Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Ενταξει μπορει να βιαζουμε το ποδοσφαιρο αλλα αυτα τα παιχνιδια ετσι και αλλιως ειναι για να ψηθουν ταλεντακια οπως ο Αβρααμ και ο Βαλμπουενας....
Ρε αδερφε καλυτερα να χα εσενα διπλα μου στο γηπεδο κι ας γκρινιαζες παρα ενα τυπα που χα 60 χρονων φετος και μου λεγε ελα ομαδαρα εχουμε μπαλαρα παιζουμε, προπονητη στους 5 κορυφαιους του κοσμου και ροστερ απιθανο και ολο στο επομενο ματς θα ερθουν τα πολλα γκολ κ τωρα ζεσταινεται η μηχανη μας ( ηταν μαρτης-απριλης ) κ ετοιμασου να δεις μαγεια κτλ

Δε τη παλευα με τπτ λεμε:2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Ρε αδερφε καλυτερα να χα εσενα διπλα μου στο γηπεδο κι ας γκρινιαζες παρα ενα τυπα που χα 60 χρονων φετος και μου λεγε ελα ομαδαρα εχουμε μπαλαρα παιζουμε, προπονητη στους 5 κορυφαιους του κοσμου και ροστερ απιθανο και ολο στο επομενο ματς θα ερθουν τα πολλα γκολ κ τωρα ζεσταινεται η μηχανη μας ( ηταν μαρτης-απριλης ) κ ετοιμασου να δεις μαγεια κτλ

Δε τη παλευα με τπτ λεμε:2funny:
Τυπε το πρωτο ημιχρονο πως το εκοψες;Εμεινες ικανοποιημενος απο τη μπαλα που παιξαμε;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.592
Πόντοι
5.006

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Κάτι γύρω γύρω καναμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη βρίζεις ρε μαν
Α οκ για να ξερεις παντως ο απλυτος απατεωνας ειπε οτι ειμασταν κοντα σε αυτο που θελει στις 20 Ιουλιου...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.592
Πόντοι
5.006
Α οκ για να ξερεις παντως ο απλυτος απατεωνας ειπε οτι ειμασταν κοντα σε αυτο που θελει στις 20 Ιουλιου...

:sad2:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Τυπε το πρωτο ημιχρονο πως το εκοψες;Εμεινες ικανοποιημενος απο τη μπαλα που παιξαμε;
Ημουν καθ οδον φιλε μου , λιγο πριν το τελος του 2ου μπηκα σπιτι και δε το δα το ματς .
Περυσι παντως ειδικα πονεσαν τα ματια μου , δε σ αδικω σε αντιθεση με προπερσι που ειδαμε στρωτη μπαλιτσα γρηγορη , χαιροσουν να βλεπεις την ομαδα . Ναι τιτλο πηραμε περυσι γιατι το μπατζετ μας ειναι οσο ολων των αντιπαλων αλλα στο 2ο γυρο δε πηγα σε μερικα παιχνιδια , βραδυκινητο αργοσυρτο ποδοσφαιρο χωρις φαντασια , συνδυασμους ,ταχυτητα , αντοχη, πραγματικα απελπισια μεχρι να τελειωσει το ματς ελεγα αντε μπροστα η μπαλα να δουμε κανα γκολ και ολο πασουλες χαλαρες να περασει η ωρα , ειχα βαρεσει ενεσεις .

Ο Μαρινακης ειχε πατησει γκαζια πολλα με τον αποκλεισμο για την οικονομικη ζημια που επαθε η ομαδα περυσι και οτι πρεπει να τη καλυψει ο ιδιος προσωπικα , ακομα και μες τη σεζον τους το υπενθυμιζε στο Ρεντη . Φετος δεν υπαρχουν περιθωρια , αν γινει καμια κεντα και δε μπουμε παλι ομιλους θα τον σχολασει τον πορτογαλο , δε χωνευεται 2η σερι χρονια αποκλεισμος οικονομικα και ποσω δε μαλλον απο ομαδες τυπου λουντογκορετς . Ασε που δε τραβαει η ομαδα και στο γηπεδο , τα βλεπει ο προεδρος αυτα.

Κατσε δηλαδη ρε μαρτινς σου χει μονο για μπροστα συμβολαιο για το 2ο σεντερ φορ ρεζερβα ( τικινιο ) πανω απο μυριο και ποσα ακομα ανω του μυριου που μεχρι και η διοικηση ειχε αποφασισει για μικροτερο μπατζετ σε συμβολαια αλλα επειδη ειναι αρρωστος οπαδος ο προεδρος τα ξεπερασε παλι ( πιο πολλα κι απο κοκκαλη κιολας που ηταν αλλες εποχες παχιων αγελαδων ) , οτι ζητησεις το χεις , ε λοιπον 5η σερι σεζον εισαι στην ομαδα και πρεπει να ρολαρει δεν υπαρχουν δικαιολογιες

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.592
Πόντοι
5.006
Ημουν καθ οδον φιλε μου , λιγο πριν το τελος του 2ου μπηκα σπιτι και δε το δα το ματς .
Περυσι παντως ειδικα πονεσαν τα ματια μου , δε σ αδικω σε αντιθεση με προπερσι που ειδαμε στρωτη μπαλιτσα γρηγορη , χαιροσουν να βλεπεις την ομαδα . Ναι τιτλο πηραμε περυσι γιατι το μπατζετ μας ειναι οσο ολων των αντιπαλων αλλα στο 2ο γυρο δε πηγα σε μερικα παιχνιδια , βραδυκινητο αργοσυρτο ποδοσφαιρο χωρις φαντασια , συνδυασμους ,ταχυτητα , αντοχη, πραγματικα απελπισια μεχρι να τελειωσει το ματς ελεγα αντε μπροστα η μπαλα να δουμε κανα γκολ και ολο πασουλες χαλαρες να περασει η ωρα , ειχα βαρεσει ενεσεις .

Ο Μαρινακης ειχε πατησει γκαζια πολλα με τον αποκλεισμο για την οικονομικη ζημια που επαθε η ομαδα περυσι και οτι πρεπει να τη καλυψει ο ιδιος προσωπικα , ακομα και μες τη σεζον τους το υπενθυμιζε στο Ρεντη . Φετος δεν υπαρχουν περιθωρια , αν γινει καμια κεντα και δε μπουμε παλι ομιλους θα τον σχολασει τον πορτογαλο , δε χωνευεται 2η σερι χρονια αποκλεισμος οικονομικα και ποσω δε μαλλον απο ομαδες τυπου λουντογκορετς . Ασε που δε τραβαει η ομαδα και στο γηπεδο , τα βλεπει ο προεδρος αυτα.

Κατσε δηλαδη ρε μαρτινς σου χει μονο για μπροστα συμβολαιο για το 2ο σεντερ φορ ρεζερβα ( τικινιο ) πανω απο μυριο και ποσα ακομα ανω του μυριου που μεχρι και η διοικηση ειχε αποφασισει για μικροτερο μπατζετ σε συμβολαια αλλα επειδη ειναι αρρωστος οπαδος ο προεδρος τα ξεπερασε παλι ( πιο πολλα κι απο κοκκαλη κιολας που ηταν αλλες εποχες παχιων αγελαδων ) , οτι ζητησιες το χεις , ε λοιπον 5η σερι σεζον εισαι στην ομαδα και πρεπει να τη ρολαρεις δεν υπαρχουν δικαιολογιες
Έτσι μαν σωστος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom