athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
οχι ρε μην του κοψω την τυχηθες τον ζινγκερτετοιο δανεικο?
οχι ρε μην του κοψω την τυχηθες τον ζινγκερτετοιο δανεικο?
ο δανεισμος του δανου δειχνει με ποση προχειροτητα ξεκινησε η προετοιμασια το καλοκαιρι. ο ολυμπιακος εχει 3 εντεκαδες στο ρεντη. ουτε η ρεαλ δεν εχει τοσους στο προπονητηριο της.
αντε να ξεφορτωνομαστε τους περιττους.
θες εναν καμαρα που εχουμε πολλους?οχι ρε μην του κοψω την τυχη
Συμφωνω απολυτα , Παολο Μαλντινι ειδικα αν μιλαμε για αριστερο μπακ καθαρα δε βαζω κανενα διπλα του . Τρομερα μπακ με τεραστια καριερα που μπορουσαν να παιζουν και ως εξτρεμ οι Καρλος και Μαρτσελο αλλα το τεραστιο Παολο με τους αμετρητους τιτλους και την δεσποζουσα μορφη του ( αχ αυτο το μουντιαλ του 94 ποσο μα ποσο κριμα ) δε τον φτανει κανενας . Σηματοδοτησε τη μεγαλη πορεια της τοτε ΜΙλαν , σιγουρα στις 2-3 καλυτερες ομαδες που χουν υπαρξει στο χορτο με αυτον μπροσταρηΚαι εσύ άρχισες νωρίς τα τσίπουρα φίλε...
Κρόλ,Μπράιτνερ,Νίλσον Σάντος,Καμπρίνι.
Νο1 για εμένα από αυτούς που έχω δει μακράν Μαλντίνι.
Με διάρκεια,σταθερός,απροσπέλαστος,αρχοντικός!
Και στο λέω εγώ που μισώ Ιταλία.
Φιλε μου απο πλευρας ονοματος μονο ή σε συναρτηση με την ηλικια και αλλους παραγοντες εξαρταται αν το δουμε . Αν το δουμε με βαση το 1ο καθαρα Ριβαλντο νο1 και ακολουθουν Καρεμπε ( παγκοσμιο , γιουρο και 2 τσ.λιγκ ) , Μαρτσελο και Ζιοβανι .ριβαλντο κορυφαιος παιχτης του κοσμου στην εποχη του και παιχταρας σε θεση που βγαζει ειδωλλα.
καρεμπε ηρθε παγκοσμιος πρωταθλητης και αρχηγος νομιζω της εθνικης γαλλιας.
ζιο μεγαλος παιχτης που ηρθε στην σωστη ηλικια και προσφερε πολλα.
αυτες ειναι οι 3 μεγαλυτερες μεταγραφες στην ΕΛΛΑΔΑ.
μετα εχουμε κατι ζαχοβιτς,ντεταρι(παιχταρας με φοντα ναι μεν αλλα) κοβασεβιτς,ζε ελιας και αλλους.
ισως μαρσελο να ειναι η τεταρτη μεγαλυτερη μεταγραφη περιμενω και αποτελεσματα βεβαιως βεβαιως.
Ανταλλαζα ολους τους βραζιλιανους για το Ζιοβανι να τον ξαναβλεπα ενα χρονο 30αρη με τη φανελα με το 10 . Η μαγεια που μας χαρισες ρε Ζιο δε περιγραφεται , πουστη χρονε πως περνας
ειναι γνωστος βαζελογαυρος ο μπαροςΣυμφωνω απολυτα , Παολο Μαλντινι ειδικα αν μιλαμε για αριστερο μπακ καθαρα δε βαζω κανενα διπλα του . Τρομερα μπακ με τεραστια καριερα που μπορουσαν να παιζουν και ως εξτρεμ οι Καρλος και Μαρτσελο αλλα το τεραστιο Παολο με τους αμετρητους τιτλους και την δεσποζουσα μορφη του ( αχ αυτο το μουντιαλ του 94 ποσο μα ποσο κριμα ) δε τον φτανει κανενας . Σηματοδοτησε τη μεγαλη πορεια της τοτε ΜΙλαν , σιγουρα στις 2-3 καλυτερες ομαδες που χουν υπαρξει στο χορτο με αυτον μπροσταρη
Φιλε μου απο πλευρας ονοματος μονο ή σε συναρτηση με την ηλικια και αλλους παραγοντες εξαρταται αν το δουμε . Αν το δουμε με βαση το 1ο καθαρα Ριβαλντο νο1 και ακολουθουν Καρεμπε ( παγκοσμιο , γιουρο και 2 τσ.λιγκ ) , Μαρτσελο και Ζιοβανι .
Αν βαλουμε σε συναρτηση την ηλικια και τις προσδοκιες μεγαλυτερη μετακινηση ηταν του Ντεταρι με διαφορα τεραστια απο ολες . Η υποδοχη απο 50000 κοσμο να κρεμιεται στα μπαλκονια ( μου χει πει κατι τρελα σκηνικα ο θειος μου για κεινη τη μερα ) ειναι εξωφρενικα δυσκολο να επαναληφθει , ηρθε σε ηλικια 25 ετων και η Αιντραχτ ειχε ηδη αρνηθει 4 προτασεις απο γιγαντες του ευρωπαικου ποδοσφαιρου . Η 2η πιο ακριβη μεταγραφη στο κοσμο πισω απο του Μαραντονα εκεινη τη περιοδο , 3 δισ εδωσε ο Κοσκωτας , μεχρι που συζητηση εγινε στο γερμανικο κοινοβουλιο οτι ειναι απαραδεκτο να δινονται τετοια ποσα για ποδοσφαιριστες
ΥΓ. Ειναι απολαυση να βλεπεις τοσο κοσμο ενθουσιασμενο στο Καραισκακης για το παιχταρα , ποσο χαρα μπορει να δωσει αυτο το αθλημα , μακαρι να ρολαρει η ομαδα να χαρουμε μπαλιτσα επιτελους φετος
Ανταλλαζα ολους τους βραζιλιανους για το Ζιοβανι να τον ξαναβλεπα ενα χρονο 30αρη με τη φανελα με το 10 . Η μαγεια που μας χαρισες ρε Ζιο δε περιγραφεται , πουστη χρονε πως περνας
Μόνο ευχάριστη;Πάρα πολύ ευχάριστη η αποχώρηση του Ζινκερνάγκελ. Ένα να στρώνουμε σιγά-σιγά!
φιλε σορρυ κιολας αλλα το ποδοσφαιρο απο τα 70ς μεχρι σημερα ειναι κυριολεκτικα αλλο αθλημα... Δεν ειναι οτι μειωνω την αξια τους, οσο οτι μειωνω την αξια των αντιπαλων που ειχαν. Καλοι παικτες υπηρχαν πολλοι, εδω ψαχνουμε τον καλυτερο ή τους τοπ3-τοπ5 ομως, αυτους που σε οποια χρονικη στιγμη της ιστοριας κι αν τους πεταγες μεσα στα γηπεδα θα σπερνανε, για να γινω και πιο γραφικος, αυτους που θα επελεγες να σε εκπροσωπησουν στα prime τους αν παιζαμε μπαλα εναντιον εξωγηινων για το διαγαλαξιακοΚαι εσύ άρχισες νωρίς τα τσίπουρα φίλε...
Κρόλ,Μπράιτνερ,Νίλσον Σάντος,Καμπρίνι.
οπως ειπα ολα ειναι υποκειμενικα. Πως θα συγκρινουμε; ατομικες/ηγετικες ικανοτητες; τιτλους; συνολικη συνεισφορα; Καποιοι ετυχαν σε καλες φουρνιες εθνικων, καποιοι πηγαν σε ετοιμους/δυνατους ή πλουσιους συλλογους, καποιοι ηταν τυχεροι, καποιους τους κουβαλησαν κτλ.... Ειναι πολλοι οι παραγοντες και ο καθενας δινει βαρυτητα σε αλλα πραγματα.Νο1 για εμένα από αυτούς που έχω δει μακράν Μαλντίνι.
Με διάρκεια,σταθερός,απροσπέλαστος,αρχοντικός!
Και στο λέω εγώ που μισώ Ιταλία.
Ήταν πάντως λίγο άτυχος, έχασε Μουντιάλ και euro σε πέναλτι και παράταση,Προσωπικα, δεν μπορω ευκολα να χαρισω σε καποιον τον τιτλο "καλυτερος ολων των εποχων" (στα καλα του), αν δεν εχει μουντιαλ. Ειναι το πανθεον, ο απολυτος τιτλος, η μεγαλυτερη διακριση, το παγκοσμιο... Γιαυτο και δεν μπορω να βαλω τον Μαλντινι νουμερο ενα, δεν πηρε ουτε γιουρο, παιζοντας για μια ιταλια την εποχη που ζουσε και ανεπνεε ποδοσφαιρο.
δεν διαφωνω, η τυχη παιζει παντα ρολο.Ήταν πάντως λίγο άτυχος, έχασε Μουντιάλ και euro σε πέναλτι και παράταση,
Και αφού αποσύρθηκε από την εθνική τελικά το πήρε η Ιταλία το 2006 με χειρότερη ομάδα
Έλα ρε μπρο, πόσο είναι αυτός και σταμάτησε, μεγάλωσε τόσο;Στα άλλα νέα ο μεγάλος Ρομπέρτο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργώ δράση.
8 φάσεις όλες στον στόχο η Μπενφίκα ενατντίων του Ολυμπιακού, όποιος και αν προσπάθησε, εκείνο το βράδυ, κανένας δεν τον νίκησε!
36 είναι τώρα. Αν τα ρεφλεξ του δεν δουλεύουν καλά πλέον και είναι να τρώει πάγκο, καλά έκανε και αποχωρεί.Έλα ρε μπρο, πόσο είναι αυτός και σταμάτησε, μεγάλωσε τόσο;