You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Μισοτιμης του Μαρσέλο τυπεΤι λέει ραοπάε, όλα καλά?
Ένα συλλεκτικό μπλουζάκι θέλω...
Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 902
- Πόντοι
- 86
Περιμένοντας στορι Καραπαπά με λιοντάρια, μαϊμούδες και φούστες
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
θα παρω αλλο ενα διαρκειας VIP στο Καραϊσκάκηστους γιατρους να τα φας
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΑΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.Άντε γεια,κλειστε το τηγάνι
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.321
- Πόντοι
- 5.006
μην τολμησεις και δωσεις φραγκα στον μαρινακη που εχει γινει το πουτανακι της εξυγιανσης!!!!θα παρω αλλο ενα διαρκειας VIP στο Καραϊσκάκη
ουτε ευρω στον νεο αγγελοπουλο....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
ΟΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΕΚΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
σου εχω διπλα μου θεση στα δερματινα στην ΟΠΑΠ ARENA , θα βαλω να ερθουν να σε παρουν απο το σπιτι , θα αραξεις VIP , το ποτακι σου , τα μπιπλικια σου , λουκαμαδες , μελομακάρονα , τσουρεκια , οτι γουσταρεις , και μετά θα σε πάω για μάσα αρχοντικη
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Αυτό έψαχνα !!Μισοτιμης του Μαρσέλο τυπε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
δεν γινεται τυπε , μονο και μονο για το παρκινγκ VIP αξιζει και παραξιζειμην τολμησεις και δωσεις φραγκα στον μαρινακη που εχει γινει το πουτανακι της εξυγιανσης!!!!
ουτε ευρω στον νεο αγγελοπουλο....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.321
- Πόντοι
- 5.006
το οτι ειμαστε για κλαματα δεν σημαινει οτι δεν εδωσε παπαδες ο ιταλος στην Αεκ σημερα
τυπε απαγορευονται αυτα..τι θες να σε περασουν για υπαλληλο του χοντρου??!?!!!!!!
αφου ειναι παλτο ο μπα και ο ρεαμπτσουκ δεν δικαιουμαστε να μιλαμε για διαιτησιες...αν φερναμε και εμεις παιχταραδες οπως ο σποραρ, ο πουγγουρας, ο χατζησαφι και ο ροτα, τοτε μονο θα δικαιουμασταν να παιρναμε πεναλντι....
τωρα τσιμουδια....οπως μου τα ελεγε ο φιλος βαζελογαυρος απο κατω :
Τ' αρχιδια μας κουνιουνται, Τακη!
Και επειδη δεν μας βγηκε καλα η χρονια από την αρχη τι επρεπε να κανουμε δηλαδη; Να βριζουμε τον χοντρο γιατι δεν καταφερε να παρει τον ελεγχο της ΕΠΟ ωστε αν δεν του βγει ο σχεδισσμος να εχει την λυση της ΕΠΟ αντι το οτι έκανε σχεδιασμο τα τελευταια δυο χρονια στο περιπου;
Ουτε με 20 βαθμους το θελω ουτε με 30 διαφορα. Και στ' αρχιδια μου ποιος θα το παρει αφου δεν το παιρνω εγω. Και δεν σου εβγαλα πουθενα ουτε εναν παιχτη του βαζελου παιχταρα. Μια ομαδα γεματη σαπακια ειναι. Η μαλακια που δερνει τον Ολυμπιακο φετος του δινει καλυτερη θεση του βαζελου, οχι γιατι ειναι καλυτερος απο εσενα. Αλλα ξεχασα, γιατι αυτος πηρε πεναλτι και εσυ δεν πηρες για να πουλησεις κοκοβιο για τσιπουρα.
Περνα σημερα το πρωι να εισπραξεις το χαρτζηλικι.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.982
- Πόντοι
- 3.656
Περιμένοντας στορι Καραπαπά με λιοντάρια, μαϊμούδες και φούστες
Τις φούστες θα τις βάλει με το βάζελο που θ'ανοίξει τις χοντροποδάρες
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.422
- Πόντοι
- 22.266
Εμένα πιο πολύ με πειράζει η απραξία του Βαγγέλη παρα η αχρηστία της ομάδαςΜια αποτυχημένη χρόνια.
Τίποτα παραπάνω.
Στα παπάρια μας.
Προχωράμε.
Διότι ομάδα φτιάχνεις με λίγα χρήματα κ λίγη σοβαρή οργάνωση. ΑΛΛΑ αρχιδατο πρόεδρο που να μην αφήνει την ομάδα στα όρνεα ,δεν βρίσκεις
Δικαίως φέτος τρίτη θεση
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.321
- Πόντοι
- 5.006
σε πελαγη ευτυχιας πλεον ο σαουρον των βαζελογαυρων...περιμένω τοποθέτηση Χελλ
μετα απο χρονια υπομονης με τα οφσαιτ του κατσουρανη και τα χερια του μανιατη, επιτελους ηρθε η ωρα να παρει την εκδικηση του με τα πεναλντι του βαζελου και της κουλας....
αν γινει καμια στραβη στο μπασκετ και δειρουν παλι τον μπαρτζωκα οπως πριν κατι χρονια, τοτε θα μιλαμε για ιστορικη χρονια - ονειρο για τους βαζελογαυρους..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις