Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.292
Πόντοι
10.336
  • Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
  • Γιουβέντους (Ιταλία)
  • Μπενφίκα (Πορτογαλία)
  • Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
φαντασου το γαυρο σε αυτον τον ομιλο.... συνολο 1 βαθμο εντος εδρας με μπενφικα θα παιρναμε :2funny:
και θα φλερταραμε με πανευρωπαικο ρεκορ μεσα στο παρισι

σας τα λεγα εγω μλκες, φετος καλυτερα που μας γαμησαν οι εβραιοι, χαρη μας εκαναν...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.514
Πόντοι
46.423
Μάγκες δεν έχει σημασία με ποιούς κληρωθήκαμε κλπ ...

Σημασία έχει να γίνουμε πάλι ομάδα ... με πλάνο.

Ο Μάρτινς άφησε πίσω του συντρίμμια χωρίς 10άρι ένα μάτσο παίκτες να τρέχουν δεξιά και αριστερά χωρίς να ξέρουν τι κάνουν.

Απαξιώθηκαν μεγάλοι παίκτες διότι δεν υπάρχει πλάνο.

Κάθε σεζόν έρχονται 15 παίκτες και φεύγουν 20 ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.615
Πόντοι
6.515
μ' αυτη την αμυνα δεν προχωρας :undecided:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.292
Πόντοι
10.336
Κάθε σεζόν έρχονται 15 παίκτες και φεύγουν 20 ...
γιαυτο ακριβως δεν μπορουμε να μιλαμε για "ευρωπαικη εμπειρια" οταν μιλαμε για την φετινη ομαδα. Φανηκε ξεκαθαρα και απτα προκριματικα, ενας αποκλεισμος και 2 προκρισεις στα μπεναλντι με υποδεεστερες (στα χαρτια) ομαδες. Καθε χρονια ξεκιναμε απο το σημειο 0...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.292
Πόντοι
10.336
μ' αυτη την αμυνα δεν προχωρας :undecided:
με 1 γκολ υπερ μεσο ορο ανα ματς σε 6 συνολικα παιχνιδια, δεν φταιει μονο η αμυνα. στα 3 απο τα 6 παιχνιδια φαγαμε γκολ στο 90' γιατι δεν τελειωσαμε το ματς νωριτερα. Δεν γινεται να στοχευεις το 1-0 σε καθε παιχνιδι. Προσωπικα προτιμω να βαζω 4 και να τρωω 3 παρα να παλευω για 1 γκολ και αν το φαω να μου κοβονται τα ποδια. Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.931
Πόντοι
5.006
θεωρεις οτι με 4 σεντερ μπακ που εχουμε μας αξιζει να μας βγαινει η ψυχη σε καθε φαση?
Στόπερ έχουμε μόνο σισε και μανωλα....
Αράπης μπα είναι για αλυσίδες και πώληση σε σκλαβοπαζαρο του αλ χαλιλι... Παπασταθοπουλος πρώην ποδοσφαιριστής, έχει λιγοτερα κουράγια και από τον μπαπη τον κοτριδη που πέθανε πριν 15 χρόνια....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.346
Πόντοι
5.506
με 1 γκολ υπερ μεσο ορο ανα ματς σε 6 συνολικα παιχνιδια, δεν φταιει μονο η αμυνα. στα 3 απο τα 6 παιχνιδια φαγαμε γκολ στο 90' γιατι δεν τελειωσαμε το ματς νωριτερα. Δεν γινεται να στοχευεις το 1-0 σε καθε παιχνιδι. Προσωπικα προτιμω να βαζω 4 και να τρωω 3 παρα να παλευω για 1 γκολ και αν το φαω να μου κοβονται τα ποδια. Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση
σωστο...αλλα δεν αλλαξαμε μαν που τα κανονιζει αυτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στόπερ έχουμε μόνο σισε και μανωλα....
Αράπης μπα είναι για αλυσίδες και πώληση σε σκλαβοπαζαρο του αλ χαλιλι... Παπασταθοπουλος πρώην ποδοσφαιριστής, έχει λιγοτερα κουράγια και από τον μπαπη τον κοτριδη που πέθανε πριν 15 χρόνια....
με καλυψες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.772
Πόντοι
3.556
Ναι γιατί οι αλλες ομάδες στο 4ο γκρουπ ήταν η ρεαλ και η τσελσι, οπότε κομπλέ που μας ήρθε η ναντ... Άσε μας ρε μεγάλε...
Οι 6 από τις 8 ήταν κάτι Ελσίνκι και κάτι ζεν ζουλιε, δηλαδή σίγουρα 4ες με μηδέν βαθμούς... Οπότε θα ήσουν άνετος τουλάχιστον για 3η θέση και καρνεισον καπ... Τώρα σου ήρθε γαλλική ομάδα, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο..
Α οκ μαν. Ασχετοσύνη δικιά μου δεν ήξερα ότι ο τρίτος έπαιζε καρνεισον. Που να ξέρω από κυπελλάκια που είναι πιο άγνωστα και από τα νιρβάνα της δέλτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom