troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.985
- Πόντοι
- 5.506
ποια αναγκη ρε αδερφι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙΜην το γαμάς τώρα... Δεν έχουμε και ανάγκη εκεί.
ποια αναγκη ρε αδερφι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙΜην το γαμάς τώρα... Δεν έχουμε και ανάγκη εκεί.
Κάνει μια καλή μαγκιά με τον Μέντες να φέρει τον Κριστιάνο; Εκεί να δεις πως χύνει από την κάβλα το λιμάνι.ποια αναγκη ρε αδερφι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ
ο ερασιτεχνης μας εχει πηξει στης μουναρες αλλα αθλητικα παμε λαθος....Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Όλγα Ντάλλα πριν το τελικό του GNTM 4
Η Όλγα Ντάλλα, μετά τη συμμετοχή της στο GNTM 4 επιστρέφει στην κολύμβηση. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τηνwww.newsit.gr
στα σημαντικα δεν ειστε...
Αδερφέ, καθολου δεν αγχώνομαι, απλώς στενοχωριεμαι. Αλλά και τοπικό να πέσουμε πάλι Ηρακλής θα είμαι.Εσεις φταιτε που του δινετε σημασια....αφηστε τον Τριγλια στη κακομοιρια να αγχωνεται αν θα βρει ΑΦΜ για να μην σβησει η ομαδουλα του απο τον χαρτη.
Μπα, λέω να μείνω.ελα παρε τον πουλο απο εδω μεσα σκατοβαζελα μερα που ειναι....αντε
Τι να μου, κλέψει. Δεν παίζω Ευρώπη. Η αλήθεια είναι ότι θα δέσεις την άμυνα κι άλλο, επειδή έχει καλή επίθεση η αταλαντα. Απλώς δεν τον παρακολουθησα τελευταία τον μανωλα να δω σε τι φόρμα είναι. Εννοείται ότι είναι παιχταράς. Διάβασα ότι η ναπολι πρότεινε μείωση συμβολαίου από 4 εκ. στο 1,5;2,5;δεν θυμάμαι. Αυτό δεν ξέρω γιατί το έκανε, γιατί ήθελε να τον διώξει.θα φας πουτσα τοτε που θα σου φτασει στης αμυγδαλες...λεχριτη
ετοιμασου να σου κλεψει και αλλο ενα ο μανωλας ανυπαρκτε
Καλα μην ορκιζεσαι οτι εισαι Ηρακλης!!!Αδερφέ, καθολου δεν αγχώνομαι, απλώς στενοχωριεμαι. Αλλά και τοπικό να πέσουμε πάλι Ηρακλής θα είμαι.
Κλαινε με μαυρο δακρυ ολες οι βιζιτες και οι ψωλες στα μπαρακια...Λοιπόν μάλλον ο Σεμέδο μας τέλειωσε.
Κρίμα και τον γούσταρα πολύ.
αλλο ενα χτυπημα στην εστιαση ρε paliomoynh...ηταν αδερφος ο σεμεδο και παιχτουραΚλαινε με μαυρο δακρυ ολες οι βιζιτες και οι ψωλες στα μπαρακια...
Αφου μου εφερε τον Μανωλα πισω, στο καλο και το μαρουλι που θα παρουμε στο ταμειο. Το καλοκαιρι θα πουλησει και τον Σισε. (Αυτος οντως το τιμαει το ψωμι που τρωει και την φανελα)Λοιπόν μάλλον ο Σεμέδο μας τέλειωσε.
Κρίμα και τον γούσταρα πολύ.
Σουπερ ηταν ο Μανωλας μεχρι περυσι που ειχε τραυματισμους...με Σπαλετι ειχαν τσακωθει απο εποχη Ρομα δεν υπηρχε περιπτωση να παιξει.Η μεταγραφη ειναι απιθανη για τα Ελληνικα δεδομενα....αμα μεινει μακρυα απο τραυματισμους θα ειναι σαν τη μυγα μεσα στο γαλα στο Ελλαντα....Είναι γενικά καλός παίκτης ο Μανωλάς και θα φανεί στο φτωχό ελληνικό πρωτάθλημα.
Στο ιταλικό πρωτάθλημα που υπήρχαν απαιτήσεις είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Στη Νάπολη έμενε βασικός λόγω του Γκατούζο και η άμυνα μάζευε τεμάχια χονδρική-καλά να είναι ο Κουλιμπαλί που κάπως το έσωζε. Φέτος με τον Σπαλεττι δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου. Λογικό και επόμενο που γύρισε.