θεωρητικα , ακομη δεν εχουμε δει τη στανταρ ομαδα . μεχρι τωρα καθε παιχνιδι και διαφορετικη ενδεκαδα. ναι , ειναι λαθος αυτο κι επρεπε να ημασταν ετοιμοι αλλά προς το παρον αυτο δεν ισχυει. ναι, η διοικηση ειναι παντα αυτη που εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης . ναι , ο μαρτινς των 2 τελευταιων χρονων με τις εμμονες και τις αλχημειες του προσπαθησε να αλλαξει στυλ και τα εκανε μουσκεμα. ναι , ο μιτσελ δεν ειναι ο προπονητης που θα θελαμε .ναι , χαθηκε πολυτιμο εδαφος μεχρι τωρα .ναι , ο μολδαβος στα αριστερα δεν ειναι ο ιδανικος .ναι , ο μανωλας δεν απεδωσε ουτε τα μισα απο τα αναμενομενα. ναι , ο σχεδιασμος για φετος φαινεται να ειναι της πλακας. ναι , ο μπουχαλακης κι αλλοι 10 δεν θα περνουσαν ουτε εξω απο το καραϊσκακη άλλες εποχες. στην ομαδα , ομως , επικρατει ενα σοκ.μετα απο 4 χρονια εφυγε το σημαντικοτερο στελεχος κι ολοι ψαχνονται.
ας μην βιαζομαστε ομως. η φετεινη χρονια ειναι περιεργη λογω μουντιαλ εν μεσω πρωταθληματων . ολα μπορουν να αλλαξουν μετα απο αυτο.αυτο που βλεπουμε τωρα δεν βλεπεται , δεν αντεχεται. ειναι , ομως τοσο κακο που θεωρω οτι χειροτερο δε γινεται .
εγω θα περιμενω να δω την ομαδα με φορτουνη, μακαμπου, μαρσελο , χαμες ,τον μικρο κορεατη , τον μπιελ, τον λαιτνερ , τον σαμασεκου ,τον μποουλερ και 4-5 που ακομη δεν εχω δει σε σερι παιχνιδια με ρυθμο. επιπλεον , πλην του παο που θα τον δουμε μετα την πρωτη ηττα και σε κανα δυσκολο αγωνα ( αν και στα ευκολα ζοριστηκε ηδη) και ο παοκ και η αεκ ειναι στα ιδια με περυσι .
ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο ακομη κι αυτο ειναι λαθος αλλά πιστευω πως θα βελτιωθουμε.ας μην βιαζομαστε .γνωμη μου...
υ.γ. καλη και αποδεκτη η κριτικη αλλά η υστερια κι ο πανικος οχι.