Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.304
- Πόντοι
- 2.606
ναι μαν βάρο, περίμενες κάτι άλλο?τι εγινε μαν κερδαει το αεκ
ναι μαν βάρο, περίμενες κάτι άλλο?τι εγινε μαν κερδαει το αεκ
ναι μεν.ναι μαν βάρο, περίμενες κάτι άλλο?
είχαμε και μπέναλντιναι μεν.
ειχατεείχαμε και μπέναλντι
Τι βλέπεις με mpouxo την άλλη Κυριακή?ειχατε
θα χαθει απο τα στεκια για κανα μηνα.Τι βλέπεις με mpouxo την άλλη Κυριακή?
κρατάω αυτή την δήλωση του φίλου βάρου, για τα πρακτικά...θα χαθει απο τα στεκια για κανα μηνα.
θα χαθει απο τα στεκια για κανα μηνα.
ρε μλκ πνιγηκαΤι λαχειαρα ειναι αυτος ο Ροντινει...τον βλεπεις και κανεις τη συγκριση με το αμπαλο κριαρι απο τη Μολδαβια και σε πιανει καταθλιψη.
Ξεροεχυσα με Ρετσο στη φαση του γκολ του ΟΦΗ και με Μασουρα σε μια φαση που πηγε να κανει ενα αεροπλανικο σε κενη εστια και παραλιγο να παθει χιαστους και στα 2 ποδια....
Τι σκουλήκια βρε σκατοπουστα ...σκουληκια.
Τι σκουλήκια βρε σκατοπουστα ...
Δεν είδες την σφαγη
Ρε φιλε, τετοιο ανοιγμα γίνεται μονο με διπλο γουδοχέρι.
θα χαθει απο τα στεκια για κανα μηνα.
Οχι ρε μπουστη δεν δουλεψε δηλαδη το δεν δινω λεφτα αλλα ελα στον Ολυμπιακο με τους φιλους σου Βαλμπουενα και Εμβιλα και τον Ανιγκο που σε ειχε φερει στη Μαρσειγ;Σου εχω ευχαριστα νεα. Για γκρινια κι ετσι ναουμ κι εγω μαζι σου.
Ο Τοβεν συμφωνησε με την Ουντινεζε. Του δωσανε περισσότερα λεει. Το προβλημα δεν ειναι αυτο.
Ο Ουκρανος Τσιγκανκοφ εμενε ελευθερος το καλοκαιρι απο την Δυναμο Κιεβου. Πουληθηκε με ενα ταλιρο στην Girona. (Κοιτα ποια ομαδα τον πηρε) 25 χρονων και με ενα ταλιρο.
Αλλα βλεπεις τα ιδια λεφτα λογικα τα διναμε για τον Τοβεν ως πριμ υπογραφης ωστε να ψηθει και τελικα δεν ψηθηκε. Ητανε μαυρα αυτα γι αυτο τα διναμε.
Επομενη κινηση, μαντεψε.... Ισκο. Ετσι για να πουλησουν και οι φυλλαδες.
Ακριβοι στο πιτουρο και φτηνοι στο αλευρι λεμε.
Φέτος έχει αγωνιστεί σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με μόλις 83 λεπτά συμμετοχής
τον έβγαλες άχρηστο δηλαδή δε κάνει?περσυ πως έπαιξε 35 ματς?ΤΙ ΜΠΟΜΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΧΟΝΤΡΕ ΜΟΥ;
τον έβγαλες άχρηστο δηλαδή δε κάνει?περσυ πως έπαιξε 35 ματς?
Σκασμος! Οποιος πειραξει τον Χελ θα εχει να κανει μαζι μου.κλειστε το μπουρδελο το μαστερ σεφ