Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
Ποιος τον ακούει τώρα....Καθ' οδόν για τον Ολυμπιακό ο Εστέβες»
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον Τόμας Εστέβες ως δανεικό από την Πόρτο. χελ καλοριζικος
Ρε μάν για να τον δώσουνε αντάλλαγμα είναι,για το μπαμΠοιος τον ακούει τώρα....
ΑμφιβάλλωΡε μάν για να τον δώσουνε αντάλλαγμα είναι,για το μπαμ
Ποιος ειμαι εγω να κρινω τον μεγαλοατζεντη Μεντες;Τον Φορτουνη να διωξουμε στα 29 του και ολα καλα....Καθ' οδόν για τον Ολυμπιακό ο Εστέβες»
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον Τόμας Εστέβες ως δανεικό από την Πόρτο. χελ καλοριζικος
Δανεικος ερχεται...τι ανταλλαγμα να δωσεις ρε Θεουλη;Ρε μάν για να τον δώσουνε αντάλλαγμα είναι,για το μπαμ
Ποιος ειμαι εγω να κρινω τον μεγαλοατζεντη Μεντες;Τον Φορτουνη να διωξουμε στα 29 του και ολα καλα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δανεικος ερχεται...τι ανταλλαγμα να δωσεις ρε Θεουλη;
ο κασελακης μας κανει ζημια
Τώρα το βλέπεις μαν;Ρε μαλακες αυτός ο Βεζενκοφ τι παιχτουρα ρε φίλε
ΠΑΟΚ είμαι δεν πολυβλεπω μπάσκετ απλά τώρα δεν έχω τι άλλο να κάνω και βλέπω να περάσει η ώραΤώρα το βλέπεις μαν;
Ε καλά δεν έχει να λέει τι ομάδα εισαιΠΑΟΚ είμαι δεν πολυβλεπω μπάσκετ απλά τώρα δεν έχω τι άλλο να κάνω και βλέπω να περάσει η ώρα
Ε αφού είναι Ολυμπιακός Παναθηναϊκός μόνο στο μπάσκετ τι να δω? Μόνο τους τελικούς βλέπω σαν ουδέτερος, πάντα γίνονται ματσαρες στους τελικούςΕ καλά δεν έχει να λέει τι ομάδα εισαι
Μεγάλοθεωρεις οτι ειναι ντερμπι?