Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 892
- Πόντοι
- 86
Για τον Καραπαπά συμφωνώ. Κάτω τα χέρια όμως απ' τον πρόεδρο.Πρεπει να πανε να γαμηθουν Χοντρος και Καραπαπαρας....μου πατησα αναφορα.
Για τον Καραπαπά συμφωνώ. Κάτω τα χέρια όμως απ' τον πρόεδρο.Πρεπει να πανε να γαμηθουν Χοντρος και Καραπαπαρας....μου πατησα αναφορα.
Αν φυγει Μιτσελ καλυτερα θα ηταν να αναλαβει ο προπονητης της Β ομαδας
ναι να πάει οποιος είναι ρε μας δουλεύεταιΑν φυγει Μιτσελ καλυτερα θα ηταν να αναλαβει ο προπονητης της Β ομαδας
Και να τον διωξει αδιαφορο.Ετσι κι αλλιως πρωταθλημα δεν παιρνουμε.οχι ρε τυποι.......οχι και αλλαγη προπονητη τωρα ελεος
Το δέχομαι σαν πρωταπριλιατικο αστείο.Αν φυγει Μιτσελ καλυτερα θα ηταν να αναλαβει ο προπονητης της Β ομαδας
Ρε μλκ κλαιω
με απειλει ο μουνις τα βλεπετε....και εγω εκανα αγωνα να τον ξαναβαλουν τοτε που ειχε ξεχασει το μειλ τουΕτοιμασου για νεο γυρο.....
Ναι, θα αναλαβει ο Γιαννακης. Εχεις και αλλα τετοια ωραια;Αν φυγει Μιτσελ καλυτερα θα ηταν να αναλαβει ο προπονητης της Β ομαδας
ναι είμαστε μια ωραία παρεαΝαι, θα αναλαβει ο Γιαννακης. Εχεις και αλλα τετοια ωραια;
Για να τελειωσει η χρονια παιζει απο εδω και περα.Δεν εχει κανα στοχοΝαι, θα αναλαβει ο Γιαννακης. Εχεις και αλλα τετοια ωραια;
Dream teamΝα φερουμε πισω Ολεγκ Προτασοφ με βοηθους Χαμουρ Κετσπαγια και Μπεσνικ Χασι.....
Πρεπει να πανε να γαμηθουν Χοντρος και Καραπαπαρας....μου πατησα αναφορα.
Και να ξερατε τι ευχομαι για τον Καραπαπα...Για τον Καραπαπά συμφωνώ. Κάτω τα χέρια όμως απ' τον πρόεδρο.
ε να τελειωσει οπως ειναι και μετα της εκλογες να υπαρχει σχεδιο για την επομενη χρονια....αλλα να υπαρχει σχεδιοΓια να τελειωσει η χρονια παιζει απο εδω και περα.Δεν εχει κανα στοχο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Dream team
Ναι.Πρεπει να κλεισουν καλο προπονητη αμεσα οπως ειχαν κανει με Μαρτινς.ε να τελειωσει οπως ειναι και μετα της εκλογες να υπαρχει σχεδιο για την επομενη χρονια....αλλα να υπαρχει σχεδιο
Κερδισε τον Παοκ την Τεταρτη, μπορεις; Και φερε εστω Χ με τον βαζελο.Για να τελειωσει η χρονια παιζει απο εδω και περα.Δεν εχει κανα στοχο
Ρε είσαστε μαλακες 3 βαθμους πίσω και χάθηκε η χρονιά,θα μας τρελανετε