ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.125
- Πόντοι
- 5.006
ΓαμιολαΤα έπινε μαζί του Ο σουρομλκας μου
ΓαμιολαΤα έπινε μαζί του Ο σουρομλκας μου
Ελ Αραμπι αρπαξε το εφαπαξ συμβολαιο απο τον βλακα τον Χοντρο και μην τον ειδατε....ναι αλλά δεν κερδάει η νότιχαμ, τι τα θέλει τόσα καρπούζια σε μια μασχάλη ο φαταούλας....
γιατί επίθεση με τον ελ αραμπί θα τη βγάλουμε? αυτός δεν ξαναβάζει γκολ, έβαζε ο μαλάκας ο μαρτινς συνέχεια το παλτό τον τικίνιο και τον έβγαλε εκτός φόρμας
κατσε να σου πει για το σδνα και θα σου περασει....Το κακο που εχει κανει ο χοντρος στην ομαδα ειναι τεραστιο
Αλλα εμεις ειμαστε βαζεολογαυροι
Οποτε περιμένουμε να ακούσουμε απο Τακη την καραμέλα με γεύση σανο....
Ναι βγαλτον αχρηστο και βρίζε τον και αυτόν πολυξεριδηΕλ Αραμπι αρπαξε το εφαπαξ συμβολαιο απο τον βλακα τον Χοντρο και μην τον ειδατε....
Τύπε ο Τακαρος θα σου πει πως πρώτη φορά στα χρονικά του Θρύλου παίρνεις παιχταράδες τους οποίους στους παίρνει ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ μέσω Νοτιγχαμ!Το κακο που εχει κανει ο χοντρος στην ομαδα ειναι τεραστιο
Αλλα εμεις ειμαστε βαζεολογαυροι
Οποτε περιμένουμε να ακούσουμε απο Τακη την καραμέλα με γεύση σανο....
Ρε τραβα στο Βιετναμ να μας φερεις απο καμμια ταβερνα αριστερο μπακ,χαφ και εξτρεμ!!!Επειγομαστε σου λεω!!!Ναι βγαλτον αχρηστο και βρίζε τον και αυτόν πολυξεριδη
Έχουμε παράρτημα στην πρεμιέρ λιγκ και ξεκινήσαμε την αναβάθμιση από τον Ζιγκερναγκελ και τον Βιετκόνγκ 2Τύπε ο Τακαρος θα σου πει πως πρώτη φορά στα χρονικά του Θρύλου παίρνεις παιχταράδες τους οποίους στους παίρνει ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ μέσω Νοτιγχαμ!
Εγώ λέω να πάει να κάνει τον ΜΠΟΥΣΤΗ...Ρε τραβα στο Βιετναμ να μας φερεις απο καμμια ταβερνα αριστερο μπακ,χαφ και εξτρεμ!!!Επειγομαστε σου λεω!!!
Κλαίω ρε μλκΘα στειλουμε Αντζελο σκαουτερ στο Ανοι να μας φερει παιχταραδες σαν τον Ντε Λα Φουεντες που σημερα ετρωγε τα νυχια του στο παγκο...
Εμενα τι να μου περασει φιλε ???κατσε να σου πει για το σδνα και θα σου περασει....
ναι αλλα για ολα αυτα φταιει το κακο σδναΕμενα τι να μου περασει φιλε ???
Φιλαθλος ειμαι
Δεν ειμαι οπαδος φανατισμενος με παρωπίδες...
Εδω και ενα χρονο δεν εχω ορεξη να δω και δεν βλεπω αυτο το καφενιο συνταξιουχων και βετερανων που τα πετσομενα ΜΜΕ παρουσιάζουν για ομαδα ευρωπαικη με οργανωση και τα @@ μου και σε καθε μεταγραφή προλογο κτλ κτλ
Και έχουμε τους εμμίσθους Τακηδες να συγκρίνουν την ομαδα που έπαιξαν ριμπο Τζιο Γκαλετι κτλ την με ακιμπουδες και κινεζους
Τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η Νότιγχαμ και έχει συγκομιδή 4 βαθμούς. Αντί για μηδέν και τελευταία στην βαθμολογία. Γιατι δεν έχει μηδεν και τελευταία; Στον Χέντερσον το χρωστάει. Που την έχει κρατήσει επίσης μόνο με πέντε γκολ παθητικό. Το ενεργητικό της είναι στα δύο γκολ και το ένα με απόντα από τον Αβονιγι που έσταξε 20,5 για να τον αγοράσει. Ο Χέντερσον που έχει γαμηθει να σώζει, είναι δανεικός από την Γιουνάιτεντ και χωρίς οψιόν. Τελικά για ακόμα μια φορά χελ, επιβεβαιωθηκε ότι ομάδα φτιάχνεις μόνο με αγορασμενους παίχτες που θα βγάλεις ένα σκασμο λεφτα από το σεντούκι σου και όχι με ελεύθερους και δανεικούς.Μια χαρα εχει γαμηθει να κανει μεταγραφες στη Νοτιγχαμ που εχει μαρουλι και στον Ολυμπιακο εχουμε 29/8 και ακομα περιμενουμε βασικο χαφ,εξτρεμ και αριστερο μπακ.
Έχεις βγάλει απέξω τον μέγα ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ??Βάζελος πρωταθλητής φέτος,το λέω 29/8