Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.797
- Πόντοι
- 10.411
Χάνουμε τον Αγκιμπου όμωςΜας φρόντισε καλά ο Άγιος Βασίλης φέτος.
Χάνουμε τον Αγκιμπου όμωςΜας φρόντισε καλά ο Άγιος Βασίλης φέτος.
Η μαλακια στον εγκεφαλο του Κουντουρη φταιει Τακη....μαλακες ειναι οι αλλοι που εχουν ξενους πασαδορους.Στιβαχτης 41 χρόνων βασικός πασαδορος στον θρύλο!!!
Ένας παιχτης που στα 25 του στο πικ της καριέρας του έπαιζε στον μιλωνα...
Κατάντια για τον θρύλο αλλα γενικά και για το ελληνικό βολευ να έχει ξεπέσει τόσο πολύ..
Έχει να πάει και σε άλλα παιδιά δώρα ο Άγιος Βασίλης. Μην εισαι αχάριστος.Χάνουμε τον Αγκιμπου όμως
στης 9 να εισαι εδω καλε φιδι μουαυριο στις 1700 να δειτε πως ΓΑΜΑΩ ΤΟΝ ΜΠΕΟ
Και τα σέντερ μπακ μου φαίνεται μαν, εκτός αν ο Σάντα κάνει τα μαγικά του και ακυρώσει το τουρνουάΈχει να πάει και σε άλλα παιδιά δώρα ο Άγιος Βασίλης. Μην εισαι αχάριστος.
Σου ξανά λέω, δεν είμαστε τα μόνα παιδιά για δώρα...Και τα σέντερ μπακ μου φαίνεται μαν, εκτός αν ο Σάντα κάνει τα μαγικά του και ακυρώσει το τουρνουά
αυριο στις 1700 να δειτε πως ΓΑΜΑΩ ΤΟΝ ΜΠΕΟ
Τι εγινε εσυ με τον κορωνα ρε;Που βλέπουμε μπάσκετ το θρύλο για εμάς του τσαμπατζηδες
τον ηπιε ο χοντρο-Μπεος
Τι θα τσιμπησεις μάν με το ματςτον ηπιε ο χοντρο-Μπεος
για τον ελ αραμπι ηταν γνωστο τυπε..αφου ειναι σκοτωμενος με τον προπονητη της εθνικης του...Μας φρόντισε καλά ο Άγιος Βασίλης φέτος.
τωρα τιποταΤι θα τσιμπησεις μάν με το ματς
πτου σουΠοσες σφαλιαρες θα φαει στο ΣΕΦ ο Μπαρστοκας ετσι και καταφερει και χασει ΚΑΙ σημερα απο τον βαζελο;
δεν σε φτυνω εγω λογω εορτων.Παλιο χαφιε κρυφοβαζελα.Ποσες σφαλιαρες θα φαει στο ΣΕΦ ο Μπαρστοκας ετσι και καταφερει και χασει ΚΑΙ σημερα απο τον βαζελο;
Εσυ μαλακα τα διεγραψες τα πορνοβιντεακια πριν παραδοθεις;δεν σε φτυνω εγω λογω εορτων.Παλιο χαφιε κρυφοβαζελα.