baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
μεχρι πριν 5 λεπτα ετρεχε δακρυ στο μαγουλακι σου καριολη.παρακολουθω με ζεση ρε
μεχρι πριν 5 λεπτα ετρεχε δακρυ στο μαγουλακι σου καριολη.παρακολουθω με ζεση ρε
Φυγε απο εδω μεσα μωρη λαγοκοτα....παρακολουθω με ζεση ρε
μεχρι πριν 5 λεπτα ετρεχε δακρυ στο μαγουλακι σου καριολη.
Φυγε απο εδω μεσα μωρη λαγοκοτα....
παμε για ανατροπη με ονιεκουρου ηγετη.
Επειδή μαλακιστηκαν στα κόρνερ φταίει ο προπονητής ρε μλκ μας δουλεύεις δε πας για ύπνο.Προλαβαινει ο Βαγγελας να ανανεωσει την ανανεωση του απατεωνα....
μη βριζεις μαν.Επειδή μαλακιστηκαν στα κόρνερ φταίει ο προπονητής ρε μλκ μας δουλεύεις δε πας για ύπνο.
Έχουμε και τον άλλον μας έχει πρήξει τα παπάρια με τον Μαρτίν αηδία κατάντησεμη βριζεις μαν.
Ασε μας ρε μαλακα...τον Ονιεκουρου εγω τον εβαλα να σερνει το κουφαρι του σε ενα ακομα παιχνιδι;Αυτη η μαλακια στα κορνερ γινεται σε ολο τον αγωνα....τοσο δυσκολο ηταν να δωσει καποιες οδηγιες να μην γινεται;Επειδή μαλακιστηκαν στα κόρνερ φταίει ο προπονητής ρε μλκ μας δουλεύεις δε πας για ύπνο.
Δεν ηξερα οτι ησουν γκρουπι του Μαρτιν και ζοριζεσαι τυπε....αλλα και να το ξερα στα αρχιδια μου παλι θα του τα χωνα.Έχουμε και τον άλλον μας έχει πρήξει τα παπάρια με τον Μαρτίν αηδία κατάντησε
η καλιοπαρα θα παρει ασυλια?Ασε μας ρε μαλακα...τον Ονιεκουρου εγω τον εβαλα να σερνει το κουφαρι του σε ενα ακομα παιχνιδι;Αυτη η μαλακια στα κορνερ γινεται σε ολο τον αγωνα....τοσο δυσκολο ηταν να δωσει καποιες οδηγιες να μην γινεται;
Χεσε μας με τον καραγκιοζη σου να πουμε ολη τη χρονια μας εχει γαμησει τα ματια με αυτα που βλεπουμε...
Ναι καλά εντάξει λες και δεν είναι καλή η ομάδα ρε μλκ μας δουλευεις μου φαίνεται.Ασε μας ρε μαλακα...τον Ονιεκουρου εγω τον εβαλα να σερνει το κουφαρι του σε ενα ακομα παιχνιδι;Αυτη η μαλακια στα κορνερ γινεται σε ολο τον αγωνα....τοσο δυσκολο ηταν να δωσει καποιες οδηγιες να μην γινεται;
Χεσε μας με τον καραγκιοζη σου να πουμε ολη τη χρονια μας εχει γαμησει τα ματια με αυτα που βλεπουμε...
Τι σχεση εχει οτι ειναι καλη ομαδα με το οτι ο αλλος ο μαλακας τα εκανε παλι σκατα στο κοουτσαρισμα...Ονιεκουρου και Ονιεκουρου αντε γαμησου αρχιδι με τον κλοουν σου!Ναι καλά εντάξει λες και δεν είναι καλή η ομάδα ρε μλκ μας δουλευεις μου φαίνεται.
Άλλο αυτό ρε μλκ και άλλο ότι δε μπορεί να διώξει την μπάλα ο αγκιμπου μάθημα θέλει τι να τους πει δηλαδή;Τι σχεση εχει οτι ειναι καλη ομαδα με το οτι ο αλλος ο μαλακας τα εκανε παλι σκατα στο κοουτσαρισμα...Ονιεκουρου και Ονιεκουρου αντε γαμησου αρχιδι με τον κλοουν σου!
μιση ωρα δεν περνανε το κεντρο γιατι δεν υπαρχει ενας γαμημενος παικτης να κρατησει να παιξει να μοιραζει να κανει κατι!!!μιση ωρα!!!και σου φταινε τα κορνερ???????!!!!!!!πως δηλαδη να μην παρουν κορνερ οταν το μονο που κανεις μιση γαμημενη ωρα ειναι να διωχνεις!!!Ναι καλά εντάξει λες και δεν είναι καλή η ομάδα ρε μλκ μας δουλευεις μου φαίνεται.
Οταν παιζεις με ενα χαφ οπως ειπε και ο αλλος πριν και σε εχουν κλεισει στη περιοχη σου ειναι θεμα χρονου με τετοια πιεση να γινουν μαλακιες τυπε...τι να λεμε ρε φιλε;Δουλευομαστε τωρα;Άλλο αυτό ρε μλκ και άλλο ότι δε μπορεί να διώξει την μπάλα ο αγκιμπου μάθημα θέλει τι να τους πει δηλαδή;
Σουρωμενος είσαι;μιση ωρα δεν περνανε το κεντρο γιατι δεν υπαρχει ενας γαμημενος παικτης να κρατησει να παιξει να μοιραζει να κανει κατι!!!μιση ωρα!!!και σου φταινε τα κορνερ???????!!!!!!!πως δηλαδη να μην παρουν κορνερ οταν το μονο που κανεις μιση γαμημενη ωρα ειναι να διωχνεις!!!
ειπαμε κολλημα με τον μαλακα και ενταξει να το καταλαβουμε!!!αλλα σε λιγο σε μερικους εδω θα λεει πηδηξτε και θα ρωτατε απο ποιον οροφο!!!
Αυτη τη προσωπολατρια ρε τυπε δεν τη καταλαβα ποτε....οκ εκανε δουλιτσα και προσεφερε.Τωρα ομως βλεπεις οτι δεν τραβαει πια...τι θα κανουμε δηλαδη θα τον κραταμε για συναισθηματικους λογους;Επειδη ειναι καλος ανθρωπος και φιλος που ελεγε και ο αλλος ο καμμενος;μιση ωρα δεν περνανε το κεντρο γιατι δεν υπαρχει ενας γαμημενος παικτης να κρατησει να παιξει να μοιραζει να κανει κατι!!!μιση ωρα!!!και σου φταινε τα κορνερ???????!!!!!!!πως δηλαδη να μην παρουν κορνερ οταν το μονο που κανεις μιση γαμημενη ωρα ειναι να διωχνεις!!!
ειπαμε κολλημα με τον μαλακα και ενταξει να το καταλαβουμε!!!αλλα σε λιγο σε μερικους εδω θα λεει πηδηξτε και θα ρωτατε απο ποιον οροφο!!!
ενταξει μαν...μαλλον δεν βλεπουμε το ιδιο ματςΣουρωμενος είσαι;
ΔΕΝ ειναι τα κορνερ δεν μπορουμε να κρατησουμε μπαλα δες διαφορα το τελευταιο δεκαλεπτο....με καμαρα μεσα κ μπουχαΕπειδή μαλακιστηκαν στα κόρνερ φταίει ο προπονητής ρε μλκ μας δουλεύεις δε πας για ύπνο.