Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ασχετο αλλα μου ηρθε τωρα που ειπαμε για Σερβους.
Ο επομενος μπασκετικος ηγετης του θρυλου ειναι ο Μιλος Τεοντοσιτς.
Ο Μιλαν βλεποντας τον απο τον παγκο πρεπει να θυμαται τα νιατα του.
Εχει γαβρικη αλητοφατσα ο μικρος. Το μπουκετο στον Σαρας(αλα Τομιτς σε Μποντιρογκα) πλησιαζει. :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλος ζουμε μ΄αυτο το τατου στο μπρατσο να σε δουμε

Συνημμένα

• uplostick21.jpg
    uplostick21.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 20

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οπωσδηποτε τετοιες ακραιες συμποριφορες θα πρεπει να αποφευχθουν. Ομως αποχη σε αυτην την κρισιμη καμπη του πρωταθληματος μπορει να δωσει αλλωθι σε πολλους. Και εμεις μονο αλλωθι δεν πρεπει να τους δωσουμε. Γιατι στο τελος εμεις το χρεος μας θα το εχουμε κανει.
Αυτοι ομως?
εχω βαρεθει φιλε μου να κανω το χρεος μου,νισαφι πια ολο τα ιδια και τα ιδια.μεχρι τωρα δικαιωνοταν ο σωκρατης.τωρα δεν ξερω????
παντως μην ζηταει μελη μετα,οταν τα μελη παιζουν διακοσμητικο ρολο στο δ.σ.
ο κοσμος ηθελε λεμονη ο πετρος το ιδιο οι παιχτες το ιδιο,γιατι εφυγε????το φαντασμα του λουβαρη ακομη κυκλοφορει????
www.imageshack.gr/view.php?file=c8nvrd4v7z9dvjgdeskr.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=3sln2s60yx9eu8z8x3oz.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=zp51z60pqzf75xu6d2tq.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=wnlz72eheqv90nzwdbpx.png] [/URL]

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μία ακόμη απόδειξη ότι οι "φελοί" επιπλέουν .... η σημερινή αποπομπή του Τάκη από τον πάγκο του Ολυμπιακού
Δυστυχώς οι συμβουλάτορες του Προέδρου για μια ακόμα φορά μερίμνησαν στο να φύγει ένας άξιος προπονητής από τον Ολυμπιακό
Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο Πρόεδρος με τον Ολυμπιακό ...πραγματικά δεν ξέρω ....μιά άρρωστη ψύχωση με το πρωτάθλημα .... ειλικρινά χέστηκα αν τελικά το πάρει και φέτος
Μπορεί και του χρόνου να κάνει μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη ... μπορεί να βάλει και 5 και 8 στον βάζελο ...υπάρχει όμως μια αρρώστια στην κατάσταση που δημιουργήθικε σήμερα .... μια αρρώστια που φάνηκε με έναν άσχημο τρόπο .... απέναντι σε έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο σε εμας τους γάβρους έδωσε πολλές στιγμές χαράς ...τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής .....λυπάμαι ειλικρινά ....λυπάμαι ....φέτος τον Μάη δεν θα είναι ωραία ...έστω κι αν όλες οι κούπες καταλήξουν στον Περαία

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν πράγματι έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό του και φέρει κάποιον της προκοπής δε γαμιέται! όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
και ρε γαύροι ψυχραιμία. αρχίσαμε να ψάχνουμε και εμείς για τράγους να ρίξουμε το φταίξιμο? ρουφιάνος ο ένας, του πριόνιζε την καρέκλα ο άλλος.
είναι κάτι το καινούργιο? σε όλες τις δουλειές υπάρχει ο ανταγωνισμός και τα πισώπλατα, εκτός αν είσαι νταλικιέρης και αφεντικό του εαυτού σου.
στην τελική αν ο κάθε ίβιτς τον είχε στην μπούκα μαλακία του λεμονή που δεν τον διέψευσε με τα αποτελέσματα. δεν είναι μικρό παιδάκι!

το πρόβλημα είναι οτι έφυγε χωρίς να κριθεί στο τέλος.
αν κρίνεις κάποιον χωρίς να του δίνεις την ευκαιρία να διορθώσει τις μαλακίες του είναι άδικο και για τους δύο

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αν πράγματι έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό του και φέρει κάποιον της προκοπής δε γαμιέται! όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
και ρε γαύροι ψυχραιμία. αρχίσαμε να ψάχνουμε και εμείς για τράγους να ρίξουμε το φταίξιμο? ρουφιάνος ο ένας, του πριόνιζε την καρέκλα ο άλλος.
είναι κάτι το καινούργιο? σε όλες τις δουλειές υπάρχει ο ανταγωνισμός και τα πισώπλατα, εκτός αν είσαι νταλικιέρης και αφεντικό του εαυτού σου.
στην τελική αν ο κάθε ίβιτς τον είχε στην μπούκα μαλακία του λεμονή που δεν τον διέψευσε με τα αποτελέσματα. δεν είναι μικρό παιδάκι!

το πρόβλημα είναι οτι έφυγε χωρίς να κριθεί στο τέλος.
αν κρίνεις κάποιον χωρίς να του δίνεις την ευκαιρία να διορθώσει τις μαλακίες του είναι άδικο και για τους δύο
Φιλε Συμφωνω!!!
1. Εμεις δεν κρινουμε!!! Επισημαίνουμε  τα Λαθη!!!(μακαρι να εχουμε εμεις Λαθος) και αναγνωριζουμε τα σωστα!
2. Εμεις δεν κανουμε αποχες !!! Ειμαστε ΟΛΟΙ διπλα στην ομαδα , περισσοτερο στα Δυσκολα!! οπως στα "πετρινα Χρονια"
3. Εμεις ΔΕΝ ειμαστε Αχαριστοι!!! ΔΕΝ συμφωνω να μιλαμε με ασχημα λογια για παιχταραδες και Σημαιες οπως π.χ. ο Τζολε....Ενας τεραστιος παιχτης(ο μεγαλυτερος ξενος που επαιξε στον Ολυμπιακο βαση προσφορας) και ενας πολυ καλος Χαρακτηρας(δεν ειναι τυχαιο που ΟΛΟΙ οι προπονητες μιλανε με τα καλυτερα λογια για την Αξια του)
4. Εμεις πανω απο ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ βαζουμε τον ΑΙΩΝΙΑ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ !!!!!

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εχω βαρεθει φιλε μου να κανω το χρεος μου,νισαφι πια ολο τα ιδια και τα ιδια.μεχρι τωρα δικαιωνοταν ο σωκρατης.τωρα δεν ξερω????
[size=20pt]παντως μην ζηταει μελη μετα,οταν τα μελη παιζουν διακοσμητικο ρολο στο δ.σ.[/size]ο κοσμος ηθελε λεμονη ο πετρος το ιδιο οι παιχτες το ιδιο,γιατι εφυγε????το φαντασμα του λουβαρη ακομη κυκλοφορει????
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ φιλαρακι!!!!
αλλα μελη γιναμε για τον ΘΡΥΛΟ και οχι για τον Κοκκαλη και τον καθε Κοκκαλη.....

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σάββας <<το φίδι>> εδώ και δύο μήνες όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν έθαβε τον Τάκη. Ορισμένοι που δήθεν αγαπούν την ομάδα χάρηκαν περισσότερο από τους άγγλους την 3αρα. Σήμερα ο πρόεδρος δυστυχώς έδωσε το πρωτάθλημα στον βάζελο. Γιαυτό έγραφε η φυλλάδα τους με 1 βαθμό μπροστά "πιάστε τον με λάσο", κρίμα!!! πρόεδρε κρίμα!!! ωραίο δώρο γενεθλίων  έκανες στους τεσσαρόπληκτους.  

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άποψη εκ Ρουμανίας που βρίσκομαι αυτή την εβδομάδα.
Με λύπη μου διάβασα για τον Λεμονή. Όχι για τον ίδιο τον προπονητή τόσο, αλλά γιατί μας λείπει η υπομονή. Γιατί αν δεν δίνεις χρόνο σε ένα προπονητή που έφερε αποτελέσματα, δεν θα δώσουμε σε κανέναν. Αναπολώ τον Σαλιαρέλη που κράτησε 3 μισο χρόνια τον Μπλαχίν. Αναπολώ τον ΟΦΗ του Γκεραρντ και ζογαδιαζομαι που ζηλεύω αυτό που έκανε τότε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και κάτι ακόμα.
Δεύτερη σκέψη. Διαφορετική προσέγγιση.
Αν ο Κρόκερμαν θεωρεί χαμένο το πρωτάθλημα και θεωρεί πιθανότατη τη 2η θέση, τότε παίρνει ένα προπονητή που να προετοιμάσει την ομάδα για τη νέα χρονιά από νωρίς (γιατί τα προκριματικά για τον δεύτερο αρχίζουνε νωρίς). Αυτό σωστό.
Όμως σε μια ομάδα που ακόμα έχει καλά χαρτιά να το πάρει, δεν της βαράς σφαλιάρα. Έτσι δείχνει πως το πρωτάθλημα είναι κανονισμένο να το πάρει ο ΠΑΟ (και δυστυχώς το έλεγα από την αρχή...ανατρέχτε).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άποψη εκ Ρουμανίας που βρίσκομαι αυτή την εβδομάδα.
Με λύπη μου διάβασα για τον Λεμονή. Όχι για τον ίδιο τον προπονητή τόσο, αλλά γιατί μας λείπει η υπομονή. Γιατί αν δεν δίνεις χρόνο σε ένα προπονητή που έφερε αποτελέσματα, δεν θα δώσουμε σε κανέναν. Αναπολώ τον Σαλιαρέλη που κράτησε 3 μισο χρόνια τον Μπλαχίν. Αναπολώ τον ΟΦΗ του Γκεραρντ και ζογαδιαζομαι που ζηλεύω αυτό που έκανε τότε.
Εγώ μοικάνε το έχω ξαναπεί παλαιότερα και τότε όλοι οι σύγαβροι φίλοι πέσαν να με φάνε. Μάγκες ο Κόκκαλης σας πήρε μπουρδέλο και θα σας αφήσει μπουρδέλο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τρίτη σκέψη.
Το λέω εδώ και 2 εβδομάδες. Ποιος λέει στον κρόκερμαν πως αν βγει 2ος στην κανονική περίοδο θα βγει 2ος και στο τέλος; Του έχει πει κανείς πως ο Αρης παίζει για πλάκα; Ή μήπως η ΑΕΚ τα έχει παρατήσει και δεν νοιάζεται;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τέταρτη σκέψη.
Αφού υποτίθεται πως πριν το καλοκαίρι έγιναν διοικητικές αλλαγές κλπ....γιατί παίρνει πάλι απόφαση ο απελθών;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πέμπτη σκέψη και τέλος.
Όταν ανακοίνωσε Λεμονή. λέγαμε όλοι που πάμε με τον Σερ Τάκη στην Ευρώπη. Ο Κρόκερμαν τον στήριξε τότε που δεν τον πίστευε κανεις. Ο λεμονής τον ΔΙΚΑΙΩΣΕ.
Και επειδή τον διακίωσε...τον αλλάζει...
η σκέψη σταματάει εκεί...γιατί μετά προφανώς αρχίζουν τα ληγμένα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πέμπτη σκέψη και τέλος.
Όταν ανακοίνωσε Λεμονή. λέγαμε όλοι που πάμε με τον Σερ Τάκη στην Ευρώπη. Ο Κρόκερμαν τον στήριξε τότε που δεν τον πίστευε κανεις. Ο λεμονής τον ΔΙΚΑΙΩΣΕ.
Και επειδή τον διακίωσε...τον αλλάζει...
η σκέψη σταματάει εκεί...γιατί μετά προφανώς αρχίζουν τα ληγμένα....
τα χάπια εννοείς, ή τα κρέατα;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Εγώ μοικάνε το έχω ξαναπεί παλαιότερα και τότε όλοι οι σύγαβροι φίλοι πέσαν να με φάνε. Μάγκες ο Κόκκαλης σας πήρε μπουρδέλο και θα σας αφήσει μπουρδέλο...
Εσας ο Βαλιτσογιαννης σας ειχε μπουρδελο και θα σας εχει μπουρδελο

Επισκέπτης
Τρίτη σκέψη.
Το λέω εδώ και 2 εβδομάδες. Ποιος λέει στον κρόκερμαν πως αν βγει 2ος στην κανονική περίοδο θα βγει 2ος και στο τέλος; Του έχει πει κανείς πως ο Αρης παίζει για πλάκα; Ή μήπως η ΑΕΚ τα έχει παρατήσει και δεν νοιάζεται;

στα πλει-οφ παιζουν με αβανταζ βαθμων καποιες ομαδες απ'οτι εχω διαβασει.
αλλα κ παλι αν φτασει εκει το θεμα,θα την αγορασουμε τη 2η θεση αφου το πρωταθλημα με την λογικη σου ειναι του ποα.

Επισκέπτης
νομιζω οτι τον ενδιαφερει η υστεροφημια αλλιως αν μπορει να οικονομησει μεχρι κ 1€ θα το κανει.(και καλα θα κανει αφου αυτος θα τα εχει βαλει ολα,μιλαω με επιχειρηματικο σκεπτικο/ψυχρη λογικη κ τπτ αλλο!).

speck50

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σα γαυρος και εγω βεβαιως και δε συμφωνω με την απομακρυνση του Λεμονη, ο προεδρος εδειξε για ακομα μια φορα τον εγωιστικό τροπο που σκέφτεται που πολλάκις στο παρελθον εχει στοιχησει οχι μονο στο ποδοσφαιρικο τμημα αλλα και στο μπασκετικο. Σε κανεναν μας πιστευω πως δεν αρεσε η εικονα που παρουσιαζε η ομαδα στην ελλαδα αλλα παλι αν δεν δωσεις τον απαιτουμενο χρονο στον προπονητη που στηριξες απ την αρχη της σεζον τοτε δεν θα δεις ποτε αποτελεσμα. Η χρονια γενικα πηγαινε στραβα με τους τοσους πολλους τραυματισμους και την κακιστη εικονα εν ελλαδι αλλα θα μπορουσε να φοβησει τους παιχτες με αλλο τροπο απο το να απομακρυνει τον Τακη. Τι να  πω, σε 6 αγωνιστικες θα μαθουμε αλλα πλεον οσο και αισιοδοξος να ειμαι νομιζω πως με θαυμα θα παρουμε το πρωταθλημα φετος γιατι αυτος ο Σεγκουρα δεν μου αποπνεει ιδιαιτερη εμπιστοσυνη. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα θα ειναι ακομα ενας που θα πειραματιστεί με την ομαδα μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στο μόνο θέμα που δεν θα πω τίποτα είναι στην επιλογή προπονητή. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος και τα αποτελέσματα. Τα ίδια έλεγα με τον Σόλιντ, τα ίδια με το Λεμονή, τα ίδια και τώρα με τον Σεγκούρα.
Απλά ... αυτό το θέμα του χρόνου...είναι ένα θέμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom