Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.853
Πόντοι
3.656
ο δανεισμος του δανου δειχνει με ποση προχειροτητα ξεκινησε η προετοιμασια το καλοκαιρι. ο ολυμπιακος εχει 3 εντεκαδες στο ρεντη. ουτε η ρεαλ δεν εχει τοσους στο προπονητηριο της.
αντε να ξεφορτωνομαστε τους περιττους.

Προλαβαίνει να δώσει και τον Ντε λα Φουέντε;

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.018
Πόντοι
30.733
Και εσύ άρχισες νωρίς τα τσίπουρα φίλε...
:tooth:
Κρόλ,Μπράιτνερ,Νίλσον Σάντος,Καμπρίνι.
Νο1 για εμένα από αυτούς που έχω δει μακράν Μαλντίνι.
Με διάρκεια,σταθερός,απροσπέλαστος,αρχοντικός!
Και στο λέω εγώ που μισώ Ιταλία.
Συμφωνω απολυτα , Παολο Μαλντινι ειδικα αν μιλαμε για αριστερο μπακ καθαρα δε βαζω κανενα διπλα του . Τρομερα μπακ με τεραστια καριερα που μπορουσαν να παιζουν και ως εξτρεμ οι Καρλος και Μαρτσελο αλλα το τεραστιο Παολο με τους αμετρητους τιτλους και την δεσποζουσα μορφη του ( αχ αυτο το μουντιαλ του 94 ποσο μα ποσο κριμα ) δε τον φτανει κανενας . Σηματοδοτησε τη μεγαλη πορεια της τοτε ΜΙλαν , σιγουρα στις 2-3 καλυτερες ομαδες που χουν υπαρξει στο χορτο με αυτον μπροσταρη

ριβαλντο κορυφαιος παιχτης του κοσμου στην εποχη του και παιχταρας σε θεση που βγαζει ειδωλλα.
καρεμπε ηρθε παγκοσμιος πρωταθλητης και αρχηγος νομιζω της εθνικης γαλλιας.
ζιο μεγαλος παιχτης που ηρθε στην σωστη ηλικια και προσφερε πολλα.
αυτες ειναι οι 3 μεγαλυτερες μεταγραφες στην ΕΛΛΑΔΑ.
μετα εχουμε κατι ζαχοβιτς,ντεταρι(παιχταρας με φοντα ναι μεν αλλα) κοβασεβιτς,ζε ελιας και αλλους.
ισως μαρσελο να ειναι η τεταρτη μεγαλυτερη μεταγραφη περιμενω και αποτελεσματα βεβαιως βεβαιως.
Φιλε μου απο πλευρας ονοματος μονο ή σε συναρτηση με την ηλικια και αλλους παραγοντες εξαρταται αν το δουμε . Αν το δουμε με βαση το 1ο καθαρα Ριβαλντο νο1 και ακολουθουν Καρεμπε ( παγκοσμιο , γιουρο και 2 τσ.λιγκ ) , Μαρτσελο και Ζιοβανι .

Αν βαλουμε σε συναρτηση την ηλικια και τις προσδοκιες μεγαλυτερη μετακινηση ηταν του Ντεταρι με διαφορα τεραστια απο ολες . Η υποδοχη απο 50000 κοσμο να κρεμιεται στα μπαλκονια ( μου χει πει κατι τρελα σκηνικα ο θειος μου για κεινη τη μερα ) ειναι εξωφρενικα δυσκολο να επαναληφθει , ηρθε σε ηλικια 25 ετων και η Αιντραχτ ειχε ηδη αρνηθει 4 προτασεις απο γιγαντες του ευρωπαικου ποδοσφαιρου . Η 2η πιο ακριβη μεταγραφη στο κοσμο πισω απο του Μαραντονα εκεινη τη περιοδο , 3 δισ εδωσε ο Κοσκωτας , μεχρι που συζητηση εγινε στο γερμανικο κοινοβουλιο οτι ειναι απαραδεκτο να δινονται τετοια ποσα για ποδοσφαιριστες

ΥΓ. Ειναι απολαυση να βλεπεις τοσο κοσμο ενθουσιασμενο στο Καραισκακης για το παιχταρα , ποσο χαρα μπορει να δωσει αυτο το αθλημα , μακαρι να ρολαρει η ομαδα να χαρουμε μπαλιτσα επιτελους φετος

Ανταλλαζα ολους τους βραζιλιανους για το Ζιοβανι να τον ξαναβλεπα ενα χρονο 30αρη με τη φανελα με το 10 . Η μαγεια που μας χαρισες ρε Ζιο δε περιγραφεται , πουστη χρονε πως περνας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.853
Πόντοι
3.656
Ανταλλαζα ολους τους βραζιλιανους για το Ζιοβανι να τον ξαναβλεπα ενα χρονο 30αρη με τη φανελα με το 10 . Η μαγεια που μας χαρισες ρε Ζιο δε περιγραφεται , πουστη χρονε πως περνας

Ο Τζιοβάνι τους πρώτους μήνες μέχρι να τον σακατέψει ο Σέμος,έκανε όργια.Απ'τον τραυματισμό και μετά δεν ήταν ο ίδιος.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.027
Πόντοι
3.656
Συμφωνω απολυτα , Παολο Μαλντινι ειδικα αν μιλαμε για αριστερο μπακ καθαρα δε βαζω κανενα διπλα του . Τρομερα μπακ με τεραστια καριερα που μπορουσαν να παιζουν και ως εξτρεμ οι Καρλος και Μαρτσελο αλλα το τεραστιο Παολο με τους αμετρητους τιτλους και την δεσποζουσα μορφη του ( αχ αυτο το μουντιαλ του 94 ποσο μα ποσο κριμα ) δε τον φτανει κανενας . Σηματοδοτησε τη μεγαλη πορεια της τοτε ΜΙλαν , σιγουρα στις 2-3 καλυτερες ομαδες που χουν υπαρξει στο χορτο με αυτον μπροσταρη

Φιλε μου απο πλευρας ονοματος μονο ή σε συναρτηση με την ηλικια και αλλους παραγοντες εξαρταται αν το δουμε . Αν το δουμε με βαση το 1ο καθαρα Ριβαλντο νο1 και ακολουθουν Καρεμπε ( παγκοσμιο , γιουρο και 2 τσ.λιγκ ) , Μαρτσελο και Ζιοβανι .

Αν βαλουμε σε συναρτηση την ηλικια και τις προσδοκιες μεγαλυτερη μετακινηση ηταν του Ντεταρι με διαφορα τεραστια απο ολες . Η υποδοχη απο 50000 κοσμο να κρεμιεται στα μπαλκονια ( μου χει πει κατι τρελα σκηνικα ο θειος μου για κεινη τη μερα ) ειναι εξωφρενικα δυσκολο να επαναληφθει , ηρθε σε ηλικια 25 ετων και η Αιντραχτ ειχε ηδη αρνηθει 4 προτασεις απο γιγαντες του ευρωπαικου ποδοσφαιρου . Η 2η πιο ακριβη μεταγραφη στο κοσμο πισω απο του Μαραντονα εκεινη τη περιοδο , 3 δισ εδωσε ο Κοσκωτας , μεχρι που συζητηση εγινε στο γερμανικο κοινοβουλιο οτι ειναι απαραδεκτο να δινονται τετοια ποσα για ποδοσφαιριστες

ΥΓ. Ειναι απολαυση να βλεπεις τοσο κοσμο ενθουσιασμενο στο Καραισκακης για το παιχταρα , ποσο χαρα μπορει να δωσει αυτο το αθλημα , μακαρι να ρολαρει η ομαδα να χαρουμε μπαλιτσα επιτελους φετος

ειναι γνωστος βαζελογαυρος ο μπαρος

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.536
Πόντοι
17.085
Πάρα πολύ ευχάριστη η αποχώρηση του Ζινκερνάγκελ. Ένα να στρώνουμε σιγά-σιγά!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.096
Πόντοι
28.246
Πάρα πολύ ευχάριστη η αποχώρηση του Ζινκερνάγκελ. Ένα να στρώνουμε σιγά-σιγά!
Μόνο ευχάριστη;

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβαν κάποιοι, το ξήλωμα-ράψιμο και οι διορθώσεις συνεχίζεται...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
Και εσύ άρχισες νωρίς τα τσίπουρα φίλε...
:tooth:
Κρόλ,Μπράιτνερ,Νίλσον Σάντος,Καμπρίνι.
φιλε σορρυ κιολας αλλα το ποδοσφαιρο απο τα 70ς μεχρι σημερα ειναι κυριολεκτικα αλλο αθλημα... Δεν ειναι οτι μειωνω την αξια τους, οσο οτι μειωνω την αξια των αντιπαλων που ειχαν. Καλοι παικτες υπηρχαν πολλοι, εδω ψαχνουμε τον καλυτερο ή τους τοπ3-τοπ5 ομως, αυτους που σε οποια χρονικη στιγμη της ιστοριας κι αν τους πεταγες μεσα στα γηπεδα θα σπερνανε, για να γινω και πιο γραφικος, αυτους που θα επελεγες να σε εκπροσωπησουν στα prime τους αν παιζαμε μπαλα εναντιον εξωγηινων για το διαγαλαξιακο :jerking::2funny::headbang:
Νο1 για εμένα από αυτούς που έχω δει μακράν Μαλντίνι.
Με διάρκεια,σταθερός,απροσπέλαστος,αρχοντικός!
Και στο λέω εγώ που μισώ Ιταλία.
οπως ειπα ολα ειναι υποκειμενικα. Πως θα συγκρινουμε; ατομικες/ηγετικες ικανοτητες; τιτλους; συνολικη συνεισφορα; Καποιοι ετυχαν σε καλες φουρνιες εθνικων, καποιοι πηγαν σε ετοιμους/δυνατους ή πλουσιους συλλογους, καποιοι ηταν τυχεροι, καποιους τους κουβαλησαν κτλ.... Ειναι πολλοι οι παραγοντες και ο καθενας δινει βαρυτητα σε αλλα πραγματα.

Προσωπικα, δεν μπορω ευκολα να χαρισω σε καποιον τον τιτλο "καλυτερος ολων των εποχων" (στα καλα του), αν δεν εχει μουντιαλ. Ειναι το πανθεον, ο απολυτος τιτλος, η μεγαλυτερη διακριση, το παγκοσμιο... Γιαυτο και δεν μπορω να βαλω τον Μαλντινι νουμερο ενα, δεν πηρε ουτε γιουρο, παιζοντας για μια ιταλια την εποχη που ζουσε και ανεπνεε ποδοσφαιρο. δεν γινεται να ειμαι απολυτος σε αυτο το κριτηριο για πολλους παικτες που δεν σηκωσαν μουντιαλ (και κυριως ελεω Μεσσι που εχασε την κορυφη για το μισο-μηδεν της παρατασης με τη γερμανια**), αλλα οπως ειπα, στα υποκειμενικα μου κριτηρια, αυτο ειναι ψηλα. Ειναι το medal of honor...

επειδη φανταζομαι μια κύρια διαφωνια σου ειναι ο Λαμ
**Η γερμανια το σηκωσε με αρχηγο τον Λαμ, λιγα φουλ μπακ εχουν σηκωσει μουντιαλ οντας αρχηγοι
**Τον λαμ τον εβαλα πανω απο το μαρσελο για το 7-1 που κερασαν :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
να πα να γαμηθουν οι αμυντικοι.
Τωρα που γυρναει, τι αλλο θα φερει ο προεδρας να βαζει το τοπι στα διχτυα;
Football Soccer GIF by Fantastic3dcreation

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Προσωπικα, δεν μπορω ευκολα να χαρισω σε καποιον τον τιτλο "καλυτερος ολων των εποχων" (στα καλα του), αν δεν εχει μουντιαλ. Ειναι το πανθεον, ο απολυτος τιτλος, η μεγαλυτερη διακριση, το παγκοσμιο... Γιαυτο και δεν μπορω να βαλω τον Μαλντινι νουμερο ενα, δεν πηρε ουτε γιουρο, παιζοντας για μια ιταλια την εποχη που ζουσε και ανεπνεε ποδοσφαιρο.
Ήταν πάντως λίγο άτυχος, έχασε Μουντιάλ και euro σε πέναλτι και παράταση,
Και αφού αποσύρθηκε από την εθνική τελικά το πήρε η Ιταλία το 2006 με χειρότερη ομάδα :confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
καλύτερος ως τι?
α. ποδοσφαιρική αξία και ταλέντο?
β. συνεισφορά στις ομάδες?
γ. γενικότερη συνεισφορά στο άθλημα?

γιατί πχ αν μιλήσουμε για την ελλάδα (να γινει λίγο πιο εύκολο και κατανοητό), το α το παίρνει ο χατζηπαναγής.
δεν παίρνει όμως τα β και γ για διάφορους λόγους. θα πάνε σε άλλους...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
Ήταν πάντως λίγο άτυχος, έχασε Μουντιάλ και euro σε πέναλτι και παράταση,
Και αφού αποσύρθηκε από την εθνική τελικά το πήρε η Ιταλία το 2006 με χειρότερη ομάδα :confused:
δεν διαφωνω, η τυχη παιζει παντα ρολο.
Ας πουμε ο Κωστας αντετοκουμπο πηρε δαχτυλιδι ΝΒΑ πριν τον Γιαννη :2funny: Θα χει να του το τριβει στα μουτρα οταν γινουν γεροι και τσακωνονται σε κανα καφενειο

• Χαχα
Αντιδράσεις: LION7

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.096
Πόντοι
28.246
Παίρνει σειρά και ο Χασάν για δανεισμό. Άντε παλικάρια μου, άντε βάλτε ρεφενέ, να φέρετε και κανένα φράγκο από τα ενοίκια.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.096
Πόντοι
28.246
Στα άλλα νέα ο μεγάλος Ρομπέρτο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

8 φάσεις όλες στον στόχο η Μπενφίκα ενατντίων του Ολυμπιακού, όποιος και αν προσπάθησε, εκείνο το βράδυ, κανένας δεν τον νίκησε!

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Στα άλλα νέα ο μεγάλος Ρομπέρτο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργώ δράση.

8 φάσεις όλες στον στόχο η Μπενφίκα ενατντίων του Ολυμπιακού, όποιος και αν προσπάθησε, εκείνο το βράδυ, κανένας δεν τον νίκησε!

Έλα ρε μπρο, πόσο είναι αυτός και σταμάτησε, μεγάλωσε τόσο;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.096
Πόντοι
28.246
Έλα ρε μπρο, πόσο είναι αυτός και σταμάτησε, μεγάλωσε τόσο;
36 είναι τώρα. Αν τα ρεφλεξ του δεν δουλεύουν καλά πλέον και είναι να τρώει πάγκο, καλά έκανε και αποχωρεί.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
rachel_makri_main_pic_22.jpg

Είμαι σίγουρος ότι ήδη έχει στείλει στον λογ/μο της ανισόρροπης dick-pick o κ.Τρουμπάκης :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom