Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Οταν σου καψει και τον Βρουσαι ελα να μου πεις κεσκεσε Βρουσαι.κεσκεσε ανδρουτσος?
για την λαμια καλος ειναι...
Οταν σου καψει και τον Βρουσαι ελα να μου πεις κεσκεσε Βρουσαι.κεσκεσε ανδρουτσος?
ο προεδρος ειναι ψυχοπονιαρης και τον χτυπησαν στο φιλοτιμο...Τον απλυτο ποιος τον ανανεωσε;
Ο Κουντε απο την αλλη κενταει....κεσκεσε ανδρουτσος?
Εκτος απο απατεωνας ειναι και αναρχιδος ο απλυτος....βρηκε εξιλαστηριο θυμα τον ασημαντο τον Ανδρουτσο.Του δωσαμε ευκαιριες και δεν μας εδειξε αυτα που θελαμε...ενω καραγκιοζη ο Ονιεκουρου σε εχει τρελανει.Σκατοκομπλεξικε μαλακα....ο προεδρος ειναι ψυχοπονιαρης και τον χτυπησαν στο φιλοτιμο...
κανονικα πρεπει να τον πιασουν τον αλουστο, να τον λουσουν και μετα να τον ξυρισουν γουλι, μπας και συνελθει...
μια μεταγραφη δεν μας εβγαλε ο αλουστος...ευτυχως φερνει και κανενα λαχειο ο μοντεστο και κρατιεται η ομαδα...Ο Κουντε απο την αλλη κενταει....
Κατσε μην σου καψει και τον Κιτσο!μια μεταγραφη δεν μας εβγαλε ο αλουστος...ευτυχως φερνει και κανενα λαχειο ο μοντεστο και κρατιεται η ομαδα...
απο τοτε που επαθε εγκεφαλικο και γυρισε σε κατι συστηματα με τρεις στην αμυνα, την εκανε μπαχαλο την ομαδα...
ο ΑΛΟΥΣΤΟΣ!!!
μια μεταγραφη δεν μας εβγαλε ο αλουστος...ευτυχως φερνει και κανενα λαχειο ο μοντεστο και κρατιεται η ομαδα...
απο τοτε που επαθε εγκεφαλικο και γυρισε σε κατι συστηματα με τρεις στην αμυνα, την εκανε μπαχαλο την ομαδα...
ο ΑΛΟΥΣΤΟΣ!!!
αφου 3 χρονια πετουσε η ομαδα ρε τυπε...μιλαμε για κανονικη πυραυλοκινητη αρμαδα...Τάκη και εσύ φταις που έμεινε,μην το ξεχνάς
Έκανε reset τυπε , θα φτιάξειαφου 3 χρονια πετουσε η ομαδα ρε τυπε...μιλαμε για κανονικη πυραυλοκινητη αρμαδα...
απο περυσι την ανοιξη που επαθε εγκεφαλικο, παμε κατα διαολου...
αφου 3 χρονια πετουσε η ομαδα ρε τυπε...μιλαμε για κανονικη πυραυλοκινητη αρμαδα...
Μεγαλυτερο εγκεφαλικο μαλλον επαθε ο Μαρινακης.αφου 3 χρονια πετουσε η ομαδα ρε τυπε...μιλαμε για κανονικη πυραυλοκινητη αρμαδα...
Αδελφέ τελείως αποτυχία.Μεγαλυτερο εγκεφαλικο μαλλον επαθε ο Μαρινακης.
Καλοκαιρι 2021. Τι ζητας; Κουντε για το κεντρο; Τι μου ζητησες και σου εφερα για το κεντρο στην ιδια θεση περυσι καλοκαιρι 2020?; Πεπε. Και τι εκανε; Και εσυ ζητας παιχτη για κεντρο; Los Poulos.
Κατσε να ολοκληρωσω το στορι ρε συ.Αδελφέ τελείως αποτυχία.
Με το κουντε δεν του έδωσε και ευκαιρίες μη λέμε μαλακίες και εθνική καμερουν βασικός.Κατσε να ολοκληρωσω το στορι ρε συ.
Τι σου εφερα; Πεπε και δεν εκανε τιποτα και ζητας κουντε ενω εχεις αποτυχει με ανδρουτσο και δεντου δινεις την ευκαρια στον αξονα. Δεν φτανει που ζητας αλλο παιχτη για εκει, ταλαιπωρεις τον ανδρουτσο ως δεξι μπακ, μου ζητας και δεξι μπακ. Ε, δεν μου γαμιεσαι ρε προφεσορ! Αντιθετα ο Μαρινακης του τα εκανε τα κεφια.
Ειδα και ποσες ευκαιριες χωρις να αρπαξει ουτε μια εδωσε στον βαψομαλλια. Και ετοιμαζει τον Βρουσαι, οχι για τα φτερα που παιζει και αυτος. Αλλα για δεξι μπακ....Με το κουντε δεν του έδωσε και ευκαιρίες μη λέμε μαλακίες και εθνική καμερουν βασικός.
Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής "Ανδρούτσος" στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Πότε δεν υπήρχε.Ανδρουτσος. Γεννημα θρεμα του Ολυμπιακου. Τον γαμησε! Τωρα παει και για δευτερο της ομαδας γεννημα θρεμα παιδι. Τον Κιτσο.