raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.931
- Πόντοι
- 5.006
το βάση με ειΤακη νομιζω οτι καρνεσιον θα παρουμε φετος βαση σχεδιου
το βάση με ειΤακη νομιζω οτι καρνεσιον θα παρουμε φετος βαση σχεδιου
ενταξει ρε τακη...εκπομπη λογου κανουμετο βάση με ει
Σκασε μπουστη.Μια χαρα κληρωση...κριμα που η ομαδα ειναι τερμα για το πουτσο.
θεωρεις οτι με 4 σεντερ μπακ που εχουμε μας αξιζει να μας βγαινει η ψυχη σε καθε φαση?το βάση με ει
Βαζε το βαση με ει και ολα θα στρωσουν, ΟΛΑθεωρεις οτι με 4 σεντερ μπακ που εχουμε μας αξιζει να μας βγαινει η ψυχη σε καθε φαση?
κατσε ρε μαλακα γαμω την ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.....μιλαμε για το μελλον εδωΒαζε το βαση με ει και ολα θα στρωσουν, ΟΛΑ
γιαυτο ακριβως δεν μπορουμε να μιλαμε για "ευρωπαικη εμπειρια" οταν μιλαμε για την φετινη ομαδα. Φανηκε ξεκαθαρα και απτα προκριματικα, ενας αποκλεισμος και 2 προκρισεις στα μπεναλντι με υποδεεστερες (στα χαρτια) ομαδες. Καθε χρονια ξεκιναμε απο το σημειο 0...Κάθε σεζόν έρχονται 15 παίκτες και φεύγουν 20 ...
με 1 γκολ υπερ μεσο ορο ανα ματς σε 6 συνολικα παιχνιδια, δεν φταιει μονο η αμυνα. στα 3 απο τα 6 παιχνιδια φαγαμε γκολ στο 90' γιατι δεν τελειωσαμε το ματς νωριτερα. Δεν γινεται να στοχευεις το 1-0 σε καθε παιχνιδι. Προσωπικα προτιμω να βαζω 4 και να τρωω 3 παρα να παλευω για 1 γκολ και αν το φαω να μου κοβονται τα ποδια. Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεσημ' αυτη την αμυνα δεν προχωρας
Στόπερ έχουμε μόνο σισε και μανωλα....θεωρεις οτι με 4 σεντερ μπακ που εχουμε μας αξιζει να μας βγαινει η ψυχη σε καθε φαση?
σωστο...αλλα δεν αλλαξαμε μαν που τα κανονιζει αυτα?με 1 γκολ υπερ μεσο ορο ανα ματς σε 6 συνολικα παιχνιδια, δεν φταιει μονο η αμυνα. στα 3 απο τα 6 παιχνιδια φαγαμε γκολ στο 90' γιατι δεν τελειωσαμε το ματς νωριτερα. Δεν γινεται να στοχευεις το 1-0 σε καθε παιχνιδι. Προσωπικα προτιμω να βαζω 4 και να τρωω 3 παρα να παλευω για 1 γκολ και αν το φαω να μου κοβονται τα ποδια. Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση
με καλυψεςΣτόπερ έχουμε μόνο σισε και μανωλα....
Αράπης μπα είναι για αλυσίδες και πώληση σε σκλαβοπαζαρο του αλ χαλιλι... Παπασταθοπουλος πρώην ποδοσφαιριστής, έχει λιγοτερα κουράγια και από τον μπαπη τον κοτριδη που πέθανε πριν 15 χρόνια....
Α οκ μαν. Ασχετοσύνη δικιά μου δεν ήξερα ότι ο τρίτος έπαιζε καρνεισον. Που να ξέρω από κυπελλάκια που είναι πιο άγνωστα και από τα νιρβάνα της δέλταΝαι γιατί οι αλλες ομάδες στο 4ο γκρουπ ήταν η ρεαλ και η τσελσι, οπότε κομπλέ που μας ήρθε η ναντ... Άσε μας ρε μεγάλε...
Οι 6 από τις 8 ήταν κάτι Ελσίνκι και κάτι ζεν ζουλιε, δηλαδή σίγουρα 4ες με μηδέν βαθμούς... Οπότε θα ήσουν άνετος τουλάχιστον για 3η θέση και καρνεισον καπ... Τώρα σου ήρθε γαλλική ομάδα, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο..
τι εγινε τυπε? με ποιαν κληρωθηκατε?
Με την ΑΕ Πυλαιας, ιστορικος συλλογοςτι εγινε τυπε? με ποιαν κληρωθηκατε?
Με το ριφιφιτι εγινε τυπε? με ποιαν κληρωθηκατε?
θα περασουν..Με το ριφιφι
Ρώτα το σουραθα περασουν..