Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.717
Πόντοι
6.035
δεν παραιτηθηκε ο μιτσελ...τον παραιτησαν...
ο μιτσελ ειναι ενας τσετλεμαν που ξερει τι παει να πει ολυμπιακος....εχει δεθει με την ομαδα και γι αυτο ηρθε σε μια περιοδο που ουτε τρελος θα αναλαμβανε την ομαδα...
τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους : μαζεψε την διαφορα απο τους -12 στους -3 και για 10 λεπτα θα ηταν τωρα στο -1.....και το πετυχε αυτο χωρις καμια βοηθεια και με παιχτες κλασμενους...
το προσημο της θητειας του ειναι ξεκαθαρα θετικο...

ωστοσο επειδη ο μιτσελ ειναι γαυρος, δεν υπηρχε περιπτωση να μην σεβαστει την θυρα 7 που για 2η φορα ζητησε την παραιτηση του...λαθος των οργανωμενων που αντεδρασαν εν θερμω....
ο μιτσελ επρεπε να βγαλει την χρονια και το καλοκαιρι να ερθει κανονικος προπονητης...αλλα τον φαγανε και αυτον οι βαζελογαυροι...θεος σχωρεστον...
ρε μλκ τακη να σου βγαλω ενα εισητηριο στο διπλα καθισμα με τον μιτσελ?

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.432
Πόντοι
3.446
Σαν βόμβα έσκασε στο αγγλικό και στο γαλλικό ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ, Ζοζέ Ανιγκό, συνελήφθη στη Μασσαλία ως ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με εμπλοκή σε υποθέσεις με ναρκωτικά, εμπόριο όπλων και σωματεμπορία!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.598
Πόντοι
6.536
Σαν βόμβα έσκασε στο αγγλικό και στο γαλλικό ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ, Ζοζέ Ανιγκό, συνελήφθη στη Μασσαλία ως ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με εμπλοκή σε υποθέσεις με ναρκωτικά, εμπόριο όπλων και σωματεμπορία!
Παλιά ρε.....
2013?

@raopau

Με Μπιέλσα θα καυλώσετε.
Είναι μονόδρομος με τον πρόεδρο που έχετε,που το φυσάει και φέρνει όποιον θέλει.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.432
Πόντοι
3.446

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.087
Πόντοι
456
ψαγμένος άνθρωπος φαίνεται με πολλά ενδιαφέροντα, θα προκόψει η ομάδα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.598
Πόντοι
6.536

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.352
Πόντοι
26.141
αυριο ξεκιναω τουρ σε εκθεσεις,ξερεις προσφορες κανουν? :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το μουνι ο μπιρλας φταιει. :confused:
Αν κίνησε πόλη πάρε βενζίνη διότι πετρέλαια πρόβλημα στις υψηλές στροφές το dpf λόγω πρώτης Δευτέρας
Αν κίνησε αυτοκινητόδρομο οπότε 4 5 ταχύτητα χαμηλές στροφές πάρε πετρέλαιο
Σε πετρέλαιο παίζουν τα γιαπωνέζικα κορεατικά να είμαι καλύτερα από τον ευρωπαϊκό Ρενώ κινητήρα που δανείζει σε όλα τα ευρωπαϊκά diesel αμάξια ..
.
Κ εγώ ψάχνω αμάξι μάλλον ΚΙΑ ή Hyundai αλλά από την άλλη λυπάμαι μα δώσω τη lambo μου:confused:

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
920
Πόντοι
86

Σοκ με Κανός νοκ-άουτ για τουλάχιστον 4 εβδομάδες!​

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου κι αυτή θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον 4 εβδομάδες που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τα ματς με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για το Κύπελλο αλλά και 2-3 από τα αμέσως επόμενα μετά το Πάσχα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.605
Πόντοι
6.515
Γκάλοπ τώρα στο Gazeta

Το 78% διαφωνεί με την απομακρυνση

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.801
Πόντοι
28.246
Μια χαρα του ξηγηθηκε ο Μιτσελ του χοντρου παντως. Μολις εκανε γνωστη την παραίτηση του, ο χοντρος εστειλε τα δυο του σκυλια στο Ρεντη. Καραπαπα και Βρεντζο να του εξηγησουν οτι οκ να φυγεις αλλα εχουμε αγωνα την Τεταρτη με τον Παοκ. Αμ πριτς ο Μιτσελ. Να με παραιτησετε θελετε; Οχι οποτε θελετε εσεις τωρα θα φυγω και πάρτε τ'αρχιδια μου. Ετσι για να στρωσει ο χοντρος που μου εβαλε τους αυλικους του της 7 να βγουν μπροστα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.717
Πόντοι
6.035
Αν κίνησε πόλη πάρε βενζίνη διότι πετρέλαια πρόβλημα στις υψηλές στροφές το dpf λόγω πρώτης Δευτέρας
Αν κίνησε αυτοκινητόδρομο οπότε 4 5 ταχύτητα χαμηλές στροφές πάρε πετρέλαιο
Σε πετρέλαιο παίζουν τα γιαπωνέζικα κορεατικά να είμαι καλύτερα από τον ευρωπαϊκό Ρενώ κινητήρα που δανείζει σε όλα τα ευρωπαϊκά diesel αμάξια ..
.
Κ εγώ ψάχνω αμάξι μάλλον ΚΙΑ ή Hyundai αλλά από την άλλη λυπάμαι μα δώσω τη lambo μου:confused:
βενζινη
υβριδικο
ηλεκτρικο
το πετρελαιο δεν παιζει στις επιλογες μου.
χιουνται προτεινε ο αθηνιος με 27 χιλιαρικα παιρνω i30 αυτοματο ηπια υβριδικο με τα παντα ολα μεσα το φαστμπακ αλλα εμπιστευεσαι αθηναιο ειδες τι παθαμε που εμπιστευθηκαμε τον μυρωδια μιτσελ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom