Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.301
Πόντοι
6.256
Όσο για τον Φορτουνη και βέβαια χαίρομαι να δούμε τελικά πόσο τελειωμένος είναι μετά τους τραυματισμούς και ο Ρετσος καλή κίνηση είναι με τη λογική ότι είναι Έλληνας 24 ετών και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Εξτρέμ βέβαια ακόμα κλείνουμε....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.232
Πόντοι
2.606
Μαλλον θα γυριστει το σκουιρτ γκεημ δυο στο ρημαδι σας και αρχισε να φτανει το καστ απο κορεα!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.810
Πόντοι
28.246
O μονος λογος που ηρθε σε εμας ειναι οτι του υποσχεθηκαν οτι του χρονου θα παιζει Πρεμιερ Λιγκ....ενα χρονο δανεικος θα ερθει και μετα αντιος.
Ναι, χελ. Μας έδωσε η Νότιγχαμ παίχτη στα 29 του για να τον ψήσουμε να είναι έτοιμος του χρόνου στα 30 του να παίξει σε αυτήν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.912
Πόντοι
5.006
ρέστος εχει να παιξει μπαλα 4 χρονια...φουρτουνης 2 χιαστους, αντιο ζωη...
πανω που ξεφορτωνομαστε τον ανδρουτσο, φορτωνομαστε αλλα 2 ελληνικα σαπακια...
:confused: :confused: :confused: :confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.806
Πόντοι
5.006
Ναι, χελ. Μας έδωσε η Νότιγχαμ παίχτη στα 29 του για να τον ψήσουμε να είναι έτοιμος του χρόνου στα 30 του να παίξει σε αυτήν.
Ε μα άμα κολλάει ο μπαγάσας είναι γαματα,δώσανε 50 μυρια για επιθετικό και θα περιμενουν τον κορεατη η Νοτιγχαμ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.606
Πόντοι
6.515
Να φέρουμε αλλους 9 κορεατες, κομπλέ η ομαδα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.301
Πόντοι
6.256
Σε γαμαει ο Φορτουνης!!!! :wanker:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.702
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ,ο Μπερναρντ δήλωσε ότι τον ήθελαν άλλες δυο ελληνικές ομάδες.Στο σανοdna κλασικά πανηγυρικό άρθρο μόνο για το ότι έριξε πόρτα στο γαύρο.Για την άλλη ομάδα που έφαγε πόρτα (τον ΠΑΟΚ) ούτε κουβέντα
:wanker:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.832
Πόντοι
10.326
Ε μα άμα κολλάει ο μπαγάσας είναι γαματα,δώσανε 50 μυρια για επιθετικό και θα περιμενουν τον κορεατη η Νοτιγχαμ
Αχ μλκ μου ούτε που το φανταζόσουν ότι θα γινόσουν το τσικο της Μεγάλης Νοτιγχαμ!!! :wanker: :wanker: :wanker:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.832
Πόντοι
10.326
Τακαρε φέτος το ροστερ πρέπει να είναι το πιο πλούσιο ροστερ στην ιστορία σας! :confused: :confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.806
Πόντοι
5.006
Αχ μλκ μου ούτε που το φανταζόσουν ότι θα γινόσουν το τσικο της Μεγάλης Νοτιγχαμ!!! :wanker: :wanker: :wanker:

μλκ μου εσύ κοίτα τα Μίκυ μάους που έχετε για ομάδα,και άσε εμας όλοι περνούν παιχταράδες ασανσέρ βιασμενος παλέτας εμεις και εσείς το Μίκυ μαους:wanker::wanker::effemine:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.810
Πόντοι
28.246
Μου λου κου, μου (απο το μλκ μου) περυσι λεγατε σκουπιδοτενεκε του Ολυμπιακου την Νοτιγχαμ και πηρατε τ'αρχιδια μου. Φετος το γυρισατε. Μολις την αγορασε σκουζατε θα σας παρατησει. Ειδαμε και ποσο μας παρατησε. Απο κωλοτουμπα σε κωλοτουμπα το πατε. SkatoDNA και αγιος ο θεος. Αμην.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.832
Πόντοι
10.326
μλκ μου εσύ κοίτα τα Μίκυ μάους που έχετε για ομάδα,και άσε εμας όλοι περνούν παιχταράδες ασανσέρ βιασμενος παλέτας εμεις και εσείς το Μίκυ μαους:wanker::wanker::effemine:
Έχω τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ εγώ....τον καλύτερο προπονητή στην σύγχρονη ιστορία μας κ ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Σούπερ Λίγκ!!! :wanker: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.806
Πόντοι
5.006
Έχω τον ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ εγώ....τον καλύτερο προπονητή στην σύγχρονη ιστορία μας κ ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Σούπερ Λίγκ!!! :wanker: :rockon:
Και το μεγαλύτερο ταληροφονια ρε μλκ μου :alivedick::alivedick::2on1::2funny::2funny::piss::piss:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.832
Πόντοι
10.326
Μου λου κου, μου (απο το μλκ μου) περυσι λεγατε σκουπιδοτενεκε του Ολυμπιακου την Νοτιγχαμ και πηρατε τ'αρχιδια μου. Φετος το γυρισατε. Μολις την αγορασε σκουζατε θα σας παρατησει. Ειδαμε και ποσο μας παρατησε. Απο κωλοτουμπα σε κωλοτουμπα το πατε. SkatoDNA και αγιος ο θεος. Αμην.
Δεν σε παράτησε μλκ μου ...φτυσμενους σας έχει με Παίχτες-ΚΑΠΟΤΕΣ!!! Θα το καταλάβετε καλά φέτος ή το έχετε ήδη καταλάβει κ σκουζετε! :wanker: :cool2:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
τα σας γκαμήσουμε φέτο ντεμπού :happy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.806
Πόντοι
5.006
:alivedick::alivedick:Δεν σε παράτησε μλκ μου ...φτυσμενους σας έχει με Παίχτες-ΚΑΠΟΤΕΣ!!! Θα το καταλάβετε καλά φέτος ή το έχετε ήδη καταλάβει κ σκουζετε! :wanker: :cool2:
Με.λουτσεσκου μλκ πήρες ένα παπαρι πέρσι όπως και φέτος από νωρίς

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.810
Πόντοι
28.246
Κατσε να σου δωσω την επομενη κωλοτουμπα. Το σεναριο θελει την Νοτιγχαμ να εχει πεσει κατηγορια τελος της χρονιας. Ο Βαγγελας παιρνει ενα κατοσταρικο απο τα εσοδα της χρονιας, πουλαει παιχτες που ακριβοπληρωσε γιατι για Β κατηγορια ουτε αυτοι θα κατσουν. Και με αυτα και τουτα φτανει παλι στα 200, ή κοντα σε αυτα. Τρεχει την Νοτιγχαμ οπως πριν. Με δανεικους, ελευθερους, και μαξιμουμ δεκα εκατομμυρια μεταγραφη με αγορα. Και κανει κανα δυο μεταγραφες συνολικης αξιας δεκα εκατομμυριων στον Ολυμπιακο. Στειλτο αυτο το σεναριο να το δουλεψουν στο σκατοdna να εχουν να σας λενε οτι τα τσεπωσε απο την Νοτιγχαμ την μεγαλωσε για να τα κονομησει και την ξανα εκανε μικρη για να τα σπρωξει στον Ολυμπιακο. Κανενας σεβασμος στο ιστορικο κλαμπ της Νοτιγχαμ. Στειλτο μαλακα, θα πουλησει...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom