Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Πρώτα ξαδέρφια αλλά δεν μιλάνε.Καμία συγγένεια με εκείνον τον σανο-δνα;
Πρώτα ξαδέρφια αλλά δεν μιλάνε.Καμία συγγένεια με εκείνον τον σανο-δνα;
Εγω απορω που ονοματιζεται ο Μαρσελοο μαρσελο ειδικα που τρωει 5 σουβλακια και 2 πιατα μουσακα σε καθε γευμα, δραμα περναει το παιδι δραμα
που το δες?Τέλος ο Μίτσελ
Καμία ψυχολογία δεν έχουμε. Ένα άνευρο χάλι είμαστε. Του χρόνου και βλέπουμε.
Σου ξέφυγε και το διόρθωσαΕγω απορω που ονοματιζεται ο Μαρσελο
Ο τυπος ειναι οτι καλυτερο βγηκε στα καλα του (μαζι με τον Ντανι Αλβες)...
ειναι ενας παικτης μυθος ο οποιος κατεκτησε τα παντα στην καριερα του και τωρα απλα απολαμβανει τοποδοσφαιροφαγητό σε ποιο χαλαρους ρυθμους..
τα παντα δεν τα κατεκτησε, του λειπει το καλυτερο ολων. Αλλα αστο αυτο, δεν με νοιαζει να κραξω το μαρσελο δεν επαιζε καν.Εγω απορω που ονοματιζεται ο Μαρσελο
Ο τυπος ειναι οτι καλυτερο βγηκε στα καλα του (μαζι με τον Ντανι Αλβες)...
ειναι ενας παικτης μυθος ο οποιος κατεκτησε τα παντα στην καριερα του και τωρα απλα απολαμβανει το ποδοσφαιρο σε ποιο χαλαρους ρυθμους..
Οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να κριθει ο Μαρσελο καθως ειναι ο μονος που ξεραμε εξαρχης οτι δεν θα ειναι απλα ο Μαρσελο των προηγουμενων ετων
Μιλάει ο Καραπαπάς για αλλοίωση αποτελέσματος. Γελάνε και οι πέτρες.
Δίκιο έχει. 1-3 έπρεπε να είναι κανονικά. Το πέναλτι του Μπα ήταν πεντακάθαρο.Μιλάει ο Καραπαπάς για αλλοίωση αποτελέσματος. Γελάνε και οι πέτρες.
Σου ξέφυγε και το διόρθωσα
Νταξει δεν πηρε μουντιαλ...τα παντα δεν τα κατεκτησε, του λειπει το καλυτερο ολων. Αλλα αστο αυτο, δεν με νοιαζει να κραξω το μαρσελο δεν επαιζε καν.
Αλλα οχι να μου λεει ο αλλος ο φιογκος οτι στεναχωριεται για το μαρσελο που βιωνει το μαρτυριο...
Σου ξέφυγε και το διόρθωσα
Αδιάβαστος! Το πήρε το διαβατήριο.Αν μπει ο Κασάμι και πάρει το διαβατήριο ο Ισραηλινός, θα τα σαρώσουμε όλα.
Πςςςςςς.Αδιάβαστος! Το πήρε το διαβατήριο.
Κι ο Μανθάτης.Άμα επιστρέψει και ο Μήτρογλου πάει φουλ για Europa.