DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.658
- Πόντοι
- 2.306
Ετσι πες μου. Γι αυτο δεν μπορει να παρει τα ποδια του μετα την Τουμπα και βγηκε νοκ αουτ για αυριο.
Θα παίξει Κωστάκης Φορτούνης που δεν γαμάει...
Ετσι πες μου. Γι αυτο δεν μπορει να παρει τα ποδια του μετα την Τουμπα και βγηκε νοκ αουτ για αυριο.
Αυτος ειναι οικογενειαρχης πλεον.Θα παίξει Κωστάκης Φορτούνης που δεν γαμάει...
Αυτος ειναι οικογενειαρχης πλεον.
Και ο Πασαρης (Μπιελ) βγηκε οφ τελικα;
Φορτουνη, Μασούρα, Κανός βλέπω κι εγώ.Μπορεί να παίξει , όπως κι ο κινέζος αλλά φοβούνται την επιβάρυνση απο τους συνεχόμενους αγώνες οπότε μάλλον θα δούμε Μασουρίνιο + Ισπανό...
Φορτουνη, Μασούρα, Κανός βλέπω κι εγώ.
Το σίγουρο είναι ότι θα έχει καλύτερη ανάπτυξη έτσι. Βάσει λογικής πάντα.
μπαρτζωκας τυπε ΜΟΝΟ
Αμα δεν παιρνει και τεχνικες ποινες για ψυλλου πηδημα ακομα καλυτερα....μπαρτζωκας τυπε ΜΟΝΟ
Ετσι ασχοληθειτε με το τσιρκο στη μπαλα....εδω μιλαμε για ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ομαδα στο μπασκετ.Για τον καλυτερο Ολυμπιακο ολων των εποχων....να βλεπεις και να χυνεις.
Δικιο εχεις αλλα ηταν αναγκη να βρισεις ρε μουνι;
Εβλεπα μιαμιση ωρα Μπαρστοκα να κατεβαζει σαν μυδραλιοβολο τις Χριστοπαναγιες και τα γαμηδια......τι περιμενες;Δικιο εχεις αλλα ηταν αναγκη να βρισεις ρε μουνι;
Στα διαλα, πια.
Φαντασου να κατσεις και διπλα του την ωρα που κοουτσαρει....Εβλεπα μιαμιση ωρα Μπαρστοκα να κατεβαζει σαν μυδραλιοβολο τις Χριστοπαναγιες και τα γαμηδια......τι περιμενες;
να τον πάμε στον Άγιο για μετάνοιαΦαντασου να κατσεις και διπλα του την ωρα που κοουτσαρει....
Του εχει δωσει ηδη τον πουλο.να τον πάμε στον Άγιο για μετάνοια
Κορυφαιο χαιλαιτ της καριερας του μεχρι τωρα....
Ενταξει ο Ξανθος ειναι αλλο λεβελ τι να λεμε τωρα......
Καθηλωτικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άλμπα στο Βερολίνο!
Ένας εντυπωσιακός και κυρίαρχος Ολυμπιακός συνέτριψε 93-60 την Άλμπα, μέσα στο Βερολίνο, παραμένοντας στην κορυφή της Ευρωλίγκας.