Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ψάχνεις να βρείς ηθική στους ανθρώπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου; άδικα ψάχνεις....Δυστυχώς φίλε μου όλα γίνονται για το χρήμα...Οι μαλάκες είμαστε εμείς που καθόμαστε και ασχολούμαστε.... :jerking:
Δλδ για να έχουμε καλό ερώτημα...
Ο μόνος τρόπος στον Ολυμπιακό για να μείνει ο προπονητής και την επόμενη σςζόν είναι το τρίπλ κράουν.... Αρα ο μόνος που πληροί αυτές τις προυποθέσεις αυτή τη στιγμή είναι ο ...... Ομπράντοβιτς......

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΝΤΡΟΠΗ κυριε Κοκκαλη....ΝΤΡΟΠΗ... :jerking:
Εγω προσωπικα,σχεδον παντα,υποστηριξα τις κινησεις του...
Ιδιαιτερα στην αποπομπη Ριβαλντο,που και τα γεγονοτα τον δικαιωσαν...
Ευχομαι αυτη τη φορα,επειδη διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ με την αποπομπη του Τακη,να με βγαλει λαθος και η κινηση αυτη να λειτουργησει θετικα για τον Ολυμπιακο.Να παιξει καλυτερη μπαλλα και να παρει το πρωταθλημα..
Αλλιως...θα αποδειχτει οτι εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ε βέβαια, έπρεπε να φύγει ο Λεμονής. Νικήσαμε μετά από ματσάρα τη Βέρντερ στην έδρα της 1-3, ενώ αν δεν ήταν ο άχρηστος Λεμονής θα νικούσαμε με καμια 15ριά - μηδέν. Νικήσαμε και τη Λάτσιο 1-2, αλλά σιγά τ' αυγά! Για 0-8 ήταν το παιχνιδάκι αν δεν είχαμε το μίασμα. Αμ το ματς της δεκαετίας με τη Βέρντερ εντός; 3-0! Αίσχος! Αν είχαμε σοβαρό προπονητή θα είχε λήξει 9-0. Και τί; Προκριθήκαμε στους 16 δεύτεροι στον όμιλό μας μετά τη Ρεάλ; Ξεφτίλα! Κανονικά δεν έπρεπε να χάναμε ούτε βαθμό. Και έτσι βέβαια θα κατακτούσαμε και το τρόπαιο. Και αήττητοι ασφαλώς. Όχι να αποκλειόμασταν απ' την τυχάρπαστη Τσέλσι! Το 4-0 επί του ακατανόμαστου στο κύπελο το αφήνουμε φυσικά... λεπτομέρειες.
Και βέβαια όταν τραυματίζονται παίχτες, δεν κοιτάμε να πάρουμε άλλους ισάξιους στις ίδιες θέσεις. Κατηγορούμε τον προπονητή για τους τραυματισμούς (!!!!!) και στο τέλος τον διώχνουμε κιόλας.
Αϊσιχτίρ πια!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να με βγαλει λαθος και η κινηση αυτη να λειτουργησει θετικα για τον Ολυμπιακο.Να παιξει καλυτερη μπαλλα και να παρει το πρωταθλημα..
Ο ορισμός του τι σημαίνει καλό ποδόσφαιρο για τον Ελληνα....

Παίρνουμε 11 κομμάτια λευκό και ενίοτε μαύρο κρέας.
τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να μπλέξουν τα μπούτια τους για καμμιά βδομάδα.
Στη συνέχεια σερβίρουμε το μπαρουτοκαπνισμένο κρέας με πρασινάδα σε σχήμα ορθογώνιο...
Και βουαλά έχετε έτοιμη την καλύτερη συνταγή για εύγεστο και νόστιμο ποδόσφαιρο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε βέβαια, έπρεπε να φύγει ο Λεμονής. Νικήσαμε μετά από ματσάρα τη Βέρντερ στην έδρα της 1-3, ενώ αν δεν ήταν ο άχρηστος Λεμονής θα νικούσαμε με καμια 15ριά - μηδέν. Νικήσαμε και τη Λάτσιο 1-2, αλλά σιγά τ' αυγά! Για 0-8 ήταν το παιχνιδάκι αν δεν είχαμε το μίασμα. Αμ το ματς της δεκαετίας με τη Βέρντερ εντός; 3-0! Αίσχος! Αν είχαμε σοβαρό προπονητή θα είχε λήξει 9-0. Και τί; Προκριθήκαμε στους 16 δεύτεροι στον όμιλό μας μετά τη Ρεάλ; Ξεφτίλα! Κανονικά δεν έπρεπε να χάναμε ούτε βαθμό. Και έτσι βέβαια θα κατακτούσαμε και το τρόπαιο. Και αήττητοι ασφαλώς. Όχι να αποκλειόμασταν απ' την τυχάρπαστη Τσέλσι! Το 4-0 επί του ακατανόμαστου στο κύπελο το αφήνουμε φυσικά... λεπτομέρειες.
Και βέβαια όταν τραυματίζονται παίχτες, δεν κοιτάμε να πάρουμε άλλους ισάξιους στις ίδιες θέσεις. Κατηγορούμε τον προπονητή για τους τραυματισμούς (!!!!!) και στο τέλος τον διώχνουμε κιόλας.
Αϊσιχτίρ πια!

Καλά ρε φίλε, εσύ πρέπει να είσαι κολλητός του Λεμονή .......
ακου δεν φταίει ο προπονητής για τους τραυματισμούς.....
Να έπαιζε αυτός στη θέση τους ρε πάραυτα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο ορισμός του τι σημαίνει καλό ποδόσφαιρο για τον Ελληνα....

Παίρνουμε 11 κομμάτια λευκό και ενίοτε μαύρο κρέας.
τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να μπλέξουν τα μπούτια τους για καμμιά βδομάδα.
Στη συνέχεια σερβίρουμε το μπαρουτοκαπνισμένο κρέας με πρασινάδα σε σχήμα ορθογώνιο...
Και βουαλά έχετε έτοιμη την καλύτερη συνταγή για εύγεστο και νόστιμο ποδόσφαιρο
Και αμα σε αυτη την ομαδα "κοτσαρουμε" και ενα "ετος ιδρυσεως 1908" (καλπικο),εχουμε και πολλες πιθανοτητες να παρουμε και πρωταθλημα το 2008 (για τα 100χρονα.. :2funny: :2funny: :2funny:

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Λαθος κατα τη προσωπικη μου αποψη η αλλαγη του Τακη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.
Εκτος εαν στο διοικητικο συμβουλιο ελεχθησαν πραγματα που δεν γνωριζουμε...
Στεναχωριεμαι που η επιστροφη μου στο forum(λογω υποχρεωσεων) συνοδευτηκε με την
αποπομπη του κοουτς..
Χαιρετω ολους τους καλους φιλους :)
Εμεις θα ειμαστε παντα διπλα στον ολυμπιακο γιατι ειναι το παθος μας!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και αμα σε αυτη την ομαδα "κοτσαρουμε" και ενα "ετος ιδρυσεως 1908" (καλπικο),εχουμε και πολλες πιθανοτητες να παρουμε και πρωταθλημα το 2008 (για τα 100χρονα.. :2funny: :2funny: :2funny:
Στην Ελλάδα ο προπονητής δεν έχει ουσιαστική σημασία αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι σαν τους διαγωνισμούς του δημοσίου... Οι τίτλοι δίδονται κατόπιν διαγωνισμού........με απευθείας ανάθεση.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΝΤΡΟΠΗ κυριε Κοκκαλη....ΝΤΡΟΠΗ... :jerking:
Εγω προσωπικα,σχεδον παντα,υποστηριξα τις κινησεις του...
Ιδιαιτερα στην αποπομπη Ριβαλντο,που και τα γεγονοτα τον δικαιωσαν...
Ευχομαι αυτη τη φορα,επειδη διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ με την αποπομπη του Τακη,να με βγαλει λαθος και η κινηση αυτη να λειτουργησει θετικα για τον Ολυμπιακο.Να παιξει καλυτερη μπαλλα και να παρει το πρωταθλημα..
Αλλιως...θα αποδειχτει οτι εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ..
+1.000.000
Αϊσιχτίρ πια!
+1.000.000

Δεν ξερω τι να πω.....
ΚΡΙΜΑ....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αϊσιχτίρ πια!
Σωστός..Καλύτερο στην Ευρώπη δεν μπορούσαμε να πάμε...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι ο Κοκκαλης για αλλη μια φορα ....
ΔΕΝ επιασε τον Παλμο του κοσμου...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι ο Κοκκαλης για αλλη μια φορα ....
ΔΕΝ επιασε τον Παλμο του κοσμου...
O Koκκαλης λειτουργει με αυτον τον Σοβιετικο τροπο.
Ανεκαθεν.
Δεν δεχεται αλλον πανω απο τον ιδιο.
Αν και θα επρεπε να τον αφησει να τελειωσει η χρονια και μετα(αν εχανε το πρωταθλημα,να βρει ενα''πατημα΄΄και να τον διωξει)
Στα καλα καθουμενα λεει''Φυγε΄΄
Τι πινεις ρε Σωκρατες και δεν μας δινεις.
Μαλακια μεγαλη.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πρώτη φορά που ξενέρωσα. στα παπάρια μου που έφυγε ο βάτραχος τον είχαμε δει τόσα χρόνια που μπορεί να φτάσει, στα παπάρια μου για τον νορβηγό, για τον ριβάλντο και καστίγιο επίσης. το μόνο που δημιουργούσαν ήταν πρόβλημα.
αλλά το σημερινό είναι έξω απο λογική, κλασσική ελληνική μαλακία. όλα τα θέλουμε σε 1 νύχτα.
εγώ θυμάμαι οτι οι μεταγραφές έγιναν για καλή παρουσία στην ευρώπη πχ Μπράβο
θυμάμαι οτι τον λεμονή τον πήραμε για τον ίδιο λόγο
κωλοφαρδία? συγκυρία? δεν με απασχολεί, τα αποτελέσματα ήρθαν.
και ξαφνικά ενώ ο πόνος μας ήταν το τσουλου θυμηθηκαμε οτι δεν μπορούμε να νικήσουμε τον Αστέρα
αθάνατο ελληνικό μυαλό
το καλό που του θέλω να έχει ενα σωστό σχέδιο στο μυαλό του αλλιώς βλέπω τα μέλη να γίνονται λιγότερα αντί για παραπάνω

ρε βάσο σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα και άρχισες πάλι την προπονητική
πες μου αν είναι να σου ανοίξω ενα τοπικ για την προπονητική να τα χώνεις εκεί μέσα.
αν μου κάνει ο ένας αν μου κάνει ο άλλος. αυτό λέγετε κρίνω εκ του ασφαλούς αν θυμάσαι.
τι διάολο τα μπερδεύεις πάλι? όταν κάνεις ανανέωση θα έρθουν παίχτες μαλάκες θα έρθουν και χρήσιμοι. κρίνεις, διαλέγεις, κρατάς, πουλάς, αγοράζεις άλλους. ότι γίνετε τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο.
μου αραδιάζεις ονόματα για να με πείσεις τι? πως ήξερες ποιοι απο αυτοί θα βγούν και ποιοι όχι? τώρα ναι ξέρω να τους κρίνω κι εγώ.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα ο προπονητής δεν έχει ουσιαστική σημασία αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι σαν τους διαγωνισμούς του δημοσίου... Οι τίτλοι δίδονται κατόπιν διαγωνισμού........με απευθείας ανάθεση.....
Και ο Κοκκαλης ηλιθιος επιχειρηματιας,που επενδυει τα διπλα και τα τριπλα απο ΠΑΟ και ΑΕΚ,ψωνιζοντας απο το ραφι,και μαγκας ο Τζιγκερ και ο Νικολαιδης που βολευονται ψωνιζοντας απο το καλαθι οτι απομενει..Αφου ετσι κι αλλιως και 11 Ντρογκμπα η Μεσι,η Ροναλντο να παρεις,αν ο αλλος εχει τη παραγκα με το μερος του,και 11 τυχαιους να μαζεψει απο κανενα 5 επι 5 η καμμια παραλια,θα το παρει με απευθειας αναθεση..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
και μιας και πιάσαμε μεταγραφές, τον καρντόσο δεν τον έχω δει και πολύ αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι για τον γαύρο.
απεναντίας έναν που θεωρώ ότι άνετα παίζει στους τρεις μεγάλους και τον γουστάρω είναι ο φερνάντεζ του πανιωνίου. αν και άκουσα οτι θα τον πάρει ο βάζελος

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα πω δυο πραγματα Τελευταια γι αυτο το θεμα και κλεινω....
και φευγω κιολας....

Λοιπον...
1. οταν ζητας απο καποιον να αφησει την δουλεια του (Ξανθη) , να παρει τον Καλυτερο παιχτη
(Τοροσιδη) , να τραβιεται στα Δικαστηρια για Παρτι σου με την πρωην ομαδα ....και να σε αναλαβει Δεκεμβριο!!!!
2. Μια σκηνη που θα μου μεινει Αξεχαστη ηταν στην Περσυνη Φιεστα!!!
Το μισο Γηπεδο "βριζει" τον Κοκκαλη!!! με τα γνωστα συνθηματα !!!εκεινος ειναι στην Φυσουνα και εχει να κανει καμια δεκαπενταρια μετρα μεχρι το Κυπελο και Ο ΜΟΝΟΣ που παει Διπλα του Εκεινη την Στιγμη...ειναι ο Λεμονης....

Κριμα Προεδρε....οι Ολυμπιακοι ΔΕΝ κανουν ετσι.....

Ελπιζω να μας Βγαλεις ΛΑΘΟΣ.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η ψηφοφορια ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΤΣ...
Ειναι 75% ΝΑΙ
25% ΟΧΙ.....
Συνολο Ψηφων 52!

Η ψηφοφορια αλλαζει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom