Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Γιατί βρίζεις μαν?Έλα Τσάκο εσύ Τσαπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περιοχή?εχει ανοιξει εδω Σταμου μαγαζι και γαμαει,ΓΑΜΑΕΙ..
Γιατί βρίζεις μαν?Έλα Τσάκο εσύ Τσαπου
Περιοχή?εχει ανοιξει εδω Σταμου μαγαζι και γαμαει,ΓΑΜΑΕΙ..
Γλυφαδα στην Γουναρη..εχει φερει τα παντα παραγωγης του..μεχρι και γλυκα,παγωτα,τουρτες κλπΓιατί βρίζεις μαν?
Περιοχή?
Α,δίπλα από την Wind....Γλυφαδα στην Γουναρη..εχει φερει τα παντα παραγωγης του..μεχρι και γλυκα,παγωτα,τουρτες κλπ
δεν υπαρχει σταμου εδω και καιρο τον εχει αγορασει η γιωτης απλα κρατησε το ονομα γτ πουλαειΓλυφαδα στην Γουναρη..εχει φερει τα παντα παραγωγης του..μεχρι και γλυκα,παγωτα,τουρτες κλπ
κοντα στον Γερμανο μενω αρκετα κατω Γουναρη..Τερψιθεα εχω φιλο περιπτεραΑ,δίπλα από την Wind....
Γείτονας εισαι ρε?
Κοντά γηπεδο Τερψιθέας εγώ.
Έφυγα από Ν.Φαληρο.
δε το ηξερα...για αυτο βγαζει παρα πολλα προιοντα πλεον αλλα ειναι γαματα ολαδεν υπαρχει σταμου εδω και καιρο τον εχει αγορασει η γιωτης απλα κρατησε το ονομα γτ πουλαει
Πουλήθηκε η γαλακτοβιομηχανία Στάμου: Ποιος κολοσσός την αγόρασε
Πουλήθηκε η γαλακτοβιομηχανία Στάμου: Ποιος κολοσσός την αγόρασεwww.fimes.gr
Έλα ξουτ από εδώ γαμιολεςκοντα στον Γερμανο μενω αρκετα κατω Γουναρη..Τερψιθεα εχω φιλο περιπτερα
δνε το ηξερα...για αυτο βγαζει παρα πολλα προιοντα πλεον αλλα ειναι γαματα ολα
ελα ΣταμουΈλα ξουτ από εδώ γαμιολες
Είμαι χωρμοβιτου τωραελα Σταμου
ενταξειΕίμαι χωρμοβιτου τωρα
Show Must Go On: 'Μιλιβόγεβιτς και Ολυμπιακός είναι έτοιμοι για γάμο'
Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στο Show Must Go On ότι ο Ολυμπιακός και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι πολύ πιθανό να σμίξουν ξανά.www.sport24.gr
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗπολυ μεγαλη μεταγραφη στο μπασκετ γυναικων με την ψηλη την αμερικανα που φερανε...αν κρατησουμε και την πλουθ, ανοιγουμε πολυ την ψαλιδα απο τον πουστη βαζελο...πλεον στοχος ειναι ο ευρωπαικος τιτλος του γιουροκαπ...δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο...φετος για παραδειγμα αποκλειστηκαμε στους 8 απο αυτην που το πηρε και η οποια διελυσε ολες τις υπολοιπες ομαδες, εκτος απο εμας...
στο βολευ γυναικων, φεραμε προπονηταρα...επισης φεραμε και ενα τρομερο σκιαχτρο ως κεντρικη (μπορει να ειναι και ανδρας, δεν παιρνουμε ορκο)....οι υπολοιπες 2 ξενες που φεραμε ειναι ψιλορισκο και ψιλοαγνωστες, αλλα εμπιστευομαστε την ιταλικη αλεπου που εχουμε στο παγκο...μεγαλο ερωτηματικο και η κουβανη η σαλας που την ανανεωσαμε...αν της φυγουν τα ψιχολογικα και παιξει οπως ξερει, τοτε το κενο της χιπε δεν θα φανει του χρονου...παντως ειμαστε ξεκαθαρο φαβορι για τον τιτλο στην ελλαδα...
Μαλλον να του κάνουμε αέρα στα αρχιδιαΚαλά , ο Ελ Αραμπί δεν έχει υπογράψει ακόμα ;
Στην ηλικία που είναι, κλειστό 2ετές συμβόλαιο με 2 μύρια καθαρά το χρόνο;
Τί ακριβώς περιμένει ;