Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Γαμιεται ο Σισε...τι κινηση ηταν αυτη και τι τελειωμα;Να μεινει εκτος προετοιμασιας και να τον πουλησουμε οσο οσο.
Γαμιεται ο Σισε...τι κινηση ηταν αυτη και τι τελειωμα;Να μεινει εκτος προετοιμασιας και να τον πουλησουμε οσο οσο.
Ρε μαλεα ειμεθα για τον πεουλα αλλα μιλας εσυ με μεταγραφη τον Καργα ρε;Το φετινό συνονθύλευμα που χτίζει ο προφεσορ θα το κάνει μία χαψια ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ!!!
Μλκ από τώρα στο λέω η αρμάδα του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ θα πετάει, θα έχει άπειρα τρεξίματα κ τα πρεσινγκ θα είναι ανελέητα!Ρε μαλεα ειμεθα για τον πεουλα αλλα μιλας εσυ με μεταγραφη τον Καργα ρε;
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!Μλκ από τώρα στο λέω η αρμάδα του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ θα πετάει, θα έχει άπειρα τρεξίματα κ τα πρεσινγκ θα είναι ανελέητα!
Ο Ρωμπερτσον που λες 29 φορες ξεκηνησε στην ενδεκαδα και σε αυτες που δεν ξεκηνησε μπηκε αλλαγη αν δεν κανω λαθως!Έβαλλε των ξηλοκώπο των Ρωμπερτσον και την πάτυσε
Ο Ρωμπερτσον που λες 29 φορες ξεκηνησε στην ενδεκαδα και σε αυτες που δεν ξεκηνησε μπηκε αλλαγη αν δεν κανω λαθως!
Ο Τσημικας ξεκηνησε 13 φορες και μπηκε 4 φορες ως αλλαγη στο πρωτα/μα.
Η δυο τους εχουν 2 χρονια μονο διαφορα με των σκοτσεζο να ειναι μεγαλυτερως.
Αυτο δεν σου λει κατι εσενα γιατι εμενα μου λει οτι ειναι θεμα εμπυστοσηνης,γιατι ο προπονητης δεν βλεπει ακομα την βελτιωση.Ο χρονως θα δυξει.Με λιγα λογια αμα φετος δεν καταφερη να ξεπεραση των εαυτο του πιθανων αντιο αγγλια.
Αχχχ μλκ μου
Ο Ρωμπερτσον που λες 29 φορες ξεκηνησε στην ενδεκαδα και σε αυτες που δεν ξεκηνησε μπηκε αλλαγη αν δεν κανω λαθως!
Ο Τσημικας ξεκηνησε 13 φορες και μπηκε 4 φορες ως αλλαγη στο πρωτα/μα.
Η δυο τους εχουν 2 χρονια μονο διαφορα με των σκοτσεζο να ειναι μεγαλυτερως.
Αυτο δεν σου λει κατι εσενα γιατι εμενα μου λει οτι ειναι θεμα εμπυστοσηνης,γιατι ο προπονητης δεν βλεπει ακομα την βελτιωση.Ο χρονως θα δυξει.Με λιγα λογια αμα φετος δεν καταφερη να ξεπεραση των εαυτο του πιθανων αντιο αγγλια.
ΧασανΓΑΜΗΣΑΜΕ!
πεταει η αρμαδα του προφεσορ ΠΕΤΑΕΙ
Μλκ από τώρα στο λέω η αρμάδα του ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ θα πετάει, θα έχει άπειρα τρεξίματα κ τα πρεσινγκ θα είναι ανελέητα!
Αρα συνφωνης οτι αυτα που λεω γενυκα ειναι βαση λογικης που αλλοι εδω μεσα ειναι πολυ αρωστη με τιν ομαδα για να τα δουνε!Νωμιζο πρέπι να φηγη απο φέτος ο Τσημήκας γυατι πάλη θα φαη πάγγο
Φξδδφηξ κσακξξκφδσκ δξηηδφξσδασ ξφγηξδσφη!!!Σκφξφκακ φηηφδησ φηηφηδ...Αρα συνφωνης οτι αυτα που λεω γενυκα ειναι βαση λογικης που αλλοι εδω μεσα ειναι πολυ αρωστη με τιν ομαδα για να τα δουνε!
Δυλαδη ακομα και ο Τσημηκας δεν ειναι αυτο που μια ζωη θεοπιουνε και παραμυθιαζουν οι ερυθρολευκες εφημερηδες των κοσμο του ολυμπιακου,που το κανουν και για ξενους παικτες στην αρχη και μετα μολις βλεπουνε τι "σαπακι" αποδυκνιεται αλαζουν το τροπαριο και τους λενε να φυγουν!
Εγω ξαναλεω για αλλη μια φορα απο την στιγμη που οι εξεραιτικοι ξενοι παικτες ειναι αδυνατων να ερθουν εδω να παιξουν για λογους που ολοι γνωρηζουμε,καταληγουν εδω αναγκαστηκα παικτες συνηθως τριτης διαλογης!
Αυτο ησχιει για ολες τις ομαδες εδω.
Φξδδφηξ κσακξξκφδσκ δξηηδφξσδασ ξφγηξδσφη!!!Σκφξφκακ φηηφδησ φηηφηδ...
κατσε ρε δεν τα πηγε πολυ ασχημα ο τυπος σε αυτο...μην ειμαστε αδικοιΦξδδφηξ κσακξξκφδσκ δξηηδφξσδασ ξφγηξδσφη!!!Σκφξφκακ φηηφδησ φηηφηδ...
Γειά σας λίγο ασχετη με το νήμα αλλα το χα πάντα φαντασίωση να με πηδανε ολυμπιακοι με την φανέλα της ομάδας τους. Αν γουστάρει κανένας Κρος ας στείλει ένα μήνυμα ❤
Θρύλος είμαι και εγώ φοράω τακούνια σεξυ εσώρουχα και κασκόλ του ολυμπιακού ❤❤❤
Εδώ ΑτιναίοςΟλυμπιακος ημουνα απο τα μεσα του 80 παινοντας στην εφηβια μεχρη τις αρχες του 90.Μετα χωνεψα επιτελους τι στημενες παραγκες δημιουργονταν σε καθε πρωτ/μα και επαψα να ασχολουμε.Παντως απο μικρος ημουνα και παραμενω Bayern M. και Εθνικη Γερμανιας.Η περηπτωση του Μανωλα ηταν φως φαναρη οτι το τελευταιο τουλαχηστων 6μηνω δεν θα των επερνε καμια ιταλικη ομαδα ξερεις γιατι;Γιατη δεν τραβαη πλεων και του ηπανε "αντε σπιτακι αγορη μου".Οσον αφορα των Σεμεδο,καλα μηλαμε σοβαρα.
Των εχεις δει ποσο αντιαθλητικα παιζει σε ολα τα παιχνηδια μαζι με τους αλλους ενχρωμους!Οσο για τους μεγαλους πεκτες που εχουν περασει ερχωνται εδω για να κολησουν τα τελαιτεα ενσημα διοτη ηδη οι ομαδες τους,εχουν βρει αντικαθαστατες!Των Τσημηκα τεληκο του Τσαμπιονς των εμπιστευτηκε ο προπονητης;Οχη!Ξερεις γιατη;
Γιατη δεν εχει ανεβη ταβανη!Εχει καποια καλα στηχεια που ξερει ο προπ/της και των χρησημ/η μεχρη ενως σημειου.Φυληκα αφτα προς το παρων απο εμενα.