Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

deadcandance

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειδα σε αλλο φορουμ μια φωτο με δηλωση παιχτη της παναχαικης που ειχατε [size=20pt]δωροδοκησει[/size] για να κερδισει η παναχαικη τον παοκ και να παρετε το πετσινο πρωτα/μα
ουτε η δωροδοκια αυτη σου λεει κατι?

γιατι δεν παιζετε τιμια?

Επισκέπτης
[size=14pt]ΚΛΑΨΤΕ ΚΛΑΨΤΕ[/size]  :grin: :grin: :grin:

74100126ceo7.jpg
δωσε χαρτομαντηλα στον λαο πρακτορα & το απογευμα τραγουδα & για εμας,
αυτο ειναι σωστο
αυτο ειναι σωστο
πρωταθλημα & κυπελλο
στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..

Επισκέπτης
ειδα σε αλλο φορουμ μια φωτο με δηλωση παιχτη της παναχαικης που ειχατε [size=20pt]δωροδοκησει[/size] για να κερδισει η παναχαικη τον παοκ και να παρετε το πετσινο πρωτα/μα

γιατι δεν παιζετε τιμια?
κλαψ,λυγμ..συνεχισε..εχουμε πεθανει στο γελιο με την κλαψομουνιαση σας..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
δωσε χαρτομαντηλα στον λαο πρακτορα & το απογευμα τραγουδα & για εμας,
αυτο ειναι σωστο
αυτο ειναι σωστο
πρωταθλημα & κυπελλο
στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..
Έτσι Έτσι... συνπράκτορα πάμε για διπλό μέσα στο άδειο Καυτατζόγλειο... :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

γιατι δεν παιζετε τιμια?
το φορουμ που λες ειναι του παο και η εφημεριδα η πρασινη(πολυ αντικειμενικη)
επισης σου εξηγω και στο θρεντ σας οτι αυτο δεν λεγεται δωροδοκια
δωροδοκια και πουστια λεγεται αυτο
www.imagebam.com/image/b1dfe83967320] [/URL]
www.imagebam.com/image/328def3967383] [/URL]

Επισκέπτης
το φορουμ που λες ειναι του παο και η εφημεριδα η πρασινη(πολυ αντικειμενικη)
επισης σου εξηγω και στο θρεντ σας οτι αυτο δεν λεγεται δωροδοκια
δωροδοκια και πουστια λεγεται αυτο
www.imagebam.com/image/b1dfe83967320] [/URL]
www.imagebam.com/image/328def3967383] [/URL]
ρεεεεεεεεεεεεεεε τι καθεσαι & ασχολεισαι με τους λαγους & ποσταρεις στο σιχαμενο θρεντ τους τις πουστιες που εχουν κανει???ασε τα λαγουδακια να κλαψουν ελευθερα,να νοιωθουν αδικημενα απο την κακουργα κενωνεια..με ποιους θα γελαμε αν σταματησουν???μην μου τους ξενερωνεις..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μ'αρεσει η αληθεια και σιχαινομαιι το ψεμα
οι 3 του ποκ δεν δικαιουντε να μιλανε για αδικιες και ποσο μαλλον αυτοι που ειναι οτι πιο βρωμικο και ψευτικο υπαρχει απο ιστορια
προσπαθω να σωσω κανα πιτσιρικα βαζελο που τον παραμυθιαζουν τα λαμογια και μετα τρεχει και σκοτωνεται για τις ομαδες με αλλους οπαδους
δυστυχως γι'αυτους η ιστορια τους ειναι αλλη απο αυτη που τους λενε και που θα ηθελαν να εχουν

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Συγνώμη παλιέ αρχηπράκτορα...Με τον καιρό θα μου μάθεις να μιλάω την σωστή πρακτορική διάλεκτο... :grin: :grin: :grin: :crazy:
οχι και παλιος,ωριμος :2funny:
παλιος ειναι ο πλεζουρ που εχουν ασπρισει τα μαλλια του :grin:
800 λεει θα ειναι πανω?

Επισκέπτης
οι 3 του ποκ δεν δικαιουντε να μιλανε για αδικιες και ποσο μαλλον αυτοι που ειναι οτι πιο βρωμικο και ψευτικο υπαρχει απο ιστορια
προσπαθω να σωσω κανα πιτσιρικα βαζελο που τον παραμυθιαζουν τα λαμογια και μετα τρεχει και σκοτωνεται για τις ομαδες με αλλους οπαδους
δυστυχως γι'αυτους η ιστορια τους ειναι αλλη απο αυτη που τους λενε και που θα ηθελαν να εχουν
τι να σωσεις ρε???η μητερα τερεζα εισαι???με ποιους θε γελαμε μετα???επειδη εισαι χουλιγκανος & εχεις βαρεθει να τα δερνεις οπου τα βρισκεις προσπαθεις να ξεπλυνεις τις αμαρτιες σου σωζοντας μικρα λαγουδακια???μην μου τα ξενερωνεις σου λεω..

Επισκέπτης
τι να σωσεις ρε???η μητερα τερεζα εισαι???με ποιους θε γελαμε μετα???επειδη εισαι χουλιγκανος & εχεις βαρεθει να τα δερνεις οπου τα βρισκεις προσπαθεις να ξεπλυνεις τις αμαρτιες σου σωζοντας μικρα λαγουδακια???μην μου τα ξενερωνεις σου λεω..
Καλά σου λέει ο pleasure ρε doriti, την είδες σωτήρας των Βάζελων! :rolleyes:
Απο παντού θέλεις να τα παίρνεις πια!!! :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειμαι εναντια σε καθε μορφη βιας :grin:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και λέγε λέγε, λέγε λέγε ο χριστιανός μπερδεύτηκα, που έλεγε και ο μακαρίτης.
ούτε στις δικαιολογίες δεν τα βρίσκουν, μια κοινή γραμμή ρε αδελφέ.
κλειδωμένο το διπλό στην λειβαδιά, πληρωμένοι οι παίχτες της ξάνθης, στο κόλπο ο γκαγκάτσης, δίσεκτο το έτος, ο πούστης ο Ερμής ανάδρομος, ο Δίας στην Αφροδίτη, τσάμπα βουτάει ο τυπάρας, έχουμε και τον αλήτη τον κάκο να βγάζει κίτρινη στον ζορό.
βουά ο τόπος στην λειβαδιά, βουά ο τόπος στην ξάνθη, η μαλακία που τους δέρνει ακόμα δεν βουά...

ρε βρώμικοι & βουτηγμένοι στην απατεωνιά υπάλληλοι του κρόκους λύστε μου μια εγκυκλοπαιδική απορία. πραγματική απορία δεν κάνω πλάκα  :grin:
όταν πληρώνεις κάποιον να έχει μειωμένη απόδοση είναι δωροδοκία, όταν πληρώνεις να έχει αυξημένη? απόδοση, πάλι δωροδοκία λέγεται?
έχουμε καναν παρα αρείο πάγο πράκτορα να απαντήσει ή να ξυπνήσω τον σύντροφο Τσιρώνη?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κλειδωμένο το διπλό στην λειβαδιά, πληρωμένοι οι παίχτες της ξάνθης, στο κόλπο ο γκαγκάτσης, δίσεκτο το έτος, ο πούστης ο Ερμής ανάδρομος, ο Δίας στην Αφροδίτη, τσάμπα βουτάει ο τυπάρας, έχουμε και τον αλήτη τον κάκο να βγάζει κίτρινη στον ζορό.
βουά ο τόπος στην λειβαδιά, βουά ο τόπος στην ξάνθη, η μαλακία που τους δέρνει ακόμα δεν βουά...

ρε βρώμικοι & βουτηγμένοι στην απατεωνιά υπάλληλοι του κρόκους λύστε μου μια εγκυκλοπαιδική απορία. πραγματική απορία δεν κάνω πλάκα  :grin:
όταν πληρώνεις κάποιον να έχει μειωμένη απόδοση είναι δωροδοκία, όταν πληρώνεις να έχει αυξημένη? απόδοση, πάλι δωροδοκία λέγεται?
έχουμε καναν παρα αρείο πάγο πράκτορα να απαντήσει ή να ξυπνήσω τον σύντροφο Τσιρώνη?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

κεφακια εξαγορασμενε υπαλληλε???συναγωνιζεσαι τον ζωγραφο βλεπω..δωσεεεεεεεε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω ξερω οτι αν παρουμε και αυτο το πρωταθλημα θα πρεπει να σταματησουμε τα χαρτομαντυλα και θα αρχισουμε να μοιραζουμε πετσετες. :grin:

Με την μπαλα που παιζουμε εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το παρουμε, αν τα καταφερουμε εγω δεν θα χαρω για τον τιτλο γιατι δεν επαιξα καμια σπουδαια μπαλα η μαλλον δεν επαιξα καθολου μπαλα οπως και δεν θα τρελαθω αν το χασω ενα πρωταθλημα πανω ενα κατω δεν μου λεει τιποτα.
Εκει που θα καυλωσο ειναι που παρολο που ειχα τα χαλια μου τους το ξαναπηρα και θα τους βλεπω να αρωσταινουν.

Επισκέπτης
Εκει που θα καυλωσο ειναι που παρολο που ειχα τα χαλια μου τους το ξαναπηρα και θα τους βλεπω να αρωσταινουν.
ε μα εδω ειναι ολο το ζουμι ρε αμορφωτε χουλιγκανοπρακτορα..γουσταρω να τους ριξω ολους στην πρεζα & τα αντικαταθλιπτικα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγω ξερω οτι αν παρουμε και αυτο το πρωταθλημα θα πρεπει να σταματησουμε τα χαρτομαντυλα και θα αρχισουμε να μοιραζουμε πετσετες. :grin:

Με την μπαλα που παιζουμε εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το παρουμε, αν τα καταφερουμε εγω δεν θα χαρω για τον τιτλο γιατι δεν επαιξα καμια σπουδαια μπαλα η μαλλον δεν επαιξα καθολου μπαλα οπως και δεν θα τρελαθω αν το χασω ενα πρωταθλημα πανω ενα κατω δεν μου λεει τιποτα.

ε μα εδω ειναι ολο το ζουμι ρε αμορφωτε χουλιγκανοπρακτορα..γουσταρω να τους ριξω ολους στην πρεζα & τα αντικαταθλιπτικα..
www.imageshack.gr/view.php?file=u3m86eeel4mzxfholgkt.jpg] [/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom