CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.404
- Πόντοι
- 2.606
εβρισεςθα σου κανει αναφορα...νου σου
εβρισεςθα σου κανει αναφορα...νου σου
μαλακα το αλλο το καλο το ξερεις?εβρισες
νταξει λογικο,οπου υπαρχει μουνι και βυζομπαλο σε ποικιλια σχεδιων,αυτα τα εξωτικα σπανια πουλια συρρεουν ....δουλιτσα να υπαρχει ,το μεροκαματο να βγαινει...μαλακα το αλλο το καλο το ξερεις?
ο τυπος δεν τα γραφει τα απαγγελει
Τυπε πάρε και κουκλάκι με καρφίτσες να σιγουρευτείς ότι πιάνουν οι κάταρες.Εχει τελειωσει ο απλυτος απατεωνας....γιαυτο πηγαινω γηπεδο τη Τεταρτη σε μυστικη αποστολη να τον καταριεμαι απο το πρωτο εως το τελευταιο δευτερολεπτο!
μην το γελας....ξερεις τι καριολης ειναι?Τυπε πάρε και κουκλάκι με καρφίτσες να σιγουρευτείς ότι πιάνουν οι κάταρες.
Κανόνισε να πας μόνο σου όπως σε βλεπωΕχω τρελο σχεδιο...απο μεσα μου θα τον σκυλοβριζω και θα τον καταριεμαι και στους αλλους που θα τον βριζουν στη κερκιδα θα τους λεω "ντροπη ρε παιδια ο Προφεσορ;Μην ειμαστε αχαριστοι,η ομαδα ειναι απο τη προετοιμασια ακομα κτλ".
προσεχε ρε αδερφε ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!Κανόνισε να πας μόνο σου όπως σε βλεπω
Ρε το καριόληπροσεχε ρε αδερφε ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!
μηπως πριν τον αγωνα τον πας μια βολτα στο τουρκολιμανο και να ερθω και εγω να τον τσιμεντωσουμε ανοιχτα του δουραμπεη?Ρε το καριόλη
Αυτα ειναι βουντου δεν ειναι καταρες...εχω κατεβασει ειδικο βιβλιο απο ιντερνετ.Εχει τελειωσει ο βρωμυλας!!!Τυπε πάρε και κουκλάκι με καρφίτσες να σιγουρευτείς ότι πιάνουν οι κάταρες.
Ναι μια χαρά θα συνεννοηθούμε η στο Σόλων να τον πετάξουμε στο νησάκι να τον διαβάσουμε κιολαςμηπως πριν τον αγωνα τον πας μια βολτα στο τουρκολιμανο και να ερθω και εγω να τον τσιμεντωσουμε ανοιχτα του δουραμπεη?
ετσι...πολυ καλυτερα αδερφε...στα βραχια της πειραικηςΝαι μια χαρά θα συνεννοηθούμε η στο Σόλων να τον πετάξουμε στο νησάκι να τον διαβάσουμε κιολας
ετσι...πολυ καλυτερα αδερφε...στα βραχια της πειραικης
Εσυ μαλεα ασε τις δηλωσεις γιατι εγω εχω τα εισιτηρια....Ναι μια χαρά θα συνεννοηθούμε η στο Σόλων να τον πετάξουμε στο νησάκι να τον διαβάσουμε κιολας
Εσυ μαλεα ασε τις δηλωσεις γιατι εγω εχω τα εισιτηρια....
Μονο μπουκαλακι νερο επιτρεπεται.....Χελ θα πάμε πρώτα Ηλία για καμιά γαρίδα;κάνει;
Μονο μπουκαλακι νερο επιτρεπεται.....
αδερφε φατε ενα γηπεδικο βρωμικο απεξω....θα του τα καθαρισει ολα
η τελωνείο καλύτερααδερφε φατε ενα γηπεδικο βρωμικο απεξω....θα του τα καθαρισει ολα