μου,έχει κάνει πολλά καλά για τον σύλλογο γενικώς,αλλά και πολλά λάθη.Μια παρουσία,είναι κάποια στιγμή θα αποχωρήσει,η ομάδα θα μείνει για πάντα όμως....
Στην ανακοίνωση απλά ήθελε να βγει από πάνω και να διακωμωδήσει την ομάδα σου
Θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενική η άρνηση όντως,αλλά λόγω της αντιπαλότητας,αυτό πήγε περίπατο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.431
Πόντοι
28.246
Πολύ ιδεαλιστής είσαι, τυπε. Χαλάρωσε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
τυπε εισαι τρελος;
αν πηγαινε θα ηταν μεγιστος μαλακας. Ασε που αν κανανε οι αεκτζηδες τιποτα καφριλες θα μας λεγατε μετα για προπαγανδες κτλ.
Μια χαρα το χειριστηκε, ουτε εσεις ειχατε αναγκη την παρουσια του ουτε αυτος ειχε αναγκη τα μπινελικια των αεκτζηδων
σοβαρευτειτε

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Τυποι καθεστε και ασχολειστε με τους αεκτζηδες που λενε πιο πολλα "θα"απο οτι εχει πει ο ανδρεας παπανδρεου στη πολιτικη του καριερα..εμφανης η ψυχολογικη αναγκη να πιαστουν απο ενα παιχνιδι για να αυτοπαραμυθιαστουν και να ξεχασουν τις ατελειωτες φαπες του παλαιοτερου αλλα και προσφατου παρελθοντος..αλλωστε το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που εχει και μεγαλη στατιστικη επαληθευση ασχετως αλλων παραγοντων..1 φορα στα 6 χρονια και η εξτρεμαδουρα μπορει να κερδισει τη ρεαλ ,δεν σημαινει οτι ειναι μεγαλυτερη ομαδα...

Τελευταία τροποποίηση:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.192
Πόντοι
2.606
Έχεις ένα δίκιο,άλλα πάρε για να μάθεις και εσύ

H8TDP4t.gif

ΥΓ:Μην με ρωτήσεις και εσύ πως την λένε:confused:
Για πες, μεταξύ μας θα μείνει...:coffee::coffee::coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.779
Πόντοι
2.306
τυπε εισαι τρελος;
αν πηγαινε θα ηταν μεγιστος μαλακας. Ασε που αν κανανε οι αεκτζηδες τιποτα καφριλες θα μας λεγατε μετα για προπαγανδες κτλ.
Μια χαρα το χειριστηκε, ουτε εσεις ειχατε αναγκη την παρουσια του ουτε αυτος ειχε αναγκη τα μπινελικια των αεκτζηδων
σοβαρευτειτε
Ρε σεις διαβαζετε πριν απαντησετε ή κανετε τους χαζους?
απανταω στον πληθυντικο διοτι το ιδιο εγραψε κι αλλος.
εγω ΔΕΝ ειπα να παει, σς ΜΗΝ πήγαινε και να ελεγε μια μαλακια του στυλ « με γεια το γηπεδο».
Αυτος επελεξε να δηλωσει δημοσια οτι δεν παει για να μην θυμισει ασχημες στιγμες στους οπαδους της ΑΕΚ ατο γηπεδο αυτο (•••) και μιλησε ( καλα αυτο κι αν ειναι…) για γηπεδα που γινονται με δημοσια χρηματα, οταν ο Ολυμπιακος απο εποχης Κοσκωτα εχει φαει το ΑΠΕΙΡΟ δημοσιο χρημα το δε γηπεδο Καραϊσκακη το χρωσταει ο αλλος τροφιμος δημοσιων σωφρονιστικων ιδρυματων ο τρισμεγιστος κ, Λαυρεντιαδης.
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι ρε τυποι.
Ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να γινεσαι προσβλητικος οχι στη διοικηση της αλλης ομαδας αλλα στους οπαδους της. Εισαι μεγαλο επιχειρηματιας, εφοπλιστης ιδιοκτητης μεσων ενημερωσης και λειτουργεις ως …καφρος.
τονιζω και οι αλλοι προέδροι τα ιδια ειναι αλλα τουλαχιστον εχουν καποιον να τους βαλει καπακι οταν λενε μαλακιες, ο δικος σας εχει τον …Καραπαπα.
ελπιζω μοναχα να εχει αφησει ο πατερας του κανενα σοβαρο ανθρωπο να τρεχει την επιχείρηση.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.779
Πόντοι
2.306
Πολύ ιδεαλιστής είσαι, τυπε. Χαλάρωσε.
Ποιος ιδεαλισμος ρε τυπε?
απο ποτε το να θες να βλεπεις ή να σχολιαζεις ενα παιχνιδι χωρις γαμομανες ειναι ιδεαλισμος?
Να χαλαρωσω εγω ή μηπως να χαλαρωσεις εσυ που απειλεις, βριζεις, βριζεσαι για ενα κωλοπαιχνιδο?
Το ποδοσφαιρο το θελουμε για θεαμα, διασκεδαση και πλακα μεχρι να δουλεψουμε τον αντιπαλο. Ως εκει , οχι να του γαμοσταυρισουμε τη μανα και τον πατερα (δεν λεω οτι το εκανες εσυ).
Ποσους καλους φιλους εχεις Αεκτζηδες, Παναθηναϊκους κλπ που σε αλλη περιστσση δεν θα δεχοσουν ουτε κακο λογο γι’ αυτους?
το οτι μερικοι βλεπετε την ομαδα σας σαν προεκτσση του εαυτού σας (γραφετε μαλιστα και σε πρωτο προσωπο οταν αναφερεστε στην ομαδα σας) ειναι αρρωστημενη κατασταση και καλο ειναι να το παρετε χαμπαρι.
ενταξει τωρα μου βγηκε το δασκαλιστικο, το κοβω, τελος:confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Ρε σεις διαβαζετε πριν απαντησετε ή κανετε τους χαζους?
απανταω στον πληθυντικο διοτι το ιδιο εγραψε κι αλλος.
εγω ΔΕΝ ειπα να παει, σς ΜΗΝ πήγαινε και να ελεγε μια μαλακια του στυλ « με γεια το γηπεδο».
Αυτος επελεξε να δηλωσει δημοσια οτι δεν παει για να μην θυμισει ασχημες στιγμες στους οπαδους της ΑΕΚ ατο γηπεδο αυτο (•••) και μιλησε ( καλα αυτο κι αν ειναι…) για γηπεδα που γινονται με δημοσια χρηματα, οταν ο Ολυμπιακος απο εποχης Κοσκωτα εχει φαει το ΑΠΕΙΡΟ δημοσιο χρημα το δε γηπεδο Καραϊσκακη το χρωσταει ο αλλος τροφιμος δημοσιων σωφρονιστικων ιδρυματων ο τρισμεγιστος κ, Λαυρεντιαδης.
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι ρε τυποι.
Ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να γινεσαι προσβλητικος οχι στη διοικηση της αλλης ομαδας αλλα στους οπαδους της. Εισαι μεγαλο επιχειρηματιας, εφοπλιστης ιδιοκτητης μεσων ενημερωσης και λειτουργεις ως …καφρος.
τονιζω και οι αλλοι προέδροι τα ιδια ειναι αλλα τουλαχιστον εχουν καποιον να τους βαλει καπακι οταν λενε μαλακιες, ο δικος σας εχει τον …Καραπαπα.
ελπιζω μοναχα να εχει αφησει ο πατερας του κανενα σοβαρο ανθρωπο να τρεχει την επιχείρηση.
ε νταξει, ειναι νταης και το δειχνει. Πριν βδομαδες πεταγε στα μουτρα του μπαλτακου φουστες.
Απο το να το παιζει οσια παρθενα, καλυτερα να ειναι καφρος και να δειχνει τον πραγματικο του εαυτο χωρις σαλτσες. Και αυτο ειναι κατι που αναγνωριζω ως γαυρος και στον αντιπαθεστατο Τρακη. Στα παπαρια τους. Οτι κατεβασει το κεφαλι τους, το φτυνουν στα μουτρα των υπολοιπων. Ποιος θα τους ακουμπησει; Οτι τι, επεσε κανενας απτα συννεφα;

Η "επιχειρηση" αν δεν το χεις παρει χαμπαρι παει τραινο, τωρα αν εχει αφησει τις ομαδες του στην μοιρα τους ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, η τσεπη του ειναι one way, μονο βαζει.

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.700
Πόντοι
2.596
Πάλι στη φάπα θα είναι το καημένο το αεκακι ρε Παυλάρα. Πάλι στο κομπαρσιλικι θα γυρίσει το φουκαριαρικο.
Ζήσε το παρών, και στο μέλλον βλέπουμε τι θα γίνει....
Στην "νέα αρχή" λοιπόν, μετράς δύο τριάρες, αποκλεισμό από το κύπελλο και χθες ουσιαστικά αποκλεισμό από το πρωτάθλημα...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Την σημειωσα. Η πλακα ειναι οτι εγω θυμαμαι τις τριαρες και τις τεσσαρες της τοσοδουλας. Εσεις θυμαστε τις δικες μας, τριαρες, τεσσαρες, πενταρες, εξαρες. Εχετε χασει το μετρημα ρε σεις.

Παβλαρα και Κατσαπλια, ο,τι και να αποκτησει η ομαδα σας, τοσοδουλα ηταν, ειναι και θα παραμεινει το αεκακι σας. Μεγαλη δεν θα γινει ποτε!
χαιρομαι τοτε που μια μικρη ομαδα εκανε το βαγγελα να διακοψει ματς και τον ιβαν να μπει με πιστολι μεσα!
αν ημασταν μεγαλοι τι θα κανατε?

επομενο χαηλαητ να ξερεις θα ειναι ο βαγγελας να λεει πεστε κατω!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.431
Πόντοι
28.246
Ποιος ιδεαλισμος ρε τυπε?
απο ποτε το να θες να βλεπεις ή να σχολιαζεις ενα παιχνιδι χωρις γαμομανες ειναι ιδεαλισμος?
Να χαλαρωσω εγω ή μηπως να χαλαρωσεις εσυ που απειλεις, βριζεις, βριζεσαι για ενα κωλοπαιχνιδο?
Το ποδοσφαιρο το θελουμε για θεαμα, διασκεδαση και πλακα μεχρι να δουλεψουμε τον αντιπαλο. Ως εκει , οχι να του γαμοσταυρισουμε τη μανα και τον πατερα (δεν λεω οτι το εκανες εσυ).
Ποσους καλους φιλους εχεις Αεκτζηδες, Παναθηναϊκους κλπ που σε αλλη περιστσση δεν θα δεχοσουν ουτε κακο λογο γι’ αυτους?
το οτι μερικοι βλεπετε την ομαδα σας σαν προεκτσση του εαυτού σας (γραφετε μαλιστα και σε πρωτο προσωπο οταν αναφερεστε στην ομαδα σας) ειναι αρρωστημενη κατασταση και καλο ειναι να το παρετε χαμπαρι.
ενταξει τωρα μου βγηκε το δασκαλιστικο, το κοβω, τελος:confused:
Ακου, ρε τυπε. (Που θες να μου το παιξεις και οπαδος με τροπους)

Εχω πολλους φιλους αεκτζηδες, παοκτσηδες, Παναθηναικους που τα λεμε σε καλό κλιμα και κανουμε και καλη καζουρα. Ριχνουμε και κανενα καντηλι ετσι για γουσταρουμε ο ενας στον αλλον αν διαφωνουμε αλλα δεν ξεφευγουν τα πραμγατα.

Στο γηπεδο οταν παω, οταν πανε, οι μαναδες και οι αδερφες μας θα τ ακουσουν για τα καλα. Το ξερουν και το ξερω. Σε γηπεδο παμε οχι σε συνάντηση για τσάι που βλεπεις σε Αγγλιες.

Επισης, με τους μαλακες ειμαι μεγαλυτερος μαλακας. Το ξερουν και οι ιδιοι που και το γνωριζουν το ιδιο ειναι και συτοι.... Με τους μαλακες, μαλακες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom