athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.966
- Πόντοι
- 12.756
οχι ρε Μπουξαρος σημαινων προσωπο του σαικαλησπερα μην ακους τον μπουχο κατουραει το στρωμα του.
οχι ρε Μπουξαρος σημαινων προσωπο του σαικαλησπερα μην ακους τον μπουχο κατουραει το στρωμα του.
οχι ρε Μπουξαρος σημαινων προσωπο του σαι
μην!!!! περσυ που ειχες πει για το ριφιφι πηρες τα μαυρα αρχιδια μαςΣας γαμαει ο mr. Παλετας σε οικογενειακό διπλό!
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης σας φτύνει κατάμουτρα κ νομίζετε πως βρέχει!
Θα βρέξει φέτος ΠΟΥΤΣΕΣ και σας προειδοποιώ από τώρα...
Θα το θυμόμαστε...Σας γαμαει ο mr. Παλετας σε οικογενειακό διπλό!
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης σας φτύνει κατάμουτρα κ νομίζετε πως βρέχει!
Θα βρέξει φέτος ΠΟΥΤΣΕΣ και σας προειδοποιώ από τώρα...
Θα στο θυμίζω εγώ με συνεχόμενο σπέρμα στην όμορφη φατσούλα σου!Θα το θυμόμαστε...
ο φιλος μπουχος ξερει...μιλαει αλλαΘα το θυμόμαστε...
Μην χαθούμε όμως όταν θα σε έχω χύσει εγώ στα μούτρα και στα ρουθούνια μέσα όμως.Θα στο θυμίζω εγώ με συνεχόμενο σπέρμα στην όμορφη φατσούλα σου!
αχουμε βρει...1οι εμειςΤα έχετε βρει κ με τον Αφραγκουζο εδώ κ καιρό ρε μλκες πόσο ξεφτίλα να αντέξει αυτό το Μικρολίμανο!
θα μπει σε λιγο και η παπαρδελα θα παει συννεφοΟ Αντζελο που είναι ρε παιδιά?? Χαροπαλεύει με τις ΠΟΥΤΣΕΣ
Τα έφερα λίγο ανάποδα, αδερφέ, το έσιαξα και λίγο.αχουμε βρει...1οι εμεις
2οι Άρης
3οι άλλος
και εσυ θα κοιτάς σαν μαλάκας κρυμμένος.
Υπάρχουν μαλακες που τα πιστεύουν αυτά;
Δεν μου λες. Όταν πουλήσατε τον Τζόλη, βάλατε και ρήτρα αντιπαλότητας μην πάει σε Ελληνική ομάδα;Τα έχετε βρει κ με τον Αφραγκουζο εδώ κ καιρό ρε μλκες πόσο ξεφτίλα να αντέξει αυτό το Μικρολίμανο!
Δεν το ξέρω αυτό. Είναι να τον πάρετε??Δεν μου λες. Όταν πουλ΄ήσατε τον Τζόλη, βάλατε και ρήτρα αντιπαλότητας μην πάει σε Ελληνική ομάδα;
Ακόμα και ρήτρα αντιπαλότητας να έχει βάλει για Ελληνική ομάδα, η Νότιγχαμ είναι Αγγλική υπόψιν... Θέλω να σας κάνει κανένα τέτοιο χουνέρι.Δεν το ξέρω αυτό. Είναι να τον πάρετε??
Ένας παίχτης από τα σπλάχνα του Παοκ. Κάτσε να κάνω το σενάριο του χουνεριού ακόμα χειρότερο. Τον αγοράζει η Νότιγχαμ και τον δίνει δανεικό στον Άρη.ποιος ειναι ο τσολης?