baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
για πες μας ετσι ειναι τα φιλικα?δωρο μπεναλτυ δεν μας κανουν οπως ο βολος σε σας.ας κατσω λιγο εδω
για πες μας ετσι ειναι τα φιλικα?δωρο μπεναλτυ δεν μας κανουν οπως ο βολος σε σας.ας κατσω λιγο εδω
φιλε-μπαρε ησουν λαλιστατος στο ξεφτυλικι μου....τι εχεις να πεις τωρα;για πες μας ετσι ειναι τα φιλικα?δωρο μπεναλτυ δεν μας κανουν οπως ο βολος σε σας.
ρε μπουστη μου οντως ο γαμιολας ο @mpouxos ουτε χ δεν ειναι αξιος να γελαγαμε τα χαλια μας ολοι μαςε ρε πουστη τσαμπα το δουλεμα στους βαζελους.
Δεν εφεραν και οι αμπαλοι οι βουλγαροι ενα Χ, να ειμασταν ολοι στα λεφτα μας
οτι ο μαλακας που αυτοονομαζεται προπονητης και τον φεραμε εδω μας εχει καταστρεψει με την ασχετοσυνη του.φιλε-μπαρε ησουν λαλιστατος στο ξεφτυλικι μου....τι εχεις να πεις τωρα;
μαλακα ολοι για την Μεζουρα δουλευουμεοτι ο μαλακας που αυτοονομαζεται προπονητης και τον φεραμε εδω μας εχει καταστρεψει με την ασχετοσυνη του.
παιζεις πρωταθλημα σημερα και σου αλλαζει ολη την ομαδα για το τιποτα,για να ξεκουρασει τους ξεκουραστουςμαλακα ολοι για την Μεζουρα δουλευουμε
ενταξει μετα το 2-0 εβλεπα Ναπολι και ξαφνικα διαβαζω 2-2 δεν ξερω τι μαλακιες εκανε..στο τελος το ξαναγυρισαπαιζεις πρωταθλημα σημερα και σου αλλαζει ολη την ομαδα για το τιποτα,για να ξεκουρασει τους ξεκουραστους
αντε γαμησου και μην ξαναπατησεις εδω,εχουμε εναν επικινδυνο αχρηστο στον παγκο.
Κανε υπομονή την τεταρτη θα είσαι τέταρτοςτι γιουχα οξω πουστηδες επρεπε να τους φωναζουν και να τους πετανε κατουρημενα ποτηρια