troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.153
- Πόντοι
- 5.506
για πες...
Μλκ μου ιδέα δεν έχεις για το χτίζει στις Ολλανδικές Άλπεις ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!!!
για πες...
Ναι καραγκιόζη μου όπως φέτος πέσανε η ψωλες και πήρες τα αρχιδια μου, μέχρι και ο βιασμενος σε γαμησε
Ετοιμαστείτε και ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ!!!για πες...
Μόνο ο Κροάτης που πήραμε και ο Καμαρά που σε γάμησε φτανειΕτοιμαστείτε και ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ!!!
ηρεμησε και κοιτα να βγεις ευρωπη φετος....Ετοιμαστείτε και ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ!!!
Να λες καλα που δεν αλλαξε πρωταθλημα ο επιβητορας σου, καλα θα παει παλι αυτο, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΕτοιμαστείτε και ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ!!!
Τι είναι αυτά τα λιμα που έχουν πάρει αδελφέ γελάει ο κοσμοςηρεμησε και κοιτα να βγεις ευρωπη φετος....
Γενικά για τον Κροατη κρατά μικρό καλάθι, ο Σκουφαλης που έπαιζε στον Ακρατητο καλύτερος ήταν στα ανεβασματα! Κ γενικώς το μπουρδελο σου μυρίζει συνονθύλευμα!Μόνο ο Κροάτης που πήραμε και ο Καμαρά που σε γάμησε φτανει
ειναι ικανος να κανει ριφιφι στον πας ιωαννινα αδερφε με αυτο που χτιζει ο γυφτορουμανοςΤι είναι αυτά τα λιμα που έχουν πάρει αδελφέ γελάει ο κοσμος
Ενω εσυ πηρες Καργα πουτανακι του αμπουμπακαρκαι του ιτουρμπεΓενικά για τον Κροατη κρατά μικρό καλάθι, ο Σκουφαλης που έπαιζε στον Ακρατητο καλύτερος ήταν στα ανεβασματα! Κ γενικώς το μπουρδελο σου μυρίζει συνονθύλευμα!
Εσύ βρε μλκ ανανεωσες τον Αβραμη, γελάνε τα περίπτερα του ΜΠειραιαΕνω εσυ πηρες Καργα πουτανακι του αμπουμπακαρκαι του ιτουρμπε
Μαλακά πάλι ρεζίλι θα γίνεις μη βγάλεις γλώσσα,εδώ γελαγανε όλοι Μαζι σου με τα γαμησια που σου κανανε όλοι εμείς παλέτες παγιετ παγουραδες βιασμενος κτλ, και στο τελος πήρες μια πουτσα στο κωλο σουΓενικά για τον Κροατη κρατά μικρό καλάθι, ο Σκουφαλης που έπαιζε στον Ακρατητο καλύτερος ήταν στα ανεβασματα! Κ γενικώς το μπουρδελο σου μυρίζει συνονθύλευμα!
Καλά παλι θα γελάνε με σας με το γυφτουρουμανο μόλις του δώσουνε κανενα δολάριο,του φτωχομπινε γεια σας πάλιΗ μεγαλύτερη γκαβλα θα είναι που θα διώξετε τον προφεσορ ως αποτυχημένο στην μέση της χρονιάς ή πριν την παρέλαση!
θα σας γαμαει υπηρεσιακα ο Τακης Ο ΛεμονηςΗ μεγαλύτερη γκαβλα θα είναι που θα διώξετε τον προφεσορ ως αποτυχημένο στην μέση της χρονιάς ή πριν την παρέλαση!
Ενω εσυ δεν ανανεωσες το πτωμα του μπισεσβαρ γυφτομαλαματινεΕσύ βρε μλκ ανανεωσες τον Αβραμη, γελάνε τα περίπτερα του ΜΠειραια