baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
τα εχω σε ασφαλη σερβερ,στου μπιρλα.Εσυ μαλακα τα διεγραψες τα πορνοβιντεακια πριν παραδοθεις;
τα εχω σε ασφαλη σερβερ,στου μπιρλα.Εσυ μαλακα τα διεγραψες τα πορνοβιντεακια πριν παραδοθεις;
Καταλαβα....σε ξεχασαμε ηδη.τα εχω σε ασφαλη σερβερ,στου μπιρλα.
καλα κρυμενα κατω απο τους κουραμπιεδες...τα εχω σε ασφαλη σερβερ,στου μπιρλα.
ο μπιρλας για τα πορνοβιντεο ειναι τοσο ασφαλης οσο και η παγκοσμια τραπεζα.καλα κρυμενα κατω απο τους κουραμπιεδες...
εντωμεταξυ εχει ξεπεσει τοσο πολυ το ελληνικο βολευ που οποιαδηποτε ομαδα φερει εναν εγκλεσταντ στα πλαγια και εναν εγκλεσταντ στην πασα, αυτοματως θα παρει πρωταθλημα...ακομα και αν ολοι οι αλλοι παιχτες της ομαδας ειναι κατω απο 15 χρονων....Η μαλακια στον εγκεφαλο του Κουντουρη φταιει Τακη....μαλακες ειναι οι αλλοι που εχουν ξενους πασαδορους.
εγω στεναχωριεμαι για την δεη του αθηναιου.ργω στεναχωριεμε για το γυναικιο βολει
Ετσι ακριβως....μιλαμε για εγκληματικα λαθη στο βολλευ φετος αλλα τον συγχωρουμε τον Κουντουραρο γιατι εχει κανει τεραστιο εργο στον Ερασιτεχνη.εντωμεταξυ εχει ξεπεσει τοσο πολυ το ελληνικο βολευ που οποιαδηποτε ομαδα φερει εναν εγκλεσταντ στα πλαγια και εναν εγκλεσταντ στην πασα, αυτοματως θα παρει πρωταθλημα...ακομα και αν ολοι οι αλλοι παιχτες της ομαδας ειναι κατω απο 15 χρονων....
και οι αλλοι οι μαλακες, αντι να φερουν πασαδορο και διαγωνιο, φερανε τοπ ονομα κεντρικο (τον παγιενγκ) λες και ειμαστε η ζενιτ καζαν ή η ματσερατα....και ο στιβαχτης δεν ξερει να βγαζει πασες στον κεντρικο και απλα εχουμε τον παγιενγκ να καθεται...
μλκ πρεπει να παιρνεις χαπια δεν μπορω να δωσω εξηγηση για την διπολικη σου προσωπικοτητα.Ετσι ακριβως....μιλαμε για εγκληματικα λαθη στο βολλευ φετος αλλα τον συγχωρουμε τον Κουντουραρο γιατι εχει κανει τεραστιο εργο στον Ερασιτεχνη.
καλα αλλο παλι αυτο....το τι μουναρα μαζεψε στο γυναικειο βολευ ο κουντουρης, δεν λεγεται.....ργω στεναχωριεμε για το γυναικιο βολει
Τι ειναι αυτο το διπολικο ρε σκατατζη;Μπαταρια;μλκ πρεπει να παιρνεις χαπια δεν μπορω να δωσω εξηγηση για την διπολικη σου προσωπικοτητα.
θα παγωσεις ρε καημενε Μπεκακαι μην ξεχναμε σημερα red night που αλλου μα φυσικα στο πριγκηπατο,ολα τα ξεκωλα θα παρελασουν απο την σωτηρος,ραντεβου 9 στα παγκακια να βαθμολογουμε.
τι ρε? για πεςκαι μην ξεχναμε σημερα red night που αλλου μα φυσικα στο πριγκηπατο,ολα τα ξεκωλα θα παρελασουν απο την σωτηρος,ραντεβου 9 στα παγκακια να βαθμολογουμε.
θα κλεψω ρευμα απο τον φωτισμο και θα εχω αγκαλια κουμτελ.θα παγωσεις ρε καημενε Μπεκα
θα ειναι τα μαγαζια ανοιχτα το βραδυ,ακυρωνεται η μπουκα.τι ρε? για πες
ειμαι ανενημερωτος εχει και μπασκετακι
θα κλεψω ρευμα απο τον φωτισμο και θα εχω αγκαλια κουμτελ.
θα ειναι τα μαγαζια ανοιχτα το βραδυ,ακυρωνεται η μπουκα.
ελα αθηναιο να σε παμε βολτα εγω και ο βαρος μετα το ματσακι
δεν χωραμε στο σμαρτ-σκαφη που εχει για αμαξιελα αθηναιο να σε παμε βολτα εγω και ο βαρος μετα το ματσακι
θα κλεψω ρευμα απο τον φωτισμο και θα εχω αγκαλια κουμτελ.
θα ειναι τα μαγαζια ανοιχτα το βραδυ,ακυρωνεται η μπουκα.