ο βαγγελας μας ανεβασε επιπεδο ξεκαθαρα και θεωρουμε δεδομενα αυτα που αλλοι θεωρουν απιαστα.
αλλα εχω 2 ενστασεις.
1 πρωτα φροντισε να σκοτωσει τον ανταγωνισμο οπως γινεται σε ολες τις αγορες. καλα εκανε θα πεις αλλα θα διαφωνησω στο οτι το εκανε βρωμικα.
χαρακτηριστικο παραδειγμα η σφαγη του βαζελου με κατσουρανη να καλυπτεται 2 μετρα κτλ. ηταν επιδειξη δυναμης και δειγμα γραφης για το τι ακολουθει. οποιος δοκιμασε στην πορεια να επενδυσει σφαγιαστηκε με διαφορους τροπους που ολοι γνωριζουμε και τελικα εκοψε τον αερα σε ολους για να παιζει μονος του μπαλα.
2 αφου καταφερε να μας ανεβασει επιπεδο στην ευρωπη απ ολες τις αποψεις. κανε μια γαμημενη πορεια να εχουμε κατι να θυμομαστε. μια 4αδα εστω europa αν οχι chl. μια σταθερα ανοδικη πορεια κρατωντας ενα κορμο στο περασμα των χρονων. οχι συνεχομενες διαλυσεις και φτου κι απ την αρχη.
Να και κάποιος που το παραδεχεται...
Αλλά να σου πω ότι δεν έκανε καλά. Άλλο έχω το πάνω χερι, κι αλλο παίζω μόνος μου.
Κατεστρεψε το άθλημα. Αν σας αρεσει αυτο που βλέπετε εδω και 15χρόνια οκ...
Συγκρίνετε με 70, 80 και 90...
Τότε που κάθε κυριακή ζούσαμε για τη μπάλα και δευτερα για τις καζούρες και την πάρλα.
Οκ, τώρα πεστε τα μόνοι σας και τις δευτερες συζητάτε αν η γυναίκα του μίτσελ έφτιαξε μουσακά ή χοιρινό...