Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Δεν ειναι τωρινη καραμελα εχει ξεκινησει εδω και χρονια απο τους εμμισθους υπαλληλους του εκαστοτε προεδρου της ομαδας τα πρεζακια της 7 που δεν πληρωνουν για τιποτα ουτε καν για τα εισιτηρια και τα διαρκεια τους οτι οσοι τολμαμε να κρινουμε τη διοικηση ειμαστε βαζελογαυροι.Να πω κατι για βαζελογαυρους που λετε καποιοι
Αυτοι οι χαρακτηρισμοι ειναι τραγικοι ρε αλανια ντροπη λιγο , δλδ μονο παλαμακηδες και οσφυοκαμπτες της διοικησης πρεπει να μαστε ολοι , δε θα κρινουμε αν δουμε κατι αρνητικο ? δε θα λεμε τη γνωμη μας ακομα κ υπερβολικη ενιοτε απο μερικους ? οποιος διαφωνει με κατι βαφτιζεται αντιολυμπιακος ? νεα ηθη ειναι τωρα αυτα δε καταλαβα , τα λεω εγω που γενικα ειμαι της υπομονης κ της στηριξης οτι αυτη η επιθετικη λογικη που εκπορευεται απο τη παε με προεξεχοντα το Καραπαπα ο οποιος ειναι κ φιλος του προεδρου ( κ μυρωδιας απο μπαλα επισης ) περαν απο τον αναβαθμισμενο του ρολο , ειναι επιεικως απαραδεκτη .
Ο Μαρινακης δεν εχει αναγκη κανενα να τον υπερασπιστει ειναι οπαδος που τα σπρωχνει και αγαπαει τον Ολυμπιακο και δυστυχως για μενα αυτο το καναλι που χει τραβηξει να στρεφομαστε εναντιον οσων δε δεχονται υποδειξεις ή δε χαιδευουν αυτια ( δε μιλαω για το sdna ) πολωνει κ διχαζει ανευ λογου .
Η επιθεση στο ''ΦΩΣ'' του αειμνηστου Νικολαιδη το οποιο περναγε γενεες δεκατεσσερις το Κοκκαλη πολλες φορες , δεν εχει καμια λογικη κ τα παπαγαλακια του προεδρου να ξερουν οτι παιζουν με τη φωτια , ο κοσμος του Θρυλου ειναι ενας κ αδιαιρετος κ η μεγαλη του δυναμη
ΥΓ. Δε με βαζει κανενας γιλεκας στο γηπεδο υποψιν ουτε εχω φθηνο διαρκειας για να μην ακουσω τπτ περιεργο . Οι τωρινοι προστατες του προεδρου ειναι οσοι ελεγαν συνθηματα στο Κοκκαλη πως κατηντησε τον Ολυμπιακο
Εντωμεταξυ συνηθως οι βαζελογαυροι ειναι ανθρωποι που εχουν σταξει απειρα λεφτα σε εισιτηρια και διαρκειας και που εχουν τουλαχιστον διψηφιο iq....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντωμεταξυ ξεροχυνω με μηνυμα αποχαιρετισμου Μανωλα σε greeklish....