Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.414
- Πόντοι
- 12.756
αμα ειναι να μην μας σκοτισει τ αρχιδια η πωλητρια οκτη γυναικα να την φερει ?
Θα της βρω και δουλεια σε κανα καλό μαγαζί με ρουχα αν θελει να περναει την ωρα της
αμα ειναι να μην μας σκοτισει τ αρχιδια η πωλητρια οκτη γυναικα να την φερει ?
Το καλύτερο αριστερό μπακ όλων των εποχών.
Ψαχνει τροπο να τη σκαπουλαρει κραζοντας τον κυριο Βαγγελαχελ που είσαι ρε
κατι εχεις στο μυαλο σου εσυ τυπε...θα τον βαλεις να σου υπογραψει κιολας ταχα "αυτογραφο" και καλα, και μετα οταν αποσπασεις την υπογραφη του, θα τον φεσωσεις και αυτον....αμα ειναι να ερθει και ψαχνει σπιτι να μεινει , μπορω να τον φιλοξενησω για λιγο .. για λιγο ομως, φτανει να μην φερει τα παιδια του , δεν μπορω πιτσιρικαρια στο σπιτι
ζυγισαμε τη φανελα του και εσπασε η ζυγαριαΜπραβο και να τον χαιρεστε τον παικταρα.
Εγω μια ηρεμη ερωτηση να κανω μονο.
Πριν υπογραψει, τον ζυγισατε να δειτε ποσα κιλα ειναι?
Μπραβο και να τον χαιρεστε τον παικταρα.
θες να ζυγισουμε και σενα να δουμε ποσα κιλα μαλακας εισαι με αυτα που γραφεις?Μπραβο και να τον χαιρεστε τον παικταρα.
Μαλντινι μόνο άμυναΌχι
Ξέρει καλύτερη μπάλα κι απο τους 2 βέβαια, αλλά συνολικά για τη θέση είναι κάτω από τους παραπάνω.
Σίγουρα είναι στο top 5 αριστερών Μπακ όλων των εποχών.
Και ήταν για αρκετά χρόνια το καλύτερο αριστερό Μπακ του κόσμου, έχοντας απέναντι του παικταραδες (Λαμ, Τζόρντι Άλμπα κλπ.). Πλέον είναι ο Ρόμπερτσον.
Όπως και να έχει, μιλάμε για μεταγραφή επιπέδου Ριβάλντο που ξέρει μπαλάρα. Η θέση που παίζει είναι απαιτητική από άποψη αντοχής και τρεξίματος, αλλά είναι τόσο παικτουρα και τόσο σάπιο το ελληνικό πρωτάθλημα, που και 10αρι να τον βάλεις κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να σε βοηθήσει.
Ήδη άρχισε να πιάνει, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες.
Μαρσέλο: «Τρέλα» Ντόντσιτς για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Ο Σλοβένος άσος έχει εκδηλώσει την αδυναμία του στον Ολυμπιακό ελέω Βασίλη Σπανούληwww.protothema.gr
Καλώς ήρθες παικταρά!
Η Cindy τυπεΜαλντινι μόνο άμυνα
Καρλος,υπερεκτιμημένος ,ξέχναγε να γυρίσει πίσω
Αλλά δεν έχει σημασία συγκρίνουμε τώρα ποια ήταν πιο μουναρα η σιντι Κρόφορντ η η Κλόντια σιφερ,λες και θα ρίχναμε χυλόπιτα σε μια από τις δυο
Aσε με εμενα ρε τύπε, ειπαμε, εγω ειμαι μαλακας. Μια απλη ερωτηση εκανα.θες να ζυγισουμε και σενα να δουμε ποσα κιλα μαλακας εισαι με αυτα που γραφεις?
Και ο Σαντιλιάνα ηταν αρχηγος της Ρεαλ το 1990 τύπε, μπορει να θελει να ερθει κι αυτος στον Ολυμπιακο, μην του κανετε τους δυσκολουςθελει ο αρχηγος της ρεαλ να ερθει στον ολυμπιακο και θα κανουμε και τους δυσκολους..
Έχεις πιει τυπε?Και ο Σαντιλιάνα ηταν αρχηγος της Ρεαλ το 1990 τύπε, μπορει να θελει να ερθει κι αυτος στον Ολυμπιακο, μην του κανετε τους δυσκολους
ρε μλκ τακη αμπαλος εισαι,ο ζιγκερναγκελ που θα παιζει?αυτος ο μποιλερ τι ρολο βαραει?ετσι κατι γινεται....
ασε ρε αλέκο τραβα να χασεις καμια δικη,και για το ριβαλντο ετσι λεγατε και οταν ηρθε αεκουλα τρεχανε τσισακια.Και ο Σαντιλιάνα ηταν αρχηγος της Ρεαλ το 1990 τύπε, μπορει να θελει να ερθει κι αυτος στον Ολυμπιακο, μην του κανετε τους δυσκολους
Δεν ήταν μόνο άμυνα, ήταν κάτι παραπάνω από τίμιος και επιθετικά, απλά αμυντικά έπιανε την τελειότητα για αυτό φαινόταν λιγότερο καλός στην επίθεση.Μαλντινι μόνο άμυνα
Καρλος,υπερεκτιμημένος ,ξέχναγε να γυρίσει πίσω