paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
28 ωρες
του δειξανε φωτογραφια απο περυσι που ειχε πεσει η ταρατσα στο λυομενο σας και ζητησε 50% αυξηση στο συμβολαιο του για να ερθει...μουνοπανα!!!!Ρε μουνοπανα γιατι δεν βαλατε αποστολη τον Μαρσελο? Επειδη δεν εχουμε καλες καντινες στην Λεωφορο?
Δωστε τα λεφτα που ζηταει στον παιχταρα, τα αξιζει και με το παραπανω με τις εμφανίσεις τουτου δειξανε φωτογραφια απο περυσι που ειχε πεσει η ταρατσα στο λυομενο σας και ζητησε 50% αυξηση στο συμβολαιο του για να ερθει...μουνοπανα!!!!
Μη βρίζεις ρε μουνιΡε μουνοπανα γιατι δεν βαλατε αποστολη τον Μαρσελο? Επειδη δεν εχουμε καλες καντινες στην Λεωφορο?
Συγνωμη τυπε , περιμενα να δω μαρτσελο και μου το στερήσανεΜη βρίζεις ρε μουνι
Στον επαναληπτικόΣυγνωμη τυπε , περιμενα να δω μαρτσελο και μου το στερήσανε
μπακαμπουΣυγνωμη τυπε , περιμενα να δω μαρτσελο και μου το στερήσανε
Τυπε φημες λενε οτι μπορει να μην προλαβει να φτασει στο γηπεδο μεχρι την σεντραμπακαμπου
Ρε μουνοπανα γιατι δεν βαλατε αποστολη τον Μαρσελο? Επειδη δεν εχουμε καλες καντινες στην Λεωφορο?
Καλώς τον Νίκο τον Κωλοτουμπα.Ρε μουνοπανα γιατι δεν βαλατε αποστολη τον Μαρσελο? Επειδη δεν εχουμε καλες καντινες στην Λεωφορο?
Περιμενα να δω τους γκαλακτικος ολοκληρωμενουςΚαλώς τον Νίκο τον Κωλοτουμπα.
Δική μας η ομάδα όποιον θέλουμε βάζουμε. Εσύ τι ζόρι τραβάς;
θα σας εγαμησομεν ομορφα αντρικια πειραιωτικαΠεριμενα να δω τους γκαλακτικος ολοκληρωμενους
Και τώρα αυτούς θα δεις.Περιμενα να δω τους γκαλακτικος ολοκληρωμενους
Μεγαλος παγκος τυπε, με Ρετσο ,Βρσαλικο με μισο ποδι, Μπουχαλακη, Φορτουνη επισης με μισο ποδιΚαι τώρα αυτούς θα δεις.
Το να βλέπεις τον αιώνιο αντίπαλο σου να έχει την πολυτέλεια να έχει τον Μαρσέλο εκτός αποστολής, είναι πικρό, το ξέρω. Πόσο, μάλλον, όταν ο προπονητής σου γυρίζει το κεφάλι του στον πάγκο για αλλαγή και το ξανά γυρνάει στον αγώνα, απογοητευμένος λόγω έλλειψης επιλογών.
Είχες Σισέ με συνολικά ένα πόδι. Και τα δύο ήτανε κομμένα και ξανά ραμμένα από την αρχή, όταν τον έφερες. Αλλά τα έχουμε ξανά πει. Αυτός ήρθε στον Παναθηναϊκό. Έτσι Κωλοτουμπα;Μεγαλος παγκος τυπε, με Ρετσο ,Βρσαλικο με μισο ποδι, Μπουχαλακη, Φορτουνη επισης με μισο ποδι
Ο Σισέ έδειξε πράγματα, ο βρσαλικο τίποτα, ο Φορτούνης δεν τον βάζει κανείς προπονητής να παίξει.Είχες Σισέ με συνολικά ένα πόδι. Και τα δύο ήτανε κομμένα και ξανά ραμμένα από την αρχή, όταν τον έφερες. Αλλά τα έχουμε ξανά πει. Αυτός ήρθε στον Παναθηναϊκό. Έτσι Κωλοτουμπα;