Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.101
- Πόντοι
- 10.411
Σε ένα μήνα θα ρθω να σε πηδηξω μέσα στο μπουρδέλο σου με μπαμπά ξέρεις ποιον......Τα υπόλοιπα εδώ σε ένα μήνα παλι.....
Σε ένα μήνα θα ρθω να σε πηδηξω μέσα στο μπουρδέλο σου με μπαμπά ξέρεις ποιον......Τα υπόλοιπα εδώ σε ένα μήνα παλι.....
Κανονισε να ερθεις με την οπισθεν οπως χθες συνοικιακη ομαδουλα της καρπαζιας.....Σε ένα μήνα θα ρθω να σε πηδηξω μέσα στο μπουρδέλο σου με μπαμπά ξέρεις ποιον......Τα υπόλοιπα εδώ σε ένα μήνα παλι.....
που είσαι εσύ ρε μουνι,δε φάνηκες και βάλαμε 3 σε ντερμπυΚανονισε να ερθεις με την οπισθεν οπως χθες συνοικιακη ομαδουλα της καρπαζιας.....
Απουσιαζα με γουτσου γουτσου......δεν το ξανακανω.που είσαι εσύ ρε μουνι,δε φάνηκες και βάλαμε 3 σε ντερμπυ
Απουσιαζα με γουτσου γουτσου......δεν το ξανακανω.
Απουσιαζα με γουτσου γουτσου......δεν το ξανακανω.
ηξερε ο μουνις οτι θα κερδισουμε και εξαφανιστηκε
εγω θα σου προτεινα κατα τη διαρκεια των play off να πας κανα μηνα ταξιδακι με γουτσου....πολλοι θα συμφωνησουν εδω μεσαΑπουσιαζα με γουτσου γουτσου......δεν το ξανακανω.
Εχω ακυρωσει τα παντα δεν θα χασω παιχνιδι της Ολυμπιακαρας μου....εγω θα σου προτεινα κατα τη διαρκεια των play off να πας κανα μηνα ταξιδακι με γουτσου....πολλοι θα συμφωνησουν εδω μεσα
MλκΕχω ακυρωσει τα παντα δεν θα χασω παιχνιδι της Ολυμπιακαρας μου....
πες του να παρει πουλο...χθες ελειπε και βαλαμε 3...
τι τσιμπησες?πες του να παρει πουλο...χθες ελειπε και βαλαμε 3...
ενα ταψακι γαλακτομπουρεκοτι τσιμπησες?
ζάχαρο?ενα ταψακι γαλακτομπουρεκο
Οχι απλα δεν θα λειπω θα πηγαινω και Καραισκακη σε καθε παιχνιδι απο εδω και περα κιζενοκατασκευασμα απο το Αλιεξπρες.....πες του να παρει πουλο...χθες ελειπε και βαλαμε 3...
τιποτα...230 εχωζάχαρο?
Μια χαρατιποτα...230 εχω
Να το χιλιασεις.....τιποτα...230 εχω
Με το καλο να παραλαβεις το καινουργιο ασκονα και καθε βδομαδα να εισαι συνεργειο...Να το χιλιασεις.....
Με το καλο να το παραλαβω και οταν το οδηγησω για πρωτη φορα να χαλασουν τα φρενα οταν παιρνας εσυ τη διαβαση με πρασινο.....Με το καλο να παραλαβεις το καινουργιο ασκονα και καθε βδομαδα να εισαι συνεργειο...
Μονος σου ρε; Δεν σου ξανα μιλαω.ενα ταψακι γαλακτομπουρεκο