ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.533
- Πόντοι
- 5.006
Ναι στο Σόλων είμαστε έλααδερεφε ναερθω να πνιξουμε χελ στο καναλι στο δελφιναριο μην γινει καμμια στραβη με τα μαγια που κανει ο πουστης?
Ναι στο Σόλων είμαστε έλααδερεφε ναερθω να πνιξουμε χελ στο καναλι στο δελφιναριο μην γινει καμμια στραβη με τα μαγια που κανει ο πουστης?
γιατι ρε καριολη?Όχι Μπουστη μου!
Μλκ μου ο παλέτας χρωστάει την μισή Θεσσαλονίκη κ όλη την Βέροια! Πιστεύεις πως αυτός κάνει τις μεταγραφές στην Νοτιγχαμ Φορεστ της οδού Αλκμήνης??Μλκ μου σούρα ο παλετας μπας και σας δώσει κανένα παίχτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μλκ μου ο παλέτας χρωστάει την μισή Θεσσαλονίκη κ όλη την Βέροια! Πιστεύεις πως αυτός κάνει τις μεταγραφές στην Νοτιγχαμ Φορεστ της οδού Αλκμήνης??
Καλά,καλά ετοίμασε σαμπουάν για λούσιμο εσύ....παρε αρη
παρε βελατουρα για τα καγκελα εσυΚαλά,καλά ετοίμασε σαμπουάν για λούσιμο εσύ....
Αντζελο θα πνιξει τον πόνο του με Δουράμπεη γαριδομακαρονάδα.αφου ειναι μουνης....το βραδυ θα βριζει προφεσσορ,απλυτο,χελ κλπ
θα κανω παρτυ προκρισης ιστιοπλοικο (πηρα βαουτσερ προκρισης) ελα και εσυ ρε μουνιΑντζελο θα πνιξει τον πόνο του με Δουράμπεη γαριδομακαρονάδα.
Μην τον φοβάσαι.
θα ερθω και εγωθα κανω παρτυ προκρισης ιστιοπλοικο (πηρα βαουτσερ προκρισης) ελα και εσυ ρε μουνι
Το σκυλόσπιτο σου το χωρεσες στις αποσκευές??θα κανω παρτυ προκρισης ιστιοπλοικο (πηρα βαουτσερ προκρισης) ελα και εσυ ρε μουνι
εσενα σου εχω παγωμενη μπελβεντερε με μπλιμπλικια στην ακρη του μπαρ να βλεπεις σαρωνικο και σταδιοθα ερθω και εγω
ελα μωρη καριολα και εσυ....σαπισες χρονια τωρα ατιτλοςΤο σκυλόσπιτο σου το χωρεσες στις αποσκευές??
Μα εγώ θέλω να προκριθείτε μαν.θα κανω παρτυ προκρισης ιστιοπλοικο (πηρα βαουτσερ προκρισης) ελα και εσυ ρε μουνι
Μα εγώ θέλω να προκριθείτε μαν.
Άλλο η πλακα που κάνουμε.
Φευγω για γηπεδο...εχω βαλει τη γκαντεμοφανελα,εχω ριξει οτι καταρα υπαρχει στο ιντερνετ και στη θυρα θα μπω με το αριστερο.
Ρε συ κάτσε καλά...αν σου πετάξω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου τους τίτλους των τελευταίων 5 χρόνων θα θαφτεις από κάτω κ θα σε ψάχνουμε!ελα μωρη καριολα και εσυ....σαπισες χρονια τωρα ατιτλος
και εισαι ψυχαρα....ελα και θα γινεις θρυλος