Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τον μπερμούδες δεν τον έφαγε καμμιά κλίκα ρε βόθρε, ο τάκης τον "έφαγε" απο λάθος. απο άδικο πήγε και αυτός σαν τον βραζιλιάνο πιτσιρικά δεν τον θυμάμαι τώρα.
όταν παίρνεις λάθος παίχτη για λάθος σύστημα τι να σου κάνει ο κάθε μπερμούδες?

Επισκέπτης
τον μπερμούδες δεν τον έφαγε καμμιά κλίκα ρε βόθρε, ο τάκης τον "έφαγε" απο λάθος. απο άδικο πήγε και αυτός σαν τον βραζιλιάνο πιτσιρικά δεν τον θυμάμαι τώρα.
όταν παίρνεις λάθος παίχτη για λάθος σύστημα τι να σου κάνει ο κάθε μπερμούδες?
τον ντρασενα λες που παιζει στην τουρκια τωρα..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα αδελφια μετα απο καιροοοο.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
α μπράβο, αυτόν! οκ όλα μέσα στην μπάλα είναι, κάποιοι υπερ εκτιμούνται άλλοι πάνε απο άδικο.
θα είχαμε βγάλει τώρα 2-3 μύρια απο τον ντρασενάκο αν τον κρατάγαμε

Επισκέπτης
α μπράβο, αυτόν! οκ όλα μέσα στην μπάλα είναι, κάποιοι υπερ εκτιμούνται άλλοι πάνε απο άδικο.
θα είχαμε βγάλει τώρα 2-3 μύρια απο τον ντρασενάκο αν τον κρατάγαμε
αυτο ειναι το μοναδικο λαθος του ΤΑΚΑΡΟΥ που μπορω εγω να του καταλογισω γιατι αυτο το ξερω σιγουρα..ενεδιδε στις πιεσεις των γνωστων κλικαδορων με αποτελεσμα να μην βαζει τον πιτσιρικα..οσες φορες τον εβαλε & τον ειδα στην ριζουπολη,επαθα πλακα με την ψυχραιμια του,την τεχνικη του καταρτιση & τις θεσεις που επερνε στο γηπεδο..τι να πω???ο αδελφος μου παντως που παρακολουθει ολα τα ματς της ευρωπης λεει οτι δεν παιζει & τοσο καλα στην τουρκια..οπως ομως & να εχει το θεωρω λαθος που τον αφησαμε να φυγει..

Επισκέπτης
ελα ρε πρακτορα..που χαθηκες εσυ???περασαν παλι τιποτε κοτες με μηχανακια απο τα καμινια & ειχες δουλειες???
ναι,ναι,τελευταια μαζευονται στην κεντρικη πλατεια των καμινιων λαγοι κ τελουν μνημοσυνα.τα κολυβα ειναι τσαμπα! :P

ο αδελφος μου παντως που παρακολουθει ολα τα ματς της ευρωπης λεει οτι δεν παιζει & τοσο καλα στην τουρκια..οπως ομως & να εχει το θεωρω λαθος που τον αφησαμε να φυγει..
συμφωνω με τις 2 προτασεις απολυτα.μαλακια που τον αφησαμε να φυγει γιατι στην ελλαδα θα ηταν τοπ αλλα δικιο εχει κ ο αδερφος σου γιατι στην τουρκια εχει προβληματα με αντιπαλους τις καλες ομαδες,οπως το ιδιο συνεβη κ στο τσουλου που δεν την παλεψε κ πολυ φετος!

Επισκέπτης
ναι,ναι,τελευταια μαζευονται στην κεντρικη πλατεια των καμινιων λαγοι κ τελουν μνημοσυνα.τα κολυβα ειναι τσαμπα! :P
μπα εγω κατι μηχανακια ξερω οτι ψαχνουν αλλα απο αυτους ολα τα περιμενω..φαινεται τους αρεσει η πειραιωτικη πουτσα & ολο στο λιμανι & τα περιξ τριγυρνανε..
συμφωνω με τις 2 προτασεις απολυτα.μαλακια που τον αφησαμε να φυγει γιατι στην ελλαδα θα ηταν τοπ αλλα δικιο εχει κ ο αδερφος σου γιατι στην τουρκια εχει προβληματα με αντιπαλους τις καλες ομαδες,οπως το ιδιο συνεβη κ στο τσουλου που δεν την παλεψε κ πολυ φετος!
εβαλε & αυτογκολ μου ειπε..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μπα εγω κατι μηχανακια ξερω οτι ψαχνουν αλλα απο αυτους ολα τα περιμενω..φαινεται τους αρεσει η πειραιωτικη πουτσα & ολο στο λιμανι & τα περιξ τριγυρνανε.. εβαλε & αυτογκολ μου ειπε..
εχει βαλει και 2 αυτογκολ στο τσου λου νομιζω.καλος αλλα οχι σαν αυτους που εχουμε τωρα ο σεζαρ ειναι πολυ μεγαλη κλαση αλλα βλεπω να τον τρωει η μαρμαγκα :tickedoff:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Σεζαρ ειναι παικταρας αλλα βαριεται

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Αύριο θα δείτε ένα πανό 1.10 ύψος και 6 μέτρα μήκος στο Καυτατζόγλειο..
& εμένα να χοροπηδάω...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αυτο ειναι το μοναδικο λαθος του ΤΑΚΑΡΟΥ που μπορω εγω να του καταλογισω γιατι αυτο το ξερω σιγουρα..ενεδιδε στις πιεσεις των γνωστων κλικαδορων με αποτελεσμα να μην βαζει τον πιτσιρικα..οσες φορες τον εβαλε & τον ειδα στην ριζουπολη,επαθα πλακα με την ψυχραιμια του,την τεχνικη του καταρτιση & τις θεσεις που επερνε στο γηπεδο..τι να πω???ο αδελφος μου παντως που παρακολουθει ολα τα ματς της ευρωπης λεει οτι δεν παιζει & τοσο καλα στην τουρκια..οπως ομως & να εχει το θεωρω λαθος που τον αφησαμε να φυγει..
για κάποιο λόγο ποτέ δεν τον γούσταρα! δεν με χάλαγε αλλά δεν τον είχα αρκετό για τον γαύρο.
και μη τρελαθούμε το πρωτάθλημα τουρκίας μπουρδέλο σα το δικό μας είναι. 3 ομάδες χτυπιούνται μεταξύ τους και οι άλλοι όπου φτωχός και η μοίρα του.
η μαλακία με τον ντρασένα ήταν που δεν τον πουλήσαμε να μείνει κάτι στην τσέπη και που ευτυχώς το κάναμε με μπόρχα!
τι κάνει άραγε αυτό το παλικάρι βάζει ακόμα γκολ ή αναλαμπή ήταν?

Επισκέπτης
καλημερα υπαλληλοι-πρακτορες-αλητες-πρεζακηδες-δολοφονοι-αμορφωτοι..
τελικα & τον μαρτη ειναι ωραια με την κουπα προ των πυλων του περαια..
απο την μια το κλαμα περνει διαστασεις απογνωσης απο την αλλη εχουν αρχισει τα βουντου & τα ονειρα θερινης νυκτος εχω λιωσει στο γελιο ρεεεεεεεεεεεεεεεε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συνεχιστε χανουμολαγουδακια να μας διασκεδαζετε..δεν σας λυπαμαι ΚΑΘΟΛΟΥ..

Υ.Γ εφιαλτες με τον κροκους βλεπουν καθε βραδυ..ρε τι τους εχουμε κανει..

deadcandance

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολυ [size=20pt]βρωμικη[/size] ομαδα αυτος ο ολυμπιακος

και το φετινο στημενο, καλαμαρια 3 πετσινοι βαθμοι, αστερας τριπολης, τι να πρωτοθυμηθουμε απο τις φετινες βρωμιες του ολυμπιακου, ξεφτιλας και στην ΕΥΡΩΠΗ, απορω εαν υπαρχει καποιος λογος για να γινει ενας ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ του Ολυμπιακου

Επισκέπτης

και το φετινο στημενο, καλαμαρια 3 πετσινοι βαθμοι, αστερας τριπολης, τι να πρωτοθυμηθουμε απο τις φετινες βρωμιες του ολυμπιακου, ξεφτιλας και στην ΕΥΡΩΠΗ, απορω εαν υπαρχει καποιος λογος για να γινει ενας ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ του Ολυμπιακου
κλαψε οσο θελεις μονο μην επαναλαμβανεσαι λαγουδακι..τα ιδια εγραψες & στο θρεντ του σιχαμενου..σε συνδεω οπως αξιζει στους κλωνους αφου τα 2 πρωτα σου μυνηματα στο site ειναι αναξια λογου..κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

αντε πηγαινε λαγουδακι μου και κρυψου σε κανενα λαγουμι και ασε τησ παπαρολογιεσ πρωι πρωι :jerking:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
[size=14pt]ΚΛΑΨΤΕ ΚΛΑΨΤΕ[/size]  :grin: :grin: :grin:

74100126ceo7.jpg