κοιτα ρε με τι χαιρεσαι!!!τι κανει ο ανθρωπος για να ξεχασει τι επαθε απο τον Μισιτς!!!σιγα μην ερθει! ο φουρνιε στην 8η ομαδα στα εισιτηρια στην ευρωλιγκα!Πως είναι δυνατόν να κατούρησε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΞΑΣΤΕΡΟ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ποιον βοβορα ρε μεγαλε?ο βοβορας δεν μενει και το πρωταθλημα να σας παρει.εχεις την πεποιθηση οτι θα παιζω εσοδα - εξοδα αιωνιως?Αν πιστεύεις ότι η κατάντια του φαπαστερου οφείλεται στη διαιτησία μάλλον εσύ δεν έχεις μυρωδιά φίλε μου..μια ζωή σας φταίνε οι διαιτησίες παντού και ο Ολυμπιακός..Και ο Μποντιρόγκα να έρθει ..μακάρι..πιστεύεις ότι θα πας play off χωρίς ποιοτικούς παίκτες και τον Βοβορα προπονητή?
η μηπως αν τα κορακια του φιλου σας μας σφυριζαν κανονικα δεν θα ειχα κανει καλυτερα πραγματα?καταρχην το 2012 στη μεγαλυτερη σφαγη ,θα επαιρνα και το 7ο, γιατι μη μου πεις οτι με εκεινο το ροστερ δεν θα περναγα απο πανω σου!!
αλλαξε αθλημα ρε υποτακτικο μηδενικο,αφου δεν το παρακολουθεις τι ξεφτιλιζεσαι?οποιος απλα παρακολουθει γνωριζει εδω και χρονια οτι η λιγκα ειναι σε ανοικτο πολεμο με την ομαδα και αντιστροφα..τον διωξαμε ομως τωρα και τα κοζια αλλαζουν ..μαθε ενημερωσου και μετα μιλα τυπε...Στο σανοdna αυτά τους λένε
με λαμονικα και μπερτομεου πηρα 6 αλλα μου εκοψαν τιτλους και συμμετοχες σε φ4.ακυρα δεν ειναι αυτα που λεω ,οποιος ασχολειται γνωριζει τι γινεται .Με τα αν φίλε μου δεν κάνεις προκοπή..και εγώ μπορώ να πω αλλά τοσα με τα πρωταθλήματα που έπαιρνες με διαιτησία ..και μην ξεχνάς ότι με Λαμονικα και Μπερτομεου έχεις πάρει Ευρωλίγκες..οπότε αυτά που λες είναι άκυρα ..αν δεν γυρίσει ο Τρακης που εσείς φταίτε που έφυγε και όχι πάλι ο Ολυμπιακός προκοπή δεν θα δείτε και καταβαθος το ξέρετε.και μη ξεχνάς προτελευταίος τερμάτισες
εγω τερματισα 13ος αλλα εσυ ησουν 12ος περσυ και προπερσυ ...ασε να γνωριζω καλυτερα γιατι εφυγε ο τρακης..εισαι αδιαβαστος τυπε,ενημερωσου και ξαναελα διαβασμενος να μιλησουμε..
δεν χρειαζεται να σε γνωριζω προσωπικα τυπε για να καταλαβω οτι δεν γνωριζεις βασικα πραγματα που διαδραματιζονται αναμεσα στην λιγκα και τις ομαδες..Μη βγάζεις συμπεράσματα και μη κρίνεις κάποιον που δεν ξέρεις τυπε ..λέγε ότι θες τυπε ελευθερία λόγου έχουμε..γεια τυπε
τα λεγομενα σου αυτα λενε..σαφως και εχουμε ελευθερια λογου,δεν σου ειπα να μην μιλας.σου ειπα να ενημερωθεις για το αντικειμενο για να μιλησουμε μαζι.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.984
- Πόντοι
- 3.656
αλλαξε αθλημα ρε υποτακτικο μηδενικο,αφου δεν το παρακολουθεις τι ξεφτιλιζεσαι?οποιος απλα παρακολουθει γνωριζει εδω και χρονια οτι η λιγκα ειναι σε ανοικτο πολεμο με την ομαδα και αντιστροφα..τον διωξαμε ομως τωρα και τα κοζια αλλαζουν ..μαθε ενημερωσου και μετα μιλα τυπε...
Το ξέρουμε ρε φυτό του σανοδνα ότι όλοι είναι σε πόλεμο με σας.Μπερτομέοι,ευρωλίγκες,σουπερλίγκες,ουεφες,φιφες,αυτά να λέτε στα πρόβατα
Βέβαια όταν τα παίρνατε εσεις με Λαμονικα και Μπερτομέου,τότε ήταν όλα καλά.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
ο παρις λι ,που αν δεν εβγαινε απο τους κορακες ο σλουκας δεν θα εβαζε ποντο!!!δεν ηρθε μην το πιστεψεις ,ψεματα λεμε!!!!πες του σλουκα να χαλαρωσει και να το απολαυσει απο του χρονου. !!!
ο σλουκας στα ματς με την μονακο : παρις λι στα ματς με θρυλο :
10 ποντοι / 27:53 λεπτα συμμετοχη / 24:55 λεπτα συμμετοχη
9 ποντοι / 27:11 λεπτα συμμετοχη / 26:44 λεπτα συμμετοχη
21 ποντοι / 29:05 λεπτα συμμετοχη / 25:17 λεπτα συμμετοχη
19 ποντοι / 30:02 λεπτα συμμετοχη / 27:31 λεπτα συμμετοχη
15 ποντοι / 19:41 λεπτα συμμετοχη / 20:23 λεπτα συμμετοχη
υγ : ευτυχως εβγαινε με 5 φαουλ ο παρις λι τυπε, και εκεινα τα 2 παραπανω λεπτα που επαιζε ο σλουκας, προλαβαινε και εβαζε 15-20 ποντους.....στο τελευταιο ματς πρεπει να ειναι λαθος το χρονομετρο, γιατι αποκλειεται ο σλουκας να εβαλε 15 ποντους παιζοντας λιγοτερο χρονο απο την παρις λι που τον εβγαζαν εξω με 5 φαουλ τον παικταρα...
υγ2 : εχω δει και εχω δει αυτιστικα εδω μεσα, αλλα εσυ εισαι για βραβειο...σιγουρα εχεις στηλη και στο σανοδνα...
nikos231
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 2.251
- Πόντοι
- 456
Καλα τα στατιστικα τακη.... αλλα λενε την μιση αληθεια.ο σλουκας στα ματς με την μονακο : παρις λι στα ματς με θρυλο :
10 ποντοι / 27:53 λεπτα συμμετοχη / 24:55 λεπτα συμμετοχη
9 ποντοι / 27:11 λεπτα συμμετοχη / 26:44 λεπτα συμμετοχη
21 ποντοι / 29:05 λεπτα συμμετοχη / 25:17 λεπτα συμμετοχη
19 ποντοι / 30:02 λεπτα συμμετοχη / 27:31 λεπτα συμμετοχη
15 ποντοι / 19:41 λεπτα συμμετοχη / 20:23 λεπτα συμμετοχη
υγ : ευτυχως εβγαινε με 5 φαουλ ο παρις λι τυπε, και εκεινα τα 2 παραπανω λεπτα που επαιζε ο σλουκας, προλαβαινε και εβαζε 15-20 ποντους.....στο τελευταιο ματς πρεπει να ειναι λαθος το χρονομετρο, γιατι αποκλειεται ο σλουκας να εβαλε 15 ποντους παιζοντας λιγοτερο χρονο απο την παρις λι που τον εβγαζαν εξω με 5 φαουλ τον παικταρα...
υγ2 : εχω δει και εχω δει αυτιστικα εδω μεσα, αλλα εσυ εισαι για βραβειο...σιγουρα εχεις στηλη και στο σανοδνα...
Για δες ποσους ποντους εβαλες ο σλουκας στο 5ο ματς με το που βγηκε με 5 φαουλ ο λι...
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.135
- Πόντοι
- 10.411
Οι μόνοι που χαίρονται είναι ό,τι αντιολυμπιακά ερπετά έχετε βγει από τις τρύπες σας από την Πέμπτη κα κράζετε ευτυχισμένοι που χάσαμε,κραδαίνοντας 6 ευρωλίγκες,τιτάνας της Ευρώπης μπανάθα κλπ.Να παίζαμε αντίπαλοι στον ημιτελικό τουλάχιστον και να χάναμε ,ναι,βγείτε και χοροπηδάτε σαν τα κατσίκια.Αντ' αυτού,κλασικοί βάζελοι,κηδεία με ξένα κόλυβα.Έχουμε και εμείς τέτοιους μαλάκες δυστυχώς.Στα αρχίδια μου ο Φουρνιέ και ο κάθε Φουρνιέ που κάνει δήλωσεις επικοινωινιακού εντυπωσιασμού και μαλακίες μάρκετινγκ.Τράβα μέσα στην τρύπα σου τώρα να ηρεμήσειςκοιτα ρε με τι χαιρεσαι!!!τι κανει ο ανθρωπος για να ξεχασει τι επαθε απο τον Μισιτς!!!σιγα μην ερθει! ο φουρνιε στην 8η ομαδα στα εισιτηρια στην ευρωλιγκα!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
25+23 Πανηγυρίζουν τρελά οι παίκτες των «ερυθρόλευκων», ενώ και οπαδοί έχουν μπει στο γήπεδο για να γιορτάσουν μαζί τους.
21:00
Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησαν τον τίτλο
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας!
21:00
Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησαν τον τίτλο
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
Πήρε την ντερμπάρα και στέφθηκε πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!
Έχοντας ως κορυφαίο τον Παπαβασίλη, ο Ολυμπιακός πήρε την ντερμπάρα με την ΑΕΚ, έκανε το 3-1 στη σειρά και κατέκτησε το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία του στο χάντμπολ
μπραβο στα παιδια,που απεδειξαν τη ψυχη εχουν!@@Πήρε την ντερμπάρα και στέφθηκε πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!
Έχοντας ως κορυφαίο τον Παπαβασίλη, ο Ολυμπιακός πήρε την ντερμπάρα με την ΑΕΚ, έκανε το 3-1 στη σειρά και κατέκτησε το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία του στο χάντμπολ
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
στο 5ο ματς ο σλουκας επαιζε λιγοτερο απο τον παρις λι τυπε....Καλα τα στατιστικα τακη.... αλλα λενε την μιση αληθεια.
Για δες ποσους ποντους εβαλες ο σλουκας στο 5ο ματς με το που βγηκε με 5 φαουλ ο λι...
στο 3ο και 4ο ματς που και οι δυο παιξανε πολυ χρονο, ο σλουκας κερδισε κατα κρατος με 19 και 21 ποντους αντιστοιχα...
τωρα βεβαια εσεις μπαινετε διαβαζετε τις πιπες του σανοδνα και νομιζετε οτι ο ο τυπος αυτος περιορισε τον σλουκα....σε 1 ματς απο τα 5 ο παρις δεν επαιξε πολυ χρονο και ο σλουκας δεν σκοραρε να πουμε....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
Τάκη πες αλεύρι ο ΜΟΝΤΟΡΟ σε γυρεύει γαμηθηκες δε μπορούμε και δε μπορούμε
τεραστια εκπληξη τυπε...
μπραβο στα παιδια που πηραν τιτλο κοντρα σε πολυ μεγαλυτερο μπατζετ....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
Ετσιτεραστια εκπληξη τυπε...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.533
- Πόντοι
- 22.266
Το χρωστούσε η ιστορία με το ψεύτικο πρωτάθλημα της ΑΕΚ προπερσυ με τον κοβινττεραστια εκπληξη τυπε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις