Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.507
- Πόντοι
- 8.846
Μου ήρθε αυτό...
Αν ισχύει είναι λογικά βάση τ τορινου πρωταθλήματος... Γιατί και στην Ιταλία πχ η Αγγλία έχει αυτούς που είναι πρώτοιΜου ήρθε αυτό...
Α. Δεν έχω ιδέα ούτε το έψαξα...Αν ισχύει είναι λογικά βάση τ τορινου πρωταθλήματος... Γιατί και στην Ιταλία πχ η Αγγλία έχει αυτούς που είναι πρώτοι
Στην παρούσα φάση, έτσι όπως είμαστε που να νευριασουμε...χαχαχαχαΑ. Δεν έχω ιδέα ούτε το έψαξα...
Β. Το έβαλα απλά για χαβαλέ και να τσιγκλίσω.
Αλλά δεν τσιμπάνε
Γ. ΤΟΠΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΟΠΙ...
Τους ζηταει ο εκαστοτε προπονητης, αδερφε. Δεν γινεται να του παει κοντρα στην δουλεια του. Ο,τι πει ο εκάστοτε προπονητης.Τουλαχιστον οσο η ομαδα του Ρομπεν των Δασων ηταν στη Β κατηγορια ψωνιζαμε τους "παιχταραδες" απο εκει...τωρα θα βαφτισουμε τον Παπαρη Νοτιγχαμ και θα ψωνιζουμε οτι λιμα εχει.
Σιγα μην τον άφηνε ο Πρόεδρος να πάει βαζελοΜια ανάσα από Μαντσίνι ο Ολυμπιακός
Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και η μετακίνησή του από τον Άρη ολοκληρώνεται με την επιστροφή του από την Αργεντινή.
Έλα ντεΣιγα μην τον άφηνε ο Πρόεδρος να πάει βαζελο
Μια ανάσα από Μαντσίνι ο Ολυμπιακός
Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και η μετακίνησή του από τον Άρη ολοκληρώνεται με την επιστροφή του από την Αργεντινή.
Ναι μαν καμία σχέση με το άλλο το μοσχαριΘα πιάσει στον Ολυμπιακό ?
Ηρεμα ρε μαν καλός είναι τσιμπητος θα τα δούμε στο γήπεδοΔεν ειναι για επιπεδο Ολυμπιακου ο Μαντσινι. Αλλο ο Αρούλης άλλο ο Θρυλος. Πρεπει να φανε σουταρισμα τα σαπακια και να ρθουν παιχτες επιπεδου Μπιελ, Εμβιλα , Χαμες , Κορεατη. Επειγοντως φορ να παστελωνει και μπακ. Αμα ξαναδω το μαλακα το μολδαβο και τον τρομπαδορο αβιλά θα μπω μεσα και θα τους αρχισω στις φαπες.
Από τη στιγμή που θα διώξει Ντε Λα Φουεντε,και τα λοιπά ταγάρια ο Μαντσίνι χρειάζεταιΘα πιάσει στον Ολυμπιακό ?
Έλα Ρόμβης κατά τις 13.00Ηρεμα ρε μαν καλός είναι τσιμπητος θα τα δούμε στο γήπεδο
Έλα Ρόμβης κατά τις 13.00
Κερνάω
Έλα κρεμα πρωινήΕιρωνεύεσαι?
Τσίμπα ξυδάκι φρέσκο