ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.870
- Πόντοι
- 5.006
Που είναι το-τη-ο-η χαρης-χαρουλα να μας κάνει ανάλυση του αγώνα σε άψογα ελληνικά τώρα που δεν είδαμε το παιχνίδι...
Που είναι το-τη-ο-η χαρης-χαρουλα να μας κάνει ανάλυση του αγώνα σε άψογα ελληνικά τώρα που δεν είδαμε το παιχνίδι...
ακόμα να πεθάνεις εσυ ρε γαμημένε ;Είσαι μαύρο και Πορτογκαλο;
Έλα στον Ολυμπιακό!!!
Νεκρός είμαι undead....ακόμα να πεθάνεις εσυ ρε γαμημένε ;
σου βγάλανε και την μήτρα .. έχεις την συμπάθεια μαςΝεκρός είμαι undead....
εφαγε την καταρα του αλουστου πορτογαλου σαμάνου που εχουμε στον παγκο της ομαδας μας και εφυγε εσπευσμενα για χειρουργειοσου βγάλανε και την μήτρα .. έχεις την συμπάθεια μας
αμα πισω ειχε κανα τοιχο με σημάδια μέτρου ιδιοι ειναι οι πουστηδες με κάτι αλλοδαπους διαρρηκτες που πιάνει η ασφάλεια και δημοσιευει τις φωτογραφιες τους
Δεν βρέχει μλκ μου! Σας φτύνει ο ίδιος σας ο Προεδρας!Υπέγραψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σκάρπα»!
Μύλος με τον Γκουστάβο Σκάρπα! Στη Βραζιλία γράφουν τώρα ότι ο παίκτης δεν θα παίξει, τελικά, στον Ολυμπιακό, αλλά στην έτερη ομάδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία υπέγραψε ήδη!
πες τα ρε ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΑΛΗΘΙΝΕ ΦΙΛΑΘΛΕ...ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑΔεν βρέχει μλκ μου! Σας φτύνει ο ίδιος σας ο Προεδρας!
Το ενωμένο τριπλοσωματειο (ΟσφΠουστης-Νοτιγχαμ Φορεστ-Νοτιγχαμ Φορεστ Θεσσαλονίκης) θα κάνουν πιο πολλές αλλαξοκωλιες και από αυτές του Λιγναδη!πες τα ρε ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΑΛΗΘΙΝΕ ΦΙΛΑΘΛΕ...ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ
μιλας τη γλωσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,της ΛΟΓΙΚΗΣ και του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΜιλάμε για σανό ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ....
Υ.Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΝΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΑΕΚΑΚΙ!!!
Αν υπέγραψε στην Νότιγχαμ,γιατί έρχεται στην Ελλάδα?Υπέγραψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σκάρπα»!
Μύλος με τον Γκουστάβο Σκάρπα! Στη Βραζιλία γράφουν τώρα ότι ο παίκτης δεν θα παίξει, τελικά, στον Ολυμπιακό, αλλά στην έτερη ομάδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία υπέγραψε ήδη!