ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.660
- Πόντοι
- 5.006
Έτοιμοι ολοι
Έτοιμοι ολοι
ηδη παω για ανανεωση,απο βδομαδα.Έτοιμοι ολοι
Πόσα δίνει η Φλαμένγκο για προπονητή; Γράφουν ότι γλυκοκοιταζει τον Μαρτίνς. Κανά τριάρι μύρια θα τα πάρουμε. Κάποιος πρέπει να πείσει τον πρόεδρο.
Αδερφέ, έχω έρθει σε αντιπαράθεση με τον χελ για φορτούνη. Έχω ενστάσεις για τον Κώστα, αλλά όχι και να τον βγάλει εκτός. Μαζί και τον Βρουσαι. Την είδαμε την προκοπή μας και από τα ξένα εξτρέμ που έφερε. Στο καλό ο προφεσορ. Ξενέρωσα.
Ναι μπέρδεμα,κάτι θα βλέπει όμως;Αδερφέ, έχω έρθει σε αντιπαράθεση με τον χελ για φορτούνη. Έχω ενστάσεις για τον Κώστα, αλλά όχι και να τον βγάλει εκτός. Μαζί και τον Βρουσαι. Την είδαμε την προκοπή μας και από τα ξένα εξτρέμ που έφερε. Στο καλό ο προφεσορ. Ξενέρωσα.
Μαλακισμενο είναι και ο Φορτουνης Αλλά τέτοιο εργαλείο δεν βγαζεις εκτος ομάδας ειδικά όταν δεν έχεις δικαιωθεί από τις δικές σου επιλογές. Ο Βρουσαι πόσο μαλακισμενο είναι που τον έβγαλε και αυτόν έξω; Έλεος με τον κομπλεξικο.Ναι μπέρδεμα,κάτι θα βλέπει όμως;
Για να δούμε αδελφέ.Μαλακισμενο είναι και ο Φορτουνης Αλλά τέτοιο εργαλείο δεν βγαζεις εκτος ομάδας ειδικά όταν δεν έχεις δικαιωθεί από τις δικές σου επιλογές. Ο Βρουσαι πόσο μαλακισμενο είναι που τον έβγαλε και αυτόν έξω; Έλεος με τον κομπλεξικο.
Μεγάλη συγκέντρωση από την αρχή. Περίεργο παιχνίδι.ΣΕΦ καμίνι! Βγήκαν τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό! (photo)
Μπα θα φάνε καλάΜεγάλη συγκέντρωση από την αρχή. Περίεργο παιχνίδι.
Το φοβάμαι πάρα πολύ
Τι βλεπει ρε φιλε το μουνοπανο;Απλα του το κραταει απο τοτε που ειχαν τσακωθει εδω και ποσα χρονια....ο ανθρωπος ειναι τερμα κομπλεξικος καραγκιοζης.Ειδες τι μας ετοιμαζει για δεξι μπακ;Εναν ανυπαρκτο απο τη 2η ομαδα της Πορτο....Ναι μπέρδεμα,κάτι θα βλέπει όμως;
Κάτσε ρε γκρίνια περιμένε,άρχισες παλιΤι βλεπει ρε φιλε το μουνοπανο;Απλα του το κραταει απο τοτε που ειχαν τσακωθει εδω και ποσα χρονια....ο ανθρωπος ειναι τερμα κομπλεξικος καραγκιοζης.Ειδες τι μας ετοιμαζει για δεξι μπακ;Εναν ανυπαρκτο απο τη 2η ομαδα της Πορτο....
Τι να περιμενω ρε μαλεα βγηκε ο Μοδεστο και το ειπε οτι δεν ειναι στα πλανα του προπονητη....τι να τον κανουμε τον Φορτουνη οταν εχουμε τους υπερπαιχτες απο τις μικρομεσαιες ομαδες της Πορτογαλιας τυπου Πεπε και Καρβαλιο;Κάτσε ρε γκρίνια περιμένε,άρχισες παλι
Ωωωω...αφιχθησαν υψηλες προσωπικοτητες...Τι βλεπει ρε φιλε το μουνοπανο;Απλα του το κραταει απο τοτε που ειχαν τσακωθει εδω και ποσα χρονια....ο ανθρωπος ειναι τερμα κομπλεξικος καραγκιοζης.Ειδες τι μας ετοιμαζει για δεξι μπακ;Εναν ανυπαρκτο απο τη 2η ομαδα της Πορτο....
Τι βλεπει ρε φιλε το μουνοπανο;Απλα του το κραταει απο τοτε που ειχαν τσακωθει εδω και ποσα χρονια....ο ανθρωπος ειναι τερμα κομπλεξικος καραγκιοζης.Ειδες τι μας ετοιμαζει για δεξι μπακ;Εναν ανυπαρκτο απο τη 2η ομαδα της Πορτο....
Εισαι οριακα απο τη καταρα του Αβεσαλωμ.....
Ελα τυπε σου ελειψα;Ωωωω...αφιχθησαν υψηλες προσωπικοτητες...
Ελα ρε τύπε και ειχαμε πελωρια αναγκη την αυθεντικη γκρινια
Ειτε το πιστεψεις ειτε οχι, ναι ρε τυπάρα μου ελειψεςΕισαι οριακα απο τη καταρα του Αβεσαλωμ.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα τυπε σου ελειψα;
Γιατι να μην το πιστεψω ρε τυπε....αφου ειναι γνωστο οτι προκαλω στερητικο με την απουσια μου.Ειτε το πιστεψεις ειτε οχι, ναι ρε τυπάρα μου ελειψες
Αεκτζης πριν από λίγο που του είπα την είδηση για Φορτου.Τι βλεπει ρε φιλε το μουνοπανο;Απλα του το κραταει απο τοτε που ειχαν τσακωθει εδω και ποσα χρονια....ο ανθρωπος ειναι τερμα κομπλεξικος καραγκιοζης.Ειδες τι μας ετοιμαζει για δεξι μπακ;Εναν ανυπαρκτο απο τη 2η ομαδα της Πορτο....