Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.006
Πόντοι
8.236
η νικολ απο το πολο γυναικων ειναι ρε μουνι...
δεν πιστευω να εισαι βαζελογαυρος και να μην δινεις φραγκο στον ερασιτεχνη????
:think: :confused:
Βαζελογαυρος :2funny: :2funny:
Ωραιος , ηταν καλο :2funny: :2funny:
1) Παρακολουθω ποδοσφαιρο και μπασκετ μονο
2) Στα αλλα αθληματα απλα ειμαι αχρηστος, δεν εχω ιδεα
:hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.865
Πόντοι
5.006
Βαζελογαυρος :2funny: :2funny:
Ωραιος , ηταν καλο :2funny: :2funny:
1) Παρακολουθω ποδοσφαιρο και μπασκετ μονο
2) Στα αλλα αθληματα απλα ειμαι αχρηστος, δεν εχω ιδεα
εγω επαιζα βολευ παλια και ειχα σπάικ στο 3 μετρα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.544
Πόντοι
34.538
κριμα που δεν πηρε καμια ευκαιρια ο τιτανοτεραστιος μαρσελο, να θαυμαζουμε ολοι το κοντορ - τσίχλα και την μπαλιά - διαβητη....
δυστυχως ηρθε σε μια περιεργη χρονια και πληρωνει 2 πραγματα :
πρωτον οτι ο ιρβιν γιαλομ δεν τον θελει και δεύτερον οτι επεσε απεναντι στον βιονικο μολδαβο με τα 120+ ματς καθε χρονο....
αν προσθεσουμε σε αυτα και το γεγονος οτι βλεπει να ξεφτυλικια του βαζελου να παιρνει μουφα πεναλντι και μουφα κοκκινες σχεδον σε καθε ματς, τοτε τι να κατσει να κανει εδω σε αυτην την μπανανια...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

υγ : δεν πειραζει, θα φερουμε πογκμπα... :rockon:
Δακρυσαμε..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.009
Πόντοι
12.756
εγω επαιζα βολευ παλια και ειχα σπάικ στο 3 μετρα
επαιζα και εγω Τακη μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γαμουσε , που το θυμηθηκες ρε τυπε

maxresdefault.jpg

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Προσωπικα οι γνωσεις μου φτανουν μονο στο ποδοσφαιρο και το μπασκετ
Υ.Γ. Η κοπελα στην φωτογραφια ποια ειναι? :think:
Ειναι γκομενα του Βεζενκοφ?
Μεχρι και γω την ξερω την νικολ ρε τυπε, οτι καλυτερο εχει να δειξει ο γαυρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κριμα που δεν πηρε καμια ευκαιρια ο τιτανοτεραστιος μαρσελο, να θαυμαζουμε ολοι το κοντρολ - τσίχλα και την μπαλιά - διαβητη....
δυστυχως ηρθε σε μια περιεργη χρονια και πληρωνει 2 πραγματα :
πρωτον οτι ο ιρβιν γιαλομ δεν τον θελει και δεύτερον οτι επεσε απεναντι στον βιονικο μολδαβο με τα 120+ ματς καθε χρονο....
αν προσθεσουμε σε αυτα και το γεγονος οτι βλεπει να ξεφτυλικια του βαζελου να παιρνει μουφα πεναλντι και μουφα κοκκινες σχεδον σε καθε ματς, τοτε τι να κατσει να κανει εδω σε αυτην την μπανανια...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Αστα τακη εφυγε ο μαρσελο και δεν θα μπορεσουμε να δουμε αυτο το τρομερο διδυμο :confused: :confused: :confused:

FhnKqqsWQAAaHI8

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.006
Πόντοι
8.236
Μεχρι και γω την ξερω την νικολ ρε τυπε, οτι καλυτερο εχει να δειξει ο γαυρος
Ωραιος!! Συγχαρητηρια που την ξερεις!!! Μπραβο αν ειναι τοσο καλη οπως λες :rockon: :wink:
Αλλα οταν εγραψα οτι παρακολουθω μονο ποδοσφαιρο και μπασκετ , και επισης οταν ειπα οτι ειμαι αχρηστος οσον αφορα τα αλλα αθληματα τι δεν καταλαβες :wink: :think: ?
Να σε καλα :hi:

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Ωραιος!! Συγχαρητηρια που την ξερεις!!! Μπραβο αν ειναι τοσο καλη οπως λες :rockon: :wink:
Αλλα οταν εγραψα οτι παρακολουθω μονο ποδοσφαιρο και μπασκετ , και επισης οταν ειπα οτι ειμαι αχρηστος οσον αφορα τα αλλα αθληματα τι δεν καταλαβες :wink: :think: ?
Να σε καλα :hi:
Δεν μιλαω για τις ικανοτητες της στο πολο ρε τυπε :confused: :confused:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.006
Πόντοι
8.236
Δεν μιλαω για τις ικανοτητες της στο πολο ρε τυπε :confused: :confused:
Καταλαβα τι εννοεις :2funny: :wink:
Αλλα οταν δεν παρακολουθεις καν ενα αθλημα απλα δεν εχεις ιδεα και για τις ομορφιες του συγκεκριμενου αθληματος :hi:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.084
Πόντοι
3.886
Ωραία είναι κ η Σταυρούλα από το πολο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.556
Πόντοι
6.056
σε μας παντως δε θα τον δωσει
ε ναι το πιθανότερο να τον πάρει ο γάβρος και φυσικά ο σκώληξ θα κονομήσει τα τριπλά-τετραπλά απο τα 500 που τον είχε αγόρασει ,όχι ότι δεν τα αξίζει βέβαια ο Μαντσίνι
Στο μεταξύ είναι να :headbang: με την βλαχοκατινίστικη ανακοίνωση των σκουλικιών,
αφού του λένε του ανθρώπου ότι σου ξοφλήσαμε τα περσινά χρωστούμενα λες και του κάνανε καμιά χάρη :cheesy:,
συνεχίζουν θέλοντας προφανώς να τον μειώσουν πως θα του κάνουνε και δώρο για τη βάφτιση του γιού του ,
μιλάμε για τραχανοπλαγιάδες με περικεφαλαία :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.617
Πόντοι
28.246
Όλο μαλακίες θα λες αλλά ας κρατηθουμε στο υστερόγραφο. Που και εκεί αρλούμπες λες. Έχει συμβόλαιο μέχρι το '26.

Άλλος είναι ο υποψήφιος...

Έχει δαγκώσει τον Κιελινι στο Μουντιάλ του 2010.
Βρες τον.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
η νικολ απο το πολο γυναικων ειναι ρε μουνι...
δεν πιστευω να εισαι βαζελογαυρος και να μην δινεις φραγκο στον ερασιτεχνη????
:think: :confused:
είναι ο σάκης ο μεγάλος.
και ο μεγάλος σάκης.
μια κατηγορία μόνος του :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

λίιιγο καλύτερος από ζαν

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
λοιπόν με αφορμή συζήτηση που είχα πριν με κάποιον από εδώ μέσα...
(ακολουθεί λογίδριο περί βαρ)

α. το βαρ - στο οποίο υπάρχει ικανή εμπειρία πλέον - έδειξε ότι είναι πάαααρα πολλές οι περιπτώσεις που ακόμα και οι καλοί και ουδέτεροι διαιτητές κάνουν σημαντικά λάθη που μπορούν να επηρεάσουν έναν αγώνα.
β. το βαρ είναι η νέμεσις των κακών διαιτητών ή αυτών σε διατεταγμένη υπηρεσία.
γ. εν ολίγοις το βαρ φέρνει μια άνευ προηγουμένου δικαιοσύνη στο πρωτάθλημα που μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε.
δ. το βαρ σπάει αρχίδια, δεν είναι κατάσταση αυτή να μπαίνει γκολ ή να σφυρίζεται πέναλτι και να περιμένουμε σα μαλάκες ένα 5λεπτο να δούμε αν πρέπει να φωνάξουμε/πανηγυρίσουμε ή να κράξουμε.
ε. το βαρ κάνει το ποδόσφαιρο ευρωπαικό μπάσκετ (ούτε καν αμερικανικό). όλα σφυρίζονται, σιγά σιγά οι παίκτες (θα το δείτε) θα γίνουν κυρίες μέσα στο γήπεδο και θα παίζουν με το σις και με το σας. ΓΙΑΤΙ απλούστατα θα σφυρίζονται τα πάντα (οκ μπορεί να είναι σωστά με το γράμμα του νόμου-δε διαφωνώ), αλλά σταδιακά πάντως ΞΕΧΑΣΤΕ το ποδόσφαιρο που ξέρατε.
ας πούμε ότι γινόμαστε μπάντμιγκτον, μπάσκετ Α1 γυναικών...
πάντως το πρωτάθλημα θα είναι δίκαιο.

το βαρ αλλάζει τα πάντα. τώρα μιλάμε για δικαιοσύνη, για τις φάσεις που ήταν ή δεν ήταν και αν τις έδωσε ο διαιτητής ενώ τα έβλεπε, αν ο τύπος στο βαρ είναι του χοντρού ή του τίγρη ή κολαούζος του αλαφούζου. γενικά όμως μιλάμε για 1-2 φάσεις το πολύ στα (100 πλέον) που θα δωθούν ανάποδα. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
όχι το ποδόσφαιρο που ξέρω εγώ, όχι το ποδόσφαιρο το αντρικό (με την σωστή έννοια το γράφω), όχι αυτό που γνωρίσαμε, μάθαμε, αγαπήσαμε.
θα το αλλάξει το γαμημένο το ποδόσφαιρο το βαρ, αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα (ως αλλαγές) θα ωχριούν μπροστά σε αυτά που θα δούμε.
όταν παίκτες και προπονητές θα αναγκαστούν (υπό το βάρος της πλήρους διαφάνειας και του "σφυρίζονται τα πάντα με το γράμμα του νόμου") να αλλάξουν ακόμα και τον τρόπο που παίζουν/μαρκάρουν/κινούνται κλπ κλπ...
γιατί μην κοροιδεύεστε, το βαρ θα μπαίνει όλο και περισσότερο στον αγώνα, σε όλο και περισσότερες φάσεις.

τέλος πάντων επειδή - άποψή μου - τα τελευταία χρόνια είδαν πολλά τα ματάκια μας στα γήπεδα, ίσως το βαρ αποτελεί μια νέμεσι, ένα ξεκαθάρισμα και σκούπισμα βρωμιάς.
αλλά θα πρέπει να μπουν όρια.
ή κάνει τη δουλειά του, εξυγιαίνει-δημιουργεί προυποθέσεις και γυρίζουμε στα παλιά (οκ μάλλον απίθανο σενάριο,) ή πάλι κάνει τα παραπάνω και εν συνεχεία η χρήση του μειώνεται στο ελάχιστο και για πολύ συγκεκριμένες φάσεις/περιπτώσεις.

αυτά...
(το παρόν αναρτάται και στα 2 ποδοσφαιρικά νήματα)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
2.015
Πόντοι
4.180
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C