Πολυ ρομαντικος εισαι και αιδοδοξος, φιλε.
Ποτε δεν θσ δεις αναβαθμιση του πρωταθλήματος και κυρίως ποτε δεν θα δεις Ελληνικη ομαδα να κανει σοβαρη πορεια σε Ευρωπη. Οσο υπαρχει το πρωτάθλημα και τα μάτια μας να πάμε και του χρονου σε Ευρωπαικα προκριματικα να κυνηγήσουμε το παραδσκι, Ευρωπαϊκή πορεια δεν εχει. Θα θυσιάζεται αυτη για να δοθει βαση στο πρωτσθλημα. Το εχουν κανει ολοι.
Θα δουμε ολοι αναβαθμιση πρωταθληματος τυπε μου οταν το προϊον ποδοσφαιρο αρχισει να πουλαει ακομα και για μια μικρη αγορα οσο η Ελλαδα.
Οταν ενα πρωταθλημα ειναι ανταγωνιστικο τα γηπεδα γεμιζουν , αυξανονται οι συνδρομες σε καναλια, τα στοιχηματα ανεβαίνουν, φανελες πουλιουνται κ.ο.κ.
Οπως εγραψα τα συγχρονα γηπεδα ειναι ενα πρωτο βημα για να ελθει κοντα ο κοσμος, επομενο να παιζεται αξιοπρεπης μπαλα με ορους ίσου ανταγωνισμου σε διαιτησία.
Φετος ο Ολυμπιακός φωναζει οτι εχουν γινει αισχη. Δεν ειναι λιγοτερο αισχη απο αυτα που εχουν γινει πολλα χρονια υπερ του.
Κανεις δεν φωναξε τοτε γιατι δεν υπηρχε και κανεις να φωναξει.
Οσο η κουλτουρα του Ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι τετοια οπως αυτη του γραμματος του προεδρου του Ολυμπιακου σε απαντηση της προσκλησης για το νεο γηπεδο στη Φιλαδελφια, μην περιμενεις προκοπη.
Και πολλοι εδω το θεωρησατε μαγκια αντι να εναντιωθειτε στη καφριλα του ανθρωπου που διοικει την ομαδα σας.
Προσωπικα δεν ενδιαφερομαι να γινω θιασωτης στον τσακωμο επιχειρηματιων με θυμικο δεκαπετναχρονου.
Εχω πολλους καλους φιλους Ολυμπιακους, δεν εχω τιποτα με τη μανα τους και χαιρομαι να βλεπω ματς μαζι τους ακομα και αν χανω διοτι ξερω οτι μπορει αυριο να κερδισω.
Τα ιδια για ΠΑΟΚ , ΠΑΟ κλπ.
Δεν δεχομαι ομως να γινω ενα με τη κουλτουρα του καθε καφρου.
Ευελπιστω οτι αν το προϊον αναβαθμιστει θα μπουν σε αυτο πιο σοβαροι ανθρωποι με στοχο να κερδοφορησουν μακροπροθεσμα και οχι να βγαλουν τα παιδικα τους συνδρομα με τα ευκαιριακα κερδη μιας πρωτης φασης CL.
Η Πορτογαλια ειναι μικροτερη χωρα απο εμας και εχει πρωταθλημα και ομαδες που φυσανε.
Ισως σε καμμια εικοσαρια χρονια και μεις.