Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.708
- Πόντοι
- 6.256
Απο οτι εχω καταλαβει με τρεις θα παιζουμε ετσι και αλλιως σε καθε παιχνιδι....3-4-3 παιζει το γκαρσονι.Τρία στόπερ με ποιον παίζουμε![]()
Απο οτι εχω καταλαβει με τρεις θα παιζουμε ετσι και αλλιως σε καθε παιχνιδι....3-4-3 παιζει το γκαρσονι.Τρία στόπερ με ποιον παίζουμε![]()
Απο οτι εχω καταλαβει με τρεις θα παιζουμε ετσι και αλλιως σε καθε παιχνιδι....3-4-3 παιζει το γκαρσονι.
11αδα ήττας έβαλε ο χαμενοςε να μην γαμησω που μπλεξαμε.....
ΦΕΥΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....ΠΑΩ ΜΠΑΡΑΚΙΑ11αδα ήττας έβαλε ο χαμενος
Κοντεψε να τα τιναξει ο ποντικομουρης και να μην γινει Βασιλιας γιατι η κωλογρια η μανα του δεν ελεγε να ψοφησει....
τωρα ξερεις ποιο ειναι το σοι που τρωει τα περισοτερα φραγκα παγκοσμιως .....Κοντεψε να τα τιναξει ο ποντικομουρης και να μην γινει Βασιλιας γιατι η κωλογρια η μανα του δεν ελεγε να ψοφησει....
Μια χαρα ειναι η 11αδα....αμα παθει ρηξη χιαστων,μηνισκων και αχιλλειων με αιμορραγικο εγκεφαλικο επεισοδιο ο Μπουχαλακης στο πρωτο λεπτο του αγωνα θα ειμαστε μια χαρα!11αδα ήττας έβαλε ο χαμενος
Οι Μητσοτακηδες;τωρα ξερεις ποιο ειναι το σοι που τρωει τα περισοτερα φραγκα παγκοσμιως .....
εσυ ειπες....Μια χαρα ειναι η 11αδα....αμα παθει ρηξη χιαστων,μηνισκων και αχιλλειων με αιμορραγικο εγκεφαλικο επεισοδιο ο Μπουχαλακης στο πρωτο λεπτο του αγωνα θα ειμαστε μια χαρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι Μητσοτακηδες;
Κι άλλη ερώτηση. Ο Κούτρης είναι δυνατό να είναι χειρότερος;Ερωτηση....ο αγυμναστος και εχοντας να παιξει 5 μηνες μπαλα Μαρσελο ποσο χειροτερος θα ηταν απο αυτο το μουνοπανο τον Ρεαμπτιδκουθεκ;
ποια ειναι το πρωτο;
Αριστερά είμαστε κούκοι ρεαπ και ΜασούραςΕρωτηση....ο αγυμναστος και εχοντας να παιξει 5 μηνες μπαλα Μαρσελο ποσο χειροτερος θα ηταν απο αυτο το μουνοπανο τον Ρεαμπτιδκουθεκ;