Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.023
- Πόντοι
- 28.246
Δεν αγχώνομαι καθόλου.Ζεμπούδιε μην αγχώνεσαι το πρωτάθλημα έχει πολύυυυυ δρόμο...
Δεν αγχώνομαι καθόλου.Ζεμπούδιε μην αγχώνεσαι το πρωτάθλημα έχει πολύυυυυ δρόμο...
Άστους αδελφέ πονάει ο πάτος τους θα τους περάσει,καλά τα λεςΜου έβγαλε τον Μαρσελο και τον Χαμες τελειωμένους.
Δες τους τραυματισμούς του.
Φωτό π΄ρωτη το 2004, έχασε ολόκληρη την σεζόν τότε. Η Λίβερπουλ εκείνη την χρονιά, σήκωσε Τσου Λοπυ στην Τουρκία. (Να ναι καλά ο Τζέραρντ που μας το κάρφωσε στο Ανφιλντ και πέρασε τον όμιλο τότε)
Φωτό δεύτερη σε αγώνα προετοιμασίας το 2006 με την Εθνική Γαλλίας για το μουντιάλ στην Γερναία. Τό έχασε και δεν έπαιξε.
Μετά ΄ήρθε στον Παναθηναικό.
Ερώτηση. Θα ερχότανε αν δεν είχε αυτούς τους δυο τραυματισμούς; Αλλά δεν τον έφερε ο Ολυμπιακός, τον έφερε ο Παναθηναικός.
Υπόψιν, εκείνη την χρονιά ο Παναθηναικός ήθελε τον Μέλμπεργκ μιας και είχε ανάγκη στην άμυνα και ήθελε να συνδυάσει την κάλυψη θέσης με ένα καλό όνομα. Και του τον έφαγε ο Κόκκαλης. Και έκανε την μεταγραφή του Σισέ για λόγους επικοινωνίας κυρίως. Αλλού πόναγε, αλλού έριξε χρήμα. Αλλά είπαμε δεν τον έφερε ο Ολυμπιακός για τον βγάλουμε παιχτάρα.
Γιατί και εμένα αν μου τον έφερνε ακόμα και με αυτούς τους τραυματισμούς, θα χτύπαγα το πούτσο μου στο τοίχο και ζήτημα αν θα μου έπφτε η Κάβλα. Στα 28 του ακόμα (Όπως και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο με τους δυο σοβαρούς και απανωτούς τραυματισμούς) Για μια 3ετία, άντε 4 χρόνια θα είχα επιθετικ΄ό που να γαμεί και να δέρνει όπως ομολογουμένως για δυο χρόνια γάμησε πολλές άμυνες και τερματοφ΄θλακες και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη με τον Παναθηναικό. Αλλά είπαμε δεν ήρθε ο Μαρσέλο και ο Χάμες στον Ολυμπικό πήγε στον βάζελο. Το ανάποδο θα ήτανε το ιδανικοτερο για να είναι ακόμα παιχτούρες. Μια ζωή κωλοτούμπες οι αλλόθρησκοι.Έλεος ρε μλκ,τί μας έβαλες τις φώτο του Σισέ;
ρε τραβα γαμησου μη σε κανουμε σαν τον ηλιοπουλο βρωμοπουσταΕντάξει,εσεις τον τίγρη και τον ρώσο δε θέλετε να το πάρουν,με τον βάζελο αδερφά σωματεία είστε
Καλά να πάθουν όσοι άκουγαν το μπούξο και πίστεψαν σε Νότιγχαμ Φορεστ της Θεσσαλονίκης. Όπως και όποιος πίστεψε οτι αυτό το παιχνίδι προσφερόταν για μπετό σε κάποιο σημείο.Φοβάμαι μη ξεψειρισουν πάλι ο Αλαφουσκας με τον χοντρό το λαό κ φορτώσουν όλοι στην κατάκτηση πρωταθλήματος το βαζελο και στα πλει ωχ δούμε πράγματα κ θαύματα ....
Χτες πολυς κόσμος έχασε τα φράγκα του στο χαριλαου
Για μίλησέ μου για τον Τζιμπριλ Σισέ τον οποίο τον έφερε στα 28 του ο Πατέρας.
Tυπε ο Σισσε να μεν ειχε τους τραυματισμους αλλα ερχοταν απο σεζον με 36 και 37 παιχνιδια αντιστοιχα σε premier league και ιταλια.Γιατί και εμένα αν μου τον έφερνε ακόμα και με αυτούς τους τραυματισμούς, θα χτύπαγα το πούτσο μου στο τοίχο και ζήτημα αν θα μου έπφτε η Κάβλα. Στα 28 του ακόμα (Όπως και ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο με τους δυο σοβαρούς και απανωτούς τραυματισμούς) Για μια 3ετία, άντε 4 χρόνια θα είχα επιθετικ΄ό που να γαμεί και να δέρνει όπως ομολογουμένως για δυο χρόνια γάμησε πολλές άμυνες και τερματοφ΄θλακες και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη με τον Παναθηναικό. Αλλά είπαμε δεν ήρθε ο Μαρσέλο και ο Χάμες στον Ολυμπικό πήγε στον βάζελο. Το ανάποδο θα ήτανε το ιδανικοτερο για να είναι ακόμα παιχτούρες. Μια ζωή κωλοτούμπες οι αλλόθρησκοι.
Ενώ, τύπε, αν μπορούσε να ειναι πιο παραγωγικός ο Σισέ σε ομάδες Αγγλίας και Γαλλ΄΄ιας θα ερχότανε στον Παναθηναικό. Είπαμε, τον έφερε ο Παναθηναικός, δεν ήρθε στον Πειραιά για να τον βγάλετε σαπάκι και αυτόν. Μπούληδες και φλωράκια μια ζωή είστε.Tυπε ο Σισσε να μεν ειχε τους τραυματισμους αλλα ερχοταν απο σεζον με 36 και 37 παιχνιδια αντιστοιχα σε premier league και ιταλια.
Τι να κανουμε που αυτοι οι παιχτες ( μαρσελος και james ) αν μπορουσαν να παιξουν μπαλα δεν θα ερχοντουσαν Ελλαδα
Τύπε, έλα να μου πεις και για τον Μπερναρ, τύπε. Σε τρια χρόνια στην Έβερτον, τύπε, έκανε 84 παιχνίδια είχε 8 γκολ και 7 ασίστ, τύπε. Δες τις συμμετοχές του Μαρσέλο στην Ρεαλ στην ίδια τριετία, τύπε. Αλλά τον έφερε ο Παναθηναικός, τύπε. Τον άλλον τον έφερε ο Ολυμπιακός γι αυτό είναι τελειωμένος, τύπε. Α, τύπε, ξέχασα τον Χάμες τον πήραμε τελειωμένο που έπαιζε στο Καταρ τύπε. Για δες την ακριβώς προηγούμενη ομάδα που έπαιζε, τύπε, ο Μπερναρ. Κάπου στην Σαουδική Αραβία είναι, τύπε.Tυπε ο Σισσε να μεν ειχε τους τραυματισμους αλλα ερχοταν απο σεζον με 36 και 37 παιχνιδια αντιστοιχα σε premier league και ιταλια.
Τι να κανουμε που αυτοι οι παιχτες ( μαρσελος και james ) αν μπορουσαν να παιξουν μπαλα δεν θα ερχοντουσαν Ελλαδα
Αλλο επιπεδο πρωτα απο ολα ο Σισε αλλο Ο Μαρσελο οπως και να το κανεις.Ενώ, τύπε, αν μπορούσε να ειναι πιο παραγωγικός ο Σισέ σε ομάδες Αγγλίας και Γαλλ΄΄ιας θα ερχότανε στον Παναθηναικό. Είπαμε, τον έφερε ο Παναθηναικός, δεν ήρθε στον Πειραιά για να τον βγάλετε σαπάκι και αυτόν. Μπούληδες και φλωράκια μια ζωή είστε.
Ποιος είναι ανωτερος σε επίπεδο μεταξύ Μαρσέλο και Σισέ δηλαδή;Αλλο επιπεδο πρωτα απο ολα ο Σισε αλλο Ο Μαρσελο οπως και να το κανεις.
Το τι αξιζε ο Σισε το εδειξε οσο επαιξε εδω και αλλα και σε τι κατασταση ηρθε.
Απλα εθελοτυφλεις για να νικησεις καποια διαμαχη στο μυαλο σου.Τύπε, έλα να μου πεις και για τον Μπερναρ, τύπε. Σε τρια χρόνια στην Έβερτον, τύπε, έκανε 84 παιχνίδια είχε 8 γκολ και 7 ασίστ, τύπε. Δες τις συμμετοχές του Μαρσέλο στην Ρεαλ στην ίδια τριετία, τύπε. Αλλά τον έφερε ο Παναθηναικός, τύπε. Τον άλλον τον έφερε ο Ολυμπιακός γι αυτό είναι τελειωμένος, τύπε. Α, τύπε, ξέχασα τον Χάμες τον πήραμε τελειωμένο που έπαιζε στο Καταρ τύπε. Για δες την ακριβώς προηγούμενη ομάδα που έπαιζε, τύπε, ο Μπερναρ. Κάπου στην Σαουδική Αραβία είναι, τύπε.
Τύπε, για να σε βοηθήσω ρε. Ο Μπερναρ είναι 30 ο Χάμες 31 για να τον βγάλεις και τον Κολομβιανό μεγάλο σε ηλικία, τύπε.
Τράβα να φας το αυγό σου στο ποτήρι, τύπε.
Ο μαρσελο προφανωςΠοιος είναι ανωτερος σε επίπεδο μεταξύ Μαρσέλο και Σισέ δηλαδή;
Όχι ρε παπάρα, δεν θα ερχότανε κανείς από τους αναφερόμενους εδώ. Αν πήγαινε τον Ιούνιο να φέρει Μαρσέλο και Χαμες δεν θα το κουβεντιάζανε καν και οι δυο. Θα περιμέναν να αξιολογήσουν άλλες προτάσεις. Τα ίδια και με τον Σισέ. Θα πήγαινε ποτέ, στην Μαρσειγ μετά την Λίβερπουλ; Δεν σου λέω για εδώ. Θα τον πούλαγε η Λίβερπουλ σε μεγαλύτερη ομάδα, ειδικά σε Ισπανία γιατί για εκεί ήτανε. Αλλά του έκατσε στραβά. Και σου ξανα λέω, προσωπικά την ζήλεψα αυτήν την μεταγραφή. Για δυο χρόνια σε έβγαλε παλικάρι μέσα και έξω και μόνο τελειωμένος δεν ήτανε απλά δεν είχε τις δυνάμεις και την απ΄πολυτη υγεία να πάιξει για παραπάνω. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
Εε ωραια βρε μαλακα και εγω σου λεω κατι πολυ απλο.Όχι ρε παπάρα, δεν θα ερχότανε κανείς από τους αναφερόμενους εδώ. Αν πήγαινε τον Ιούνιο να φέρει Μαρσέλο και Χαμες δεν θα το κουβεντιάζανε καν και οι δυο. Θα περιμέναν να αξιολογήσουν άλλες προτάσεις. Τα ίδια και με τον Σισέ. Θα πήγαινε ποτέ, στην Μαρσειγ μετά την Λίβερπουλ; Δεν σου λέω για εδώ. Θα τον πούλαγε η Λίβερπουλ σε μεγαλύτερη ομάδα, ειδικά σε Ισπανία γιατί για εκεί ήτανε. Αλλά του έκατσε στραβά. Και σου ξανα λέω, προσωπικά την ζήλεψα αυτήν την μεταγραφή. Για δυο χρόνια σε έβγαλε παλικάρι μέσα και έξω και μόνο τελειωμένος δεν ήτανε απλά δεν είχε τις δυνάμεις και την απ΄πολυτη υγεία να πάιξει για παραπάνω. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
Στην κατάσταση που είναι ο Ολυμπιακός δεν θα βοηθήσει κανένας. Όσο και αν είναι κάτι που φαίνεται και στο γήπεδο ότι είναι οι καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού για φέτος ο Ισπανός και ο Κορεάτης.Εε ωραια βρε μαλακα και εγω σου λεω κατι πολυ απλο.
Οτι πιστευω στην κατασταση που ειναι κυριως ο μαρσελο και μετα ο james δεν θα προσφερουν πολλα
Περισσοτερο θα βοηθησει ο χουανγκ και ο μπιελ.
Πως κατήντησε έτσι ρε.γνήσιος Ολυμπιακός, έτοιμος να ανεβάσει την Καλαμάτα κι εμείς αλλάζουμε γυρολογους της ευρωπης
Βοήθεια σημαίνει να ετοιμαστείς, να πας στο Ρέντη, άυριο η ομα΄δα έχει προπόνηση και ακόμα ο πρόεδρος δεν βρήκε προπονητή. Θα την κάνεις εσύ την δουλειά. Του πούστη, μέχρι να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα θα τον έχει φέρει.τι σημαινει βοηθεια ειναι μεγαλη κουβεντα