Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (3 μέλη και 337 επισκέπτες)

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
902
Πόντοι
86
Περιμένοντας στορι Καραπαπά με λιοντάρια, μαϊμούδες και φούστες :knuppel:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
το οτι ειμαστε για κλαματα δεν σημαινει οτι δεν εδωσε παπαδες ο ιταλος στην Αεκ σημερα :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
θα παρω αλλο ενα διαρκειας VIP στο Καραϊσκάκη :coffee:
μην τολμησεις και δωσεις φραγκα στον μαρινακη που εχει γινει το πουτανακι της εξυγιανσης!!!!
ουτε ευρω στον νεο αγγελοπουλο....
:woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
Την άλλη βδομάδα μην ξεχάσετε πάλι τα γλωσσόφιλα με Φυσσούν και καράφλα :uglykiss:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
ΟΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΕΚΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.

σου εχω διπλα μου θεση στα δερματινα στην ΟΠΑΠ ARENA , θα βαλω να ερθουν να σε παρουν απο το σπιτι , θα αραξεις VIP , το ποτακι σου , τα μπιπλικια σου , λουκαμαδες , μελομακάρονα , τσουρεκια , οτι γουσταρεις , και μετά θα σε πάω για μάσα αρχοντικη :rockon::rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
μην τολμησεις και δωσεις φραγκα στον μαρινακη που εχει γινει το πουτανακι της εξυγιανσης!!!!
ουτε ευρω στον νεο αγγελοπουλο....
:woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:
δεν γινεται τυπε , μονο και μονο για το παρκινγκ VIP αξιζει και παραξιζει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
το οτι ειμαστε για κλαματα δεν σημαινει οτι δεν εδωσε παπαδες ο ιταλος στην Αεκ σημερα :confused:

τυπε απαγορευονται αυτα..τι θες να σε περασουν για υπαλληλο του χοντρου??!?!!!!!!
αφου ειναι παλτο ο μπα και ο ρεαμπτσουκ δεν δικαιουμαστε να μιλαμε για διαιτησιες...αν φερναμε και εμεις παιχταραδες οπως ο σποραρ, ο πουγγουρας, ο χατζησαφι και ο ροτα, τοτε μονο θα δικαιουμασταν να παιρναμε πεναλντι....
τωρα τσιμουδια....οπως μου τα ελεγε ο φιλος βαζελογαυρος απο κατω :
Τ' αρχιδια μας κουνιουνται, Τακη!

Και επειδη δεν μας βγηκε καλα η χρονια από την αρχη τι επρεπε να κανουμε δηλαδη; Να βριζουμε τον χοντρο γιατι δεν καταφερε να παρει τον ελεγχο της ΕΠΟ ωστε αν δεν του βγει ο σχεδισσμος να εχει την λυση της ΕΠΟ αντι το οτι έκανε σχεδιασμο τα τελευταια δυο χρονια στο περιπου;

Ουτε με 20 βαθμους το θελω ουτε με 30 διαφορα. Και στ' αρχιδια μου ποιος θα το παρει αφου δεν το παιρνω εγω. Και δεν σου εβγαλα πουθενα ουτε εναν παιχτη του βαζελου παιχταρα. Μια ομαδα γεματη σαπακια ειναι. Η μαλακια που δερνει τον Ολυμπιακο φετος του δινει καλυτερη θεση του βαζελου, οχι γιατι ειναι καλυτερος απο εσενα. Αλλα ξεχασα, γιατι αυτος πηρε πεναλτι και εσυ δεν πηρες για να πουλησεις κοκοβιο για τσιπουρα.

Περνα σημερα το πρωι να εισπραξεις το χαρτζηλικι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
:coffee:

images

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.963
Πόντοι
46.423
Μια αποτυχημένη χρονιά.

Τίποτα παραπάνω.

Στα παπάρια μας.

Προχωράμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Μια αποτυχημένη χρόνια.

Τίποτα παραπάνω.

Στα παπάρια μας.

Προχωράμε.
Εμένα πιο πολύ με πειράζει η απραξία του Βαγγέλη παρα η αχρηστία της ομάδας
Διότι ομάδα φτιάχνεις με λίγα χρήματα κ λίγη σοβαρή οργάνωση. ΑΛΛΑ αρχιδατο πρόεδρο που να μην αφήνει την ομάδα στα όρνεα ,δεν βρίσκεις

Δικαίως φέτος τρίτη θεση

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
περιμένω τοποθέτηση Χελλ :coffee:
σε πελαγη ευτυχιας πλεον ο σαουρον των βαζελογαυρων...
μετα απο χρονια υπομονης με τα οφσαιτ του κατσουρανη και τα χερια του μανιατη, επιτελους ηρθε η ωρα να παρει την εκδικηση του με τα πεναλντι του βαζελου και της κουλας....
αν γινει καμια στραβη στο μπασκετ και δειρουν παλι τον μπαρτζωκα οπως πριν κατι χρονια, τοτε θα μιλαμε για ιστορικη χρονια - ονειρο για τους βαζελογαυρους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom